Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת לא היתה כוונתי, רק התעניינתי מה הרעיון מכאן הלאה, מה בדיוק יקרה..

שאני לא יוערך כאיזה hater או משהו!

כפי שנאמר לפניי, יש ים אנשים עם ניסיון כאן מטורף, אפילו אם הם הולכים כל שישי כולה לקארטינג, או מתפרעים על הרכבים שלהם, יש אנשים שזה תחביב שלהם והם לקחו אותו קדימה ומשקיעים בו הרבה כסף (שמא עושים זאת חוקית או לא, זה לא מה שמשנה) ויש כאלו שרואים את הספורט המוטורי בארץ ולאן הוא מתקדם ומשקיעים בתחביבים אחרים את זמנם

שלא תבין אותי לא נכון, יש לי הרבה אמון בעצמי והוכחתי לעצמי בכך שהייתי מאוד קרוב לשיאי המסלולים בקארטינג שהייתי בארץ ובעולם, אבל בתחרות אמיתית ומול קהל שופטים שגם מכירים את אלו שיבואו למיונים והם חזק בקהילה ובטוח בכושר יותר טוב ממני- אני לא מרגיש שיש לי סיכוי שקרוב ל1%, וגם אם זה חלום זה מרגיש כיאלו אני פשוט אוותר על יום חופש מהעבודה פלוס 333 שקלים (ובעקבות סיבות נוספות שכתבתי מקודם)

וזה הכאב בדבר, הרבה אנשים עם החלום הזה יגידו לעצמם, מה בשביל 333 שקל אני לא אנסה? שברסמי כל הנושא הזה נוטה באפילה.. אפילו לא סגורים בדיוק על כמות המדוייקת של אנשים שייקחו, זה ב-ערך 50, אותו מספר אנשים מתורגם ישירות לחשבון פשוט של הרשיון והמירוץ וכו' אז איך לא יודעים עדיין את המספר המדוייק אם זה כל כך מתוכנן מראש?

אף אחד לא מקטלג אותך כHATER, הכל בסדר, זה שאלות לגטימיות וגם אם 333 ש"ח זה מחיר הוגן ליום כזה, זה עדיין כסף.

אין שום דבר שנמצא באפלה, עניין 50 האנשים הוא נגזרת של כמות הנרשמים והמקצים שיעשו, כפי שציינתי קודם לכן אנחנו מעונינים לעשות מקצה נשים, מקצה גברים ואולי לפצל למקצה מקצוענים ולכן הכמות המדוייקת אינה ברורה עדיין.

הייתם מעדיפים שמראש היה מוגדר 30 איש גם אם היו נרשמים 10000 או 15000 איש ואז סיכויכם היו קטנים ?

בנוסף חברים אנחנו לא מתביישים להגיד את זה קחו בחשבון שמדובר באירוע ראשוני וגם לנו כל הנושא הוא לא קל ודורש אופורציה מטורפת וכל זה בכדי באמת להבטיח את הנאתכם ותמורה לכספכם ואירוע מדהים שייזכר לדורות קדימה.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא מבין את החששות כאן?

החששות הם שייבחרו אנשים עפ"י הפוטוגניות והעניין שהם מייצרים (ע"ע כוכבי ריאלטי למיניהם), ולא עפ"י איכות הנהיגה שלהם (שכידוע נהגי מרוצים בד"כ הם לא האנשים הכי מעניינים). בדיוק בגלל זה זו הייתה השאלה הראשונה שלי. הפיכת כל ההפקה הזאת לסדרת ריאליטי (שד"א ככה שמעתי לראשונה על הפרוייקט הזה לפני מס' חודשים) יפגום בכל המקצועיות של האירוע (שכך הוא מוצג).

אין דבר פסול בתכנית ריאליטי על נהגי מירוצים. רק צריך להיות סגורים אם זה הולך לשם או לא, ולא לענות תשובות לא רציניות כמו "ישנו סיכוי סביר שיהיה מדובר במשהו שמזכיר סרט תיעודי או יומן מסע", או "אל תשכחו שמדובר באירוע קצר ובמסע יחסית קצר לעומת בית האח הגדול ודומיו" - שכידוע ניתן להוציא פרקים שלמים מיומיים צילומים (שאל את מפיקי "השרדות" איך).

אני אנסה לענות לך בצורה הטובה ביותר שאני יכול והכנה ביותר, בשיחה שניהלתי עם היזם העיקרי של האירוע הוא טען שבשום פנים ואופן הוא לא יפגע במקצועיות האירוע על חשבון תוכנית ריאלטי או תוכנית דומה.

מבחינת בחירת האנשים וזה דבר שחשוב להבהיר, לא יהיה שום מפיק ביום המיונים או "ציידי כישרונות" שמחפשים את הכוכב הבא, המבחנים הם מבחנים מקצועיים לחלוטין ורק אחריהם הנבחרת תתועד.

פורסם

חשוב לי לענות לך על כל השאלות, לא בכדי לשכנע אותך, אלא בכדי שתצא לאחר שקיבלת את כל היחס הראוי ללקוח גם אם עוד לא רכשת כרטיס וגם בכדי להבין ממך אולי את הלך הרוח של עוד רבים.

לכן זה בסדר ואתה מוזמן לשאול עוד שאלות.

חשוב אבל להגיד לך שאני לא מנסה למכור כאן כלום ואני כנה בצורה שאפילו "פוגעת" בחברת ההפקה ובאירוע, אז זה ממש לא נכון להגיד שאני כל הזמן אומר "בטח יאללה תגיע".

זה לא עניין של כובד ראש, ולא עניין של הכסף, ממש לא עניין כספי

הנושא המדובר הוא שזה מרגיש קצת לא מקצועי, לטעמי לפחות ושהכל יהיה מסחרה אחת גדולה, חוסר שיוויון משמעותי בין המתחרים לדעתי, במאוחרי הקלעים, בישורת האחרונה..

חדד בבקשה את הנושא כי אני לא מבין מה זה אומר מסחרה אחת גדולה ומה בדיוק הולך לקרות מאחורי הקלעים.

ואל תבואו ותגידו לי שזה סהכ יום כייף וחרטא כזה, אני גם יכול ללכת לעשות צניחה חופשית על היום חופש שלי ויש לי הרגשה שאני אצא עם הרגשת עילוי יותר גדולה

אני בן אדם ריאלי אופטימי מטבעי (ככה שאני לא נוקט בגישה של באסה על כל העניין הזה) ואף אחד פה לא חושב שעוד יומיים הוא ינפנף לשלום לאלונסו כשהוא עוקף אותו בפארבוליקה וזהו הוא הגשים את החלוםֿ, אבל זה רק צריך להעביר לכם עד כמה התחושות שרשמתי למעלה כנראה מבוססות ועומדות בכזה משקל מטורף כנגד כל השאר ואני כנראה אשכרה לא אגיע, לצערי הרב.

זכותך המלאה לא להגיע ולבחור יום או פעילות כיף אחרת במחיר הזה (לא צניחה חופשית כי זה עולה 1200 ש"ח:lol:).

מבחינת תחושותיך אני לא יכול לעשות דבר מלבד ולנסות להבין מה הם בדיוק ומהיכן הן נובעות, שאל את השאלות ואני אענה כמיטב היכולת.

פורסם

בערך כמו ההבדל בין פרס רובינשטיין לבין כוכב נולד... :wink:

אחלה השוואה :lol:

יש הבדל של שמיים וארץ בין "חברת הפקות שמתמחה בתחום המוטורי " (ככה הם מציגים את עצמם) ובין "חברת הפקות של סדרות ריאלטי שהסדרה שהם עושים נסובה סביב עניין מוטורי" (שככה הם מצטיירים בסעיפי הייצוג האלה).

ועדיין, אני לחלוטין לא פוסל, ההפך, אני ארשם ואגיע למיונים בשמחה למרות שלסעיפי הייצוג האלה יש טעם לפגם, במיוחד כאשר הם תנאי בחוזה להשתתפות במיונים.

אני אחדד לך את זה יותר, אנחנו חברת הפקות בתחום המוטורי, וממש לא חברת הפקות של סדרת ריאלטי.

כל פרויקטי העבר קשורים לספורט מוטורי (יונדאי אקסטרים לדוגמא) ולתחומים דומים.

אני יכול להבין את "הפחד" או ה"חשש" מתוכנית הריאלטי, אבל מלבד להאמין לי שלא ניתן לדבר זה לפגוע בעניין המקצועי של התחרות אין לי דרך אחרת לשכנע אתכם.

פורסם

לא ראיתי בשרשור מהי מגבלת הגיל מהקצה העליון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני רוצה לציין לטובה את עצם הנוכחות שלך בפורום והנכונות לענות לכל השאלות ולתת מענה לבעיות והתהיות שעולות,

בכנות ורצינות, זה לא מובן מאליו.

שתי הערות/שאלות קטנות -

1. היה נחמד לדעת עם מי אנחנו מדברים - כי אני לפחות לא מצאתי את המידע הזה. מי אתה ומה תפקידך בכוח בדיוק.

2. בחתימה שלך יש 2 שגיאות - אחת שגיאת הקלדה (פורומלה במקום פורמולה), וכמו כן כתוב פורמולה 3, באתר שלכם על המכוניות כתוב שמדובר בפורמולה 2, פורמולה רנו. אז מה הנכון ? פורמולה רנו, 3 או 2 ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה הגבלת המשקל?

אני בחור גדול [אולי מאוד :lol:] לגובהה ולרוחב ואני חייב לדעת בדיוק מה ההגבלות,זה כמובן משפיע גם על הכושר.

חשוב מאוד לפני שאני יוצא לריצות כל ערב כדי להגיע בכושר סביר :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

קודם כל, כל הכבוד. על היוזמה, על התשובות המפורטות לשאלות בפורום, ולא פחות חשוב - על השפה השקטה והענינית שבהן הן ניתנות. אדם ניכר גם לפי כתיבתו :wink:

השאלה שלי קשורה לתאריכי סוף שבוע: האם כל הסיפור הזה מתאים גם לשומרי שבת? אם לא כדאי לציין את זה מראש ועבורי (ואני מניח שיש עוד כמה כמוני) זה קריטי לגבי הרישום.

בענין אחר, נהגתי בחו"ל על פורמולה רנו, וזה היה כיף אדיר והדבר הכי "פיור" שנהגתי בו עד היום. בנוסף לזה, הייתי מדריך נהיגה תקופה קצרה מאוד בבית ספר לנהיגה מתקדמת, ויחד עם התשובות המאוד עניניות שניתנו פה לגבי המקצוענים, שלא יהיו לאף אחד אשליות...המדריכים שם היו ברמה אחרת לחלוטין. גם אם יש כאן שומאכרים פוטנציאלים, יקח להם שנים להגיע לרמה כזו.

ושוב, התשובות שניתנו כאן עניניות וטובות מאוד אבל לגבי נושא רמת הנהיגה נטו, לאף אחד כמה שיהיה מוכשר, אין סיכוי מול מקצוען מאומן.

ושוב תודה, ובהצלחה בכל היוזמה הזו. גם זו סוג של מחאה חברתית 8)

פורסם
אני רוצה לציין לטובה את עצם הנוכחות שלך בפורום והנכונות לענות לכל השאלות ולתת מענה לבעיות והתהיות שעולות,

בכנות ורצינות, זה לא מובן מאליו.

שתי הערות/שאלות קטנות -

1. היה נחמד לדעת עם מי אנחנו מדברים - כי אני לפחות לא מצאתי את המידע הזה. מי אתה ומה תפקידך בכוח בדיוק.

2. בחתימה שלך יש 2 שגיאות - אחת שגיאת הקלדה (פורומלה במקום פורמולה), וכמו כן כתוב פורמולה 3, באתר שלכם על המכוניות כתוב שמדובר בפורמולה 2, פורמולה רנו. אז מה הנכון ? פורמולה רנו, 3 או 2 ?

מה כבר נשבור דיסטנס ?

שמי אביחי, חובב מכוניות וספורט מוטורי בדיוק כמוכם, מחזיק מתחת לבית 306XSI ו-307XSI וחולם בלילות על הנעה אחורית.

מבחינת תפקידי בכוח, הוא כולל מספר דברים אבל מבחינתכם אני הדובר הרישמי של פורמולה ישראל (באינטרנט כרגע לפחות), אני מכיר את הנפשות הפועלות בפרויקט עוד לפני שהוא התחיל, אנשים טובים עם רצון רב להרים את הפרויקט והספורט המוטרי בכלל.

אני יזמתי את רעיון הפורום הרישמי כאן והיום בהסתכלות לאחור אני מבין כמה זה חשוב וכמה זה הולך לתרום לאירוע ולנו כמשתתפים בו.

אני מבטיח לענות על כל השאלות שיעלו ולאלו שאין לי תשובה מיידית עבורם אלך ואברר את הנושא שנשאל, אני מקפיד להעלות את כל הטענות והשאלות למפיקי האירוע. מחר לדוגמא יש פגישה שמטרה נטו היא להציף דברים שעלו כאן ולמצוא פתרון שיתאים מירבי שיתאים לכל הצדדים.

את החתימה ניסיתי לשנות 3 או 4 פעמים אבל משום מה הוא לא שומר לי את השינויים שנעשים, אבל אתה צודק מדובר בפורמולה רנו, מיד אעלה פרטים טכנים על הרכב שלא עלו עד כה.

פורסם
מה כבר נשבור דיסטנס ?

שמי אביחי, חובב מכוניות וספורט מוטורי בדיוק כמוכם, מחזיק מתחת לבית 306XSI ו-307XSI וחולם בלילות על הנעה אחורית.

מבחינת תפקידי בכוח, הוא כולל מספר דברים אבל מבחינתכם אני הדובר הרישמי של פורמולה ישראל (באינטרנט כרגע לפחות), אני מכיר את הנפשות הפועלות בפרויקט עוד לפני שהוא התחיל, אנשים טובים עם רצון רב להרים את הפרויקט והספורט המוטרי בכלל.

אני יזמתי את רעיון הפורום הרישמי כאן והיום בהסתכלות לאחור אני מבין כמה זה חשוב וכמה זה הולך לתרום לאירוע ולנו כמשתתפים בו.

אני מבטיח לענות על כל השאלות שיעלו ולאלו שאין לי תשובה מיידית עבורם אלך ואברר את הנושא שנשאל, אני מקפיד להעלות את כל הטענות והשאלות למפיקי האירוע. מחר לדוגמא יש פגישה שמטרה נטו היא להציף דברים שעלו כאן ולמצוא פתרון שיתאים מירבי שיתאים לכל הצדדים.

את החתימה ניסיתי לשנות 3 או 4 פעמים אבל משום מה הוא לא שומר לי את השינויים שנעשים, אבל אתה צודק מדובר בפורמולה רנו, מיד אעלה פרטים טכנים על הרכב שלא עלו עד כה.

דבר נוסף, אני נובר, חופר ומנסה להבין כל פרט ופרט באירוע בכדי שהוא יצא טוב כמה שיותר לכלל האוכלוסיה ובפרט לנו חובבי המוטוריקה והספורט המוטורי ואתם עוזרים לי רבות בכך.

פורסם
מה הגבלת המשקל?

אני בחור גדול [אולי מאוד :lol:] לגובהה ולרוחב ואני חייב לדעת בדיוק מה ההגבלות,זה כמובן משפיע גם על הכושר.

חשוב מאוד לפני שאני יוצא לריצות כל ערב כדי להגיע בכושר סביר :wink:

שוב חברים קשה לענות על מגבלת המשקל והגובה, כדי לתת לכם איזו שהיא נקודת התייחסות אני 192 ס"מ ו95 ק"ג ואני נכנס לרכב. מקווה שזה עוזר קצת.

אני חושב שלאנשים עם עודף משקל חריג יהיה קשה עד כמעט בלתי אפשרי להיכנס אל הרכב.

פורסם
מהי מכסת האנשים שיכולים להרשם למיונים?

אין מספר מדויק אבל מדובר על אלפים, באיזור ה-10000, אבל אל תתפוס אותי במילה בעניין זה.

ולפני שעולה השאלה אז אני אענה, אם יהיה צורך יתווספו ימי מיונים לפי כמות הנרשמים בכדי לא להעמיס על יום מיונים ספציפי.

פורסם
קודם כל, כל הכבוד. על היוזמה, על התשובות המפורטות לשאלות בפורום, ולא פחות חשוב - על השפה השקטה והענינית שבהן הן ניתנות. אדם ניכר גם לפי כתיבתו :wink:

השאלה שלי קשורה לתאריכי סוף שבוע: האם כל הסיפור הזה מתאים גם לשומרי שבת? אם לא כדאי לציין את זה מראש ועבורי (ואני מניח שיש עוד כמה כמוני) זה קריטי לגבי הרישום.

בענין אחר, נהגתי בחו"ל על פורמולה רנו, וזה היה כיף אדיר והדבר הכי "פיור" שנהגתי בו עד היום. בנוסף לזה, הייתי מדריך נהיגה תקופה קצרה מאוד בבית ספר לנהיגה מתקדמת, ויחד עם התשובות המאוד עניניות שניתנו פה לגבי המקצוענים, שלא יהיו לאף אחד אשליות...המדריכים שם היו ברמה אחרת לחלוטין. גם אם יש כאן שומאכרים פוטנציאלים, יקח להם שנים להגיע לרמה כזו.

ושוב, התשובות שניתנו כאן עניניות וטובות מאוד אבל לגבי נושא רמת הנהיגה נטו, לאף אחד כמה שיהיה מוכשר, אין סיכוי מול מקצוען מאומן.

ושוב תודה, ובהצלחה בכל היוזמה הזו. גם זו סוג של מחאה חברתית 8)

תודה על המחמאות ועל הפירגון.

לגבי שאלתך על שומרי השבת אבדוק את הנושא.

ולגבי שאלת המקצוענים, אני חייב להודות שלי יש תחושה שיפתיעו אותנו לא מעט אנשים.

• תוכן חדש...