Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

ברשותי מאזדה 323 2001 בצבע כסף.

הרכב עבר מס' מכות שתוקנו ע"י פחחות וצבע , התייעצתי פחח והוא אמר שאם אני יעשה פוליש וקס אז כל הצבע יירד בקיץ ,

בגלל שאין לדעת עד כמה איכותי הצבע שנצבע על כל החלקים שתוקנו.

איך לבדוק ?

האם נענשתי עם רכב לא מבריק ? :cry:

פורסם

הרכב יוצר מהמפעל עם שכבה שנקראת CLEAR COAT .

זאת שכבה שקופה שמגינה על הצבע עצמו.

כנראה שהוא רומז לך משהו... שהתיקון הוא רק צבע בלי שכבת הגנה? ברר איתו את הנושא - האם במקומות בו תוקן הצבע יש גם שכבת הגנה שקופה?

אני אנסה לברר עם פחח שאני מכיר.

בכל מקרה הדבר הכי טוב הוא פוליש עדין , לדוגמא - Autoglym super rasin polish נמכר בחנות של יעקובי בפתח תקווה. (הם קוראים לזה בעברית סופר וקס) זה בעצם מוצר ALL IN ONE ובשימוש עדין לא אמור לגרום בעיה כלשהי.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

שלום איתי,

המכות שטופלו לא היו רק אצלו אלא בהמון פחחים ודווקא על הפחח הזה אני דיי סומך .

אם אפנה ל KLEANCAR (שהומלץ עליהם רבות בפורום ) הם יתנו תשובה כנה או ינסו למכור ?

או שהם בכלל לא יכולים לצפות האם הצבע ידהה?

תודה.

פורסם

חלקים שתוקנו ברכב שלי עברו פוליש והם נוצצים מתמיד בלי שום בעיה.

פחחים נוטים לגלות חובר ידע מעבר לעבודות הצביעה. פחח שאני מכיר טען פעם שאין אף דרך להוריד SWIRLS(השריטות הקטנות שנגרמות ממכונות שטיפה)

בכל מקרה אני בודק עם חברים מקצועיים בחו"ל שמתמחים בדיטיילינג חוזר אליך עם הדעה שלהם.

קלין קאר יצחקו על הפחח שלך . כמו שאמרתי בהתחלה כנף שנצבעה מחדש אצלי עברה פוליש ואינה מגלה שום סימן לעייפות.

אתן תגובה נוספת כשאקבל קצת חוות דעת מבעלי ניסיון רב יותר בדיטיילינג.

פורסם

כמו שחשבתי, תגובת חבר בכיר בפורום אמריקאי טוענת שיש 2 אופציות.

1. עבודת צבע לא מלאה עם שכבת מגן

2. אין לפחח מושג על פולישים מודרניים

הנה לשון התגובה של החבר מארה"ב:

Re: Repainted parts, do they have clear coat? is polishing repainted parts same as polishing the original paint?

I think that's not a body shop I'd want to take my car to.

Usually a car is refinished in the same way it was painted from the factory, but we've all heard stories about BC/CC cars having panels shot in SS, and SS cars having panels shot with BC/CC.

As far as the specific comment, it might be true if you used some old school rubbing compound...it shouldn't be true as a generalization. If the person quoted was talking about a specific car he did...then it sounds like one he screwed up and knows more about it than he's letting on...or he could just not know what he's talking about...we've also heard lots of stories about great painters who don't know anything about polishing...

• תוכן חדש...