Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן 5W30 מתאים לTFSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בדקתי עם היבואן של מוטול בארץ לגבי שמן ללאון קופרה 08 ולפי מה שהוא ראה באתר שלהם, השמן הכי מתאים לרכב הזה הוא MOTUL SPECIFIC 5W30. (השמן עם תקן 504 ו 507)

עד היום השתמשתי ב5W40, ובטיפול האחרון שמתי מוטול 5W40 8100 X-CESS.

האם כדאי לעבור ל5W30 או להישאר עם ה5W40?

תודה:-)

פורסם

בדקתי זאת יסודית לא פעם ולא פעמיים והמלצה למנוע 2.0 TFSI הינה 5W40.

אני ממליץ להקשיב ליצרן ולא ליבואן.

אני אישית גם חושב שהמוטול הזה שעלותו חסרת פרופורציה (משהו כמו 100 שקל לליטר כולל מע"מ) קצת מוגזם.

אני מעדיף להחליף 5W40 של MOBIL לעתים יותר תכופות מאשר לשים שמן בעלות גבוהה מאוד שלא בטוח מועיל יותר מהרגיל.

אתה יכול לחפש את הדיון שפתחתי לפני כחצי שנה שם היה לא מעט חומר בעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תודה, גם אני חושב שעדיף להקשיב ליצרן ולא ליבואן, בכל זאת קצת התלבטתי..

אני מעדיף לא לחסוך כשמדובר ברכב שלי (או של אחי במקרה הזה), סה"כ טיפול של שמנים עושים פעם בשנה אז זה לא כזה נורא.

לדעתי לרכב משופר קלות (סטייג' 2) ועם האקלים של הארץ, שמן איכותי כמו המוטול בטח שלא יכול להזיק..

טיפול אני עושה כל 10,000 ק"מ בלי קשר לטיבו של השמן.

אם אני זוכר נכון, בדיון שפתחת על השמנים יותר דובר שם על התקנים ועל החברות השונות מאשר על סוג השמן לא?

המחיר לליטר הוא בערך 70 ש"ח לפני מע"מ (תלוי כמה הנחה אני אקבל:-))

• תוכן חדש...