Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית לנסר 2005

החלפת מסנן שמן 84 שקל

מסנן אויר במערכת מיזוג 192 שקל

שמן מנוע 115 שקל

נוזל בלמים 37 שקל

רפידות לבלמים קדמיים 400 שקל

לא כולל עבודה (135 שקל לשעה)

זה נשמע לי קצת יקר אז אם מישהו יכול לתת לי ככה מחירים ממוצעים זה יהיה נחמד..

פורסם

המחירים לא כוללים מע"מ

מוסך מורשה

האם שווה להחליף לבד דברים כמו מסנן אויר/מזגן ? (כלומר המחיר שאני אמצא בחנויות חלפים יהיו סבירים)

האם קטנוני לבקש לראות את השמנים באריזות סגורות ?

פורסם

אני תמיד דוגל בעמדה שאם יש דברים שיודעים לעשות לבד פשוט לעשות בלי לפחד. פילטר אויר ופילטר מזגן ממש ממש קליל לבצע. לגבי השמנים באריזות סגורות, בהחלט זכותך לדרוש לראות זאת. כמו כן שים לב שבחשבונית אתה לא מחוייב על מעבר לכמות השמן שניכנסת לך בהחלפה כי בדר"כ הספייר נישאר בגלון שיישאר במוסך וזה כבר עמלה על מי שאחריך.

:)
פורסם
תודה לכל המגיבים

אם מישהו יודע מחירים ממוצעים אני אשמח

ובקשר לטיימינג בטיפול 90K (בערך 600 שקל)

כשאתה אומר "מוסך מורשה" אתה מתכוון למורשה יבואן? נראה לי לפי השעתון עבודה שלא (135 זה נמוך מדי), ואם אכן כך אז המחיר לרפידות (כנראה לא מקוריות) יקר מדי.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

מה ההבדל בין מורשה למורשה יבואן ?

איך יודעים אם הרפידות מקוריות ?(הוא טוען שכן)

המסנן של המזגן עולה כל כך יקר 192 ללא מע"מ?

פורסם

יש מוסכים "דגילים" מורשי משרד התחבורה, ויש מורשי כלמוביל היבואנית. הרשימה כאן:

http://www.mitsubishi-israel.co.il/content.aspx?id=251

מוסך מורשה יבואן אמור להיות (אבל לא תמיד בפועל) מקצועי יותר במותג הספיציפי ומשתמש בחלקים מקוריים.

לגבי הפילטר מזגן, יש לי לנסר 2000 ומעולם לא החלפתי. על פניו, המחיר נשמע יקר אפילו לחלק מקורי.

חלק מקוריגיע בקופסא סגורה עם לוגו היצרן. אגב, לאיזה מוסך פנית?

פורסם

אם כך המחיר סביר, אבל ליתר ביטחון השווה אותו עם המוסך בבאר שבע או מקום אחר שתבחר מהרשימה (עלות שיחת טלפון)

• תוכן חדש...