Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הדירה שלנו נמצאת בקומה האחרונה.

אנחנו רוצים לשפץ את הגג בעזרת קבלן איטום.

השכנים תחתינו לא רוצים לשלם ולו אגורה, אחד מבעלי הדירות גם גר בכלל כ-300 ק"מ מפה ומשכיר את דירתו.

שלחנו לפני שבועיים מכתב עם הצעות מחיר שקיבלנו, ובו דרישה לשלם את חלקם היחסי בעלות ההצעה הזולה ביותר.

המועד האחרון להגשת התשלום הוא היום, ואף אחד לא השחיל לתיבת הדואר שלנו את הצ'ק שלו.

הבנתי מהעיריה שיש לפנות למפקח האזורי שנמצא בעכו.

האם למישהו נסיון עם ההליך? האם צריך ייעוץ עם עו"ד בכתיבת התביעה? האם אפשר להיות מיוצג?

אודה למידע בנושא,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

מפקח יושב בטאבו.

דיון אצלו דומה לדיון בבית משפט אבל פחות רשמי ולפסק דין שלו יש תוקף זהה.

ניתן להיות מיוצג ואפילו רצוי, למרות שאני אישית לא הייתי מיוצג אבל קבלתי יועוץ משפטי מאגודה לתרבות הדיור.

על סמך יעוץ זה והשכלה משפטי בסיסית כתבתי כתב תביעה וזכיתי.

במקרה שלך השכנים חייבים לשלם כמו טאטאלה וישלמו.

תתחיל מאגודה לתרבות הדיור.

פורסם
שלום,

הדירה שלנו נמצאת בקומה האחרונה.

אנחנו רוצים לשפץ את הגג בעזרת קבלן איטום.

השכנים תחתינו לא רוצים לשלם ולו אגורה, אחד מבעלי הדירות גם גר בכלל כ-300 ק"מ מפה ומשכיר את דירתו.

שלחנו לפני שבועיים מכתב עם הצעות מחיר שקיבלנו, ובו דרישה לשלם את חלקם היחסי בעלות ההצעה הזולה ביותר.

המועד האחרון להגשת התשלום הוא היום, ואף אחד לא השחיל לתיבת הדואר שלנו את הצ'ק שלו.

הבנתי מהעיריה שיש לפנות למפקח האזורי שנמצא בעכו.

האם למישהו נסיון עם ההליך? האם צריך ייעוץ עם עו"ד בכתיבת התביעה? האם אפשר להיות מיוצג?

אודה למידע בנושא,

ניר.

אם אתה רוצה המלצה לקבלן איטום, יש לנו קבלן איטום מקצועי שביצע אצלנו את העבודה בבית. כבר 4 שנים ויבש. זה לא עונה ספציפית לשאלה שלך אבל בכלל זאת :-D

פורסם

האגודה לתרבות הדיור הפנתה אותי לסטודנט למשפטים שנותן יעוץ פעם בשבוע, שעתיים.

אין לי בעיה להיוועץ בעו"ד, הרי אתבע גם את השכ"ט.

סאםג'י, אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי פרטים.

משכנתא זה קל

פורסם

המפקח על בתים משותפים (שלו סמכות כשופט בית משפט שלום) יפתור לך את הבעיה.

אני מציע לך להצטרף לאגודה לתרבות הדיור; ע"י חברות שם תקבל מינוי משפטי חינם של עורך דין ולא מתמחה.

אם אין עו"ד, אתה צריך קודם כל לשלוח לדיירים מכתב שאם לא ישלמו עד תאריך נקוב לא תהיה לך ברירה אלא לפנות למפקח וזאת מעבר לדרישת התשלום שאף אחד לא ענה לה.אם שוב התשובה שלילית או לא ענו - תגיש תביעה, המפקח ייתן פסק דין שעליהם להשתתף בהוצאה והכל על פי חוק המקרקעין.

• תוכן חדש...