Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש המלצות למכונית בתקציב הנ"ל

אני נהג חדש ואני מעדיף ידני

מה שחשוב באוטו - חסכוני (נסיעה עירונית), בטיחותי, אמין (מאוד חשוב) כולל מחירים של טיפולים שוטפים,

ועדיין שיהיה לו כוח לעלות עליות קשות (אני גם בירושלים)

מה שראיתי בנתיים :

רנו קילאו B (יש 2 דגמים אחד 75 כ"ס ואחד 98 )

סיאט קורדובה (יש 2 דגמים אחד 75 כ"ס ואחד 100)

סיאט איביזה

הצעות הערות וכו' אני פה :)

תודה ושבת שלום

פורסם

פולו 1.6 מתחילת המאה תעלה את העליות בלי בעיה. 1.4 תתעצל קצת אבל תהיה זולה יותר. אם תמתח בעוד טיפה אז תוכל להביא את הצורה של 2001, שהיא מודרנית, מאובזרת וחזקה יותר.

אם תמצא קליאו B שנשמר בנפתלין לאורך השנים, לך על זה.

הקורדובה תעשה לך כאב ראש, כמו כן הסחירות שלה נמוכה. כנ"ל האיביזה לגבי הסחירות, קצת טובה יותר אבל בערך אותו סיפור.

בקיצור, הפולו הכי מומלצת.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

יש פולו 1.4 100כ"ס שנת 2001 יד 3 עם 187K ק"מ

מתחייב בבדיקה

24K שקל

ולעומת זאת יש CLIO B 2003 1.4 עם 98 כ"ס

120K ק"מ אומר שטופלה בחברה כל הזמן

23K שקל

מה שהבנתי זה שהטיפולים ברנו יקרים רצח

אבל מצד שני גם החלקים של הפולו בטח לא זולים

מה חושבים?

פורסם

שתיהן ידניות? הרנו יכולה להפתיע אותך בסיבוב אף שהנתונים שלה קורצים(אם באמת יש הסטוריה מתועדת בחברה מהיום הראשון אז ללא ספק, הרכב שמור). הפולו אמינה יותר, איכותית יותר (במידה וזו הגרסה המפוארת), אם אני לא טועה גם חסכונית יותר, 187K ל10 שנים יוצא קצת מעל הממוצע לשנה, ככה שזה בסדר ובמיוחד בפולו ובטח אם טופלה כראוי. היתרון העיקרי של הרנו על הפולו הוא השנתון הגבוה, אך הפולו יותר מומלצת, בגדול.

ועזוב בדיקה לרכבים כאלו בשנים הללו, סתם בזבוז כסף... יוציאו לך שם מגילת אסתר. לך למוסך שאתה מכיר ותבקש ממנו לבדוק את הרכב ושיתן לך חוות דעת אם כן או לא.

רק אל תשכח להנות ממה שאתה קונה ותהיה שלם עם הקניה!

פורסם

שתיהן ידניות כן...

מה הכוונה שהרנו תפתיעה אותי? לטובה או לרעה?

ועד כמה שהבנתי הטיפול בפולו והחלקים שלו יקרים להחריד

פורסם

אני יכול להציע לך פורד פוקוס 1600 GLX שנת 2000 אוטומטית.

יד שניה, 129000 ק"מ, ספר טיפולים, מלוקקת.

גם אני וגם היד הראשונה - ידיים פרטיות לחלוטין, לא ליסינג ולא ליסינג אישי ולא אף אחד מהקשקושים האלה.

אני מחר מגיע לירושלים בע"ה על מנת לקנות לי פוקוס חדשה יותר.

מחירון יצחק לוי 18600 ש"ח.

פורסם
שתיהן ידניות כן...

מה הכוונה שהרנו תפתיעה אותי? לטובה או לרעה?

ועד כמה שהבנתי הטיפול בפולו והחלקים שלו יקרים להחריד

הכוונה לרעה - צרפתיות מפתיעות בתקלות מוזרות לעיתים, אך כמובן זה רק לעיתים.

האחזקה בפולו יותר יקרה, אך הסיכוי לתקלות נמוך יותר מהרנו. בכל מקרה, לדעתי הסכום הכללי על אחזקה ותקלות יוצא בשנה בערך אותו דבר בין שתי המכוניות.

פורסם

הייתי רואה ועושה סיבוב על כל אחת מהן קודם כל. מרגיש שאין רעשים מיוחדים בעיקר מכיוון המנוע והגלגלים, ההגה לא נוטה לצדדים, הברקסים בריאים, הקלאץ' חלק, עולה על בור או שתיים כדי לבדוק אם יש בעיות בבולמי זעזועים. אח"כ מסתכל על המנוע - חוטים בלויים או קרועים זה סימן להזנחה. חלקים שחוקים כנ"ל. והבדיקה המכאנית האחרונה זה מבט מתחת לאוטו לאיתור נזילות. אם הכל בסדר מבחינת נסיעה ו-ויזואליות, חפש חלקים שבורים או שחוקים בפנים הרכב, תבדוק שכל החלונות עובדים, והמתגים והידיות השונים ברכב עובדים. זה סתם כאב ראש אח"כ לתקן דברים כאלו... אח"כ נוסעים למוסך לבדיקה של איש מקצוע. עכשיו הבחירה בידך... אני אישית הייתי מעדיף את הפולו, אבל הרנו רכב טוב לא פחות ואם הפולו לא נראית לי אז הרנו באה בחשבון.

פורסם
במידה ואתה היית צריך לקנות, מה היית בוחר?

ואם אתה מדבר בכללי על מה הייתי בוחר במחיר הזה, הייתי מעדיף A4 98-99, אבל זה רק אני :)

פורסם

כל שלושת הרכבים שהזכרת לא עונים על הקריטריונים. איביזה פשוט לא תסחוב לך בעליות קשות(אבל בירידות יהיה לה יותר קל חח).

בקשר לקורדובה אני לא ממש מכיר אבל לסיאט באופן כללי אין מנועים כאלה חזקים.

והרנו בכלל לא תחזיק עם התיבת הילוכים הצולעת שלה.

אני הייתי מצטרף להמלצה על הפורד פוקוס בכיף. רכב חזק ואמין וגם במחיר סביר.

למצוא רכב חסכוני וקטן שיסחוב לך בעליות קשות זאת בקשה מוגזמת במקצת, אני לא מכיר יותר מדי רכבים כאלה. אלא אם הם ממש חדשים. 

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...