Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

קודם כל ,ברשותי גלאי מסוג ולנטיין 1 שנקנה מבחור מהפורם.

בכל הנסיעות שלי המכשיר היה שקט [לא זיהה] וגם שזיהה משהו,זה היה לשניה או לשוא [דלת של סופר].

אז ככה,

בבדיקה באתר המקורי לפי הסיראל אין לי שום עידכון.

והתוכנה של המכשיר היא 3.825.העדכנית היא 3.872?

לא כתוב באתר עידכונים כי זה רק על המכשיר?זאת אומרת שאני צריך "צריבה"?

בגלל זה הגלאי מצפץ פעם אחת בלבד ולא ממשיך כמו אחרים[ממשיך לצפצף עד למצלמה/דבורה]?

כיול המכשיר האחרון עשה לפי מדריך זה :

http://www.motorica.net/viewtopic.php?t=4444

מדריך זה נכון?

תודה רבה לכל העוזרים,הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות.

פורסם

המדריך שהפנית אליו נכון.

אני לא יודע אם גירסת המכשיר שלך כבר כוללת את ה-J (מצב POP) ואת ה-u (מצב EURO). אם כן כנראה שהמכשיר עדכני.

אם בנסיעות רגילות הוא לא מתריע כי אתה לא עובר באיזור שיש בו מלכודות, כדאי שתעשה נסיעה מיוחדת לאיזור שיש שם מצלמה מהסוג הישן (מולטינובה). תוכל לאתר מקומות כאלה בפורום זה.

גם אני לא קיבלתי התראות אחרי כיול ראשוני של המכשיר, עד שקיבלתי טלפון מחבר שג'טה עומדת עם מספר מופשל בכביש בגין דרום בירושלים. "טסתי" לשם, ואכן קיבלתי התרעה כ-200 מטר לפני שהגעתי אליה.

בפורום שהפניתי אותך אליו, יש בחור בשם guy, הוא היבואן של המכשיר בארץ, ואם אתה צריך עזרה טכנית/מקצועית, כדאי לפנות אליו.

עכשיו הגיע הזמן להצטייד בצ'יטה, ואז תהיה מוגן ממצלמות הגאסטו החדשות.

פורסם

זה כיול בסדר, אם שקט כנראה שאין מה לגלות.

אל תשכח שאת המצלמות החדשות הוא לא מזהה (מה שיש בכביש 4 ו 44 )

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היום נסענו ביחד (אני חבר של אביב) מול ג׳טה שמביאה הרבה כסף למשטרת ראש״פ. כמובן שהיא הייתה עם גגון ודבורה עליו. המכשיר נשאר שקט.

מישהו יכול לענות על שאלת הצריבה?האם זה מה שצריך?בטוח שבכיול ה-J צריך להיות למעלה? 

פורסם

הגרסא שלך לא העדכנית ביותר וזו בעיה.

אם אני זוכר נכון ה POP קריטי לזיהוי דבורה כלומר זיהוי "מפגעים" מעבר לטווח הראיה.

עם זאת, לא בטוח שהדבורה היתה מופעלת.

אם אתה רוצה לבדוק תקינות באופן כללי סע לצומת בני דרור , המצלמות שם עובדות בשני הכיוונים.

כדי לדעת מספר גרסא עדכנית תקליד את המספר הסיריאלי באתר של V1 .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי, צריבה ניתן לעשות רק אצל היצרן, בחו"ל.

לה שלא תנסה ליצור קשר עם גאי, כמ שיעצתי לך? גם אם הוא לא יוכל לעזור לך, אולי עצה שלו תכוון אותך כיצד להמשיך?

בהצלחה.

• תוכן חדש...