Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצר אודות חיי ,מישהי החליטה להרוס ולמרר את חיי ,היתי מטופל על ידי תרופות במשך תקופה ארוכה וכאילו כלום לא השתנה אחריי הטיפול .

אני כבר לא יודע מה לעשות ,פשוט נמאס .

אני יודע שחלק אולי שותפים למזימה בינלאומית להרוס את חיי אבל בחייאת די ,אני לא מסוגל יותר .

פורסם
סיפור קצר אודות חיי ,מישהי החליטה להרוס ולמרר את חיי ,היתי מטופל על ידי תרופות במשך תקופה ארוכה וכאילו כלום לא השתנה אחריי הטיפול .

אני כבר לא יודע מה לעשות ,פשוט נמאס .

אני יודע שחלק אולי שותפים למזימה בינלאומית להרוס את חיי אבל בחייאת די ,אני לא מסוגל יותר .

לרוב בבעיות נפש פסיכיאטריות אין "טיפול" תרופתי, פסיכולוגי ולאחר מכן חזרה לשיגרה שלפני הבעיה.

אני מציע לך לחזור ולהוועץ ברופא המטפל שלך על מנת שיעמוד את מצבך הנפשי, יכול להיות שהייתה הקלה במחלה\הפרעה והיא הגיעה

לסיומה, ולכן התחושות הדומיננטיות למחלה\הפרעה שלך חוזרות.

אני מאוד מקווה שתפנה לקבלת עזרה במקומות המתאימים, ולא על דפי הפורום.

ולהמגיבים שלפני (חלקם), אני לא רואה שום סיבה להראות בפומבי את טמבליותכם.

כמה שנון צריך להיות כדי להוציא פנינים מהסוג שכתבתם? (שאלה רטורית)

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

עשיתי ,הייתי ,נגמר לי האוויר פשוט .

לא מסוגל לנהל אורך חיים ללא תרופות ,כי ברגע שאני מפסיק ,זה שוב מתחיל ואין לי הסבר לדברים שאני רואה .

הבעייה שאני סטודנט והחרא הזה פוגע לי ביכולת חשיבתית ... יוצא שאני כבול בין הפטיש לסדן פשוט לא יודע מה לעשות .

גם התרופות לא עוזרות ,הן מנטרלות ומטשטשות אותי ,יוצא שאני לא יכול ללמוד איתם גם .

פורסם

אם לא תפרט את הסיפור שלך, לא תוכל לקבל עצות או עזרה, מה שאומר שהשרשור הזה יהיה חסר תכלית וינעלו לך אותו ובצדק.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הזיות :) מציאותיות ... נגיד אתמול נסעתי לאכול ,יצאתי ל 5 דקות מישהו שם קערה אם טחינה מתחת לגלגל הקידמי ,אחריי זה כשנכנסתי למסעדה נכנסו שתי בחורות חצי גלוחות ,כלומר היה להם שער ארוך ,ולאחת חצי מהגולגולת מגולחת ולשנייה הצד השני מגולח .

אותי הדברים האלה משגעים ועוד דברים קטנים אחרים שאני לא מוצא להם הסברים .

כבר קרא שאיבדתי את השפיות בגלל זה ועפתי מלימודים .

עכשיו זה הניסיון השלישי כשהייתי על תרופות דברים כאלה לא קראו ,ובדיוק כשהפסקתי זה התחיל שוב .

ללמוד עם התרופות אני לא מסוגל אבל כשאני בלעדיהם קוראים דברים כאלה .

גם הטוקבקים בכל מיני אתרים ניהיים מוזרים כשאני בלי התרופות וגם הכתבות ,פתאום כתוב שמטוס נכנס לתוך עץ ויצא מזה ובדיוק אני עשיתי מבחן על עצים (מדעי מחשב) זה לא היה מוזר אם דברים כאלה לא קראו לי לפני אבל גם אז דברים דומים התרחשו ואני כבר לא יודע מה לעשות או שאני הוזה או שזה צירופי מיקרים מוזרים .

פורסם

תרופות פסיכיאטריות חסרות יכולת ריפוי כאשר מדובר במחלות כגון סכיזופרניה שם נדרשת התרופה להנטל באופן קבוע על מנת ליצב את החולה. גם במקרה ש דיכאון הוכח שהתרופה שקיבלת (אני מניח שממשפחת הSSRI כמו פרוזאק למשל), יעילה רק במקרים קשים של דיכאון ואילו במקרים קלים ונקודתיים כאלה היא פחות יעילה בלחולל שינוי לאחר הפסקת לקיחת התרופה.

ההמלצה היא כמובן לפנות לפסיכולוג ולהתחיל טיפול. יתכן והוא יפנה אותך עם המלצה לפסיכיאטר להמשך נטילת הכדורים לתקופה מסוימת.

עריכה- אני רואה שעכשיו אתה מדווח גם על הזיות.. זאת כבר בעיה נוספת.

פורסם
התפקיד שאתה מנסה לתפוס כבר תפוס על ידי חברי פורום אחרים...

פנית אליי ? כן אני לוקח תרופות נגד סכיזופרניה ...

פורסם

כן אני יודע ,אבל זה עוף-טופיק ,חוץ מזה אולי יש פה אנשים שמבינים בדברים האלה ,בטוח יש מבין חברי פורום רופאים או סתם פסיכולוגים ואני אתפשר אפילו על פסיכולוגים בגרוש .

רגע ואולי זאת מציאות ויש פה כמה משת"פים :evil: .

ps : מתאים לי גם משכורת של 10K רק בלי השטויות והזיות ,לא מנסה לתפוס למישהו משרת חלומות ,רק תקחו את שתיהן אותה ואת המשרה - חבילת BUNDLE ,למרות שאני לא יודע במה מדובר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...