Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי סוזוקי חדשה ולא קיבלתי מצית?

gil33
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי סוזוקי SX4 חדשה רק עכשיו אני שם לב שיש מכסה בפתח המצית ואין שום מצית,האם זה מדניות של החברה?לחסוך את הכמה שקלים האלה? ולמה לא שואלים במקרה הזה את הרוכש אם הוא רוצה תמורת תשלום נוסף...

פשוט כשרכשתי בעבר רכב חדש מיבואנים אחרים זה היה דבר מובן מאליו,לא טרחתי בכלל לבדוק כי הייתי בדוק שזה כמו וישרים לרכב...האם מישהו שרכש סוזוקי לא קיבל ? או שהם "טעו" אצלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני לא מכיר את האוטו שלך אבל יכול להיות שהשקע מיועד רק לשקע חשמל ויש עוד מקום עם שקע כולל המצית.

אצלי ברנו סניק יש מקדימה בתוך המאפרה שקע כולל מצית ואחורה מתחת לכיסא האמצעי יש שקע ללא מצית ועם מכסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלי רכש לנד קרוזר לפני שנה וגם הוא לא קיבל מצית,נציג של החברה שמסר לנו את הרכב אמר שרוב הרכבים היום מגיעים עם שקע כזה לחיבור חשמלי בלבד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני קיבלתי את הסוזוקי שלי לאחרונה, היה בה מצית. הסוכן שמסר לי את הרכב מאוד הופתע ואמר שזו טעות ושלפי החוק כבר לא מוסרים רכבים עם מצית....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור עובד לשעבר בסוזוקי . המידניות על מצית זה לגבות תשלום עבורה . בזמן פתיחת ההזמנה לרכב הסוכן צריך לשאול אותך עם אתה מעוניין לרכוש מצית לרכב במידה וכן צריך לגבות ממך משהו כמו 20 ש"ח

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מאזדה שרכשנו לפני שנה הגיעה ללא מצית, אלא עם שקע 12V שיכול לשמש למצית.

אספקת לא מעט מכוניות נעשית ללא מצית, אתה רוצה מצית - תשלם (לא כקטנוניות של היבואן אלא כמדיניות שלא להכניס את האביזר הזה לרכב).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אחד זרוק באוטו. אני מוכן למסור לך אותו חינם אין כסף.

במילא המטען של הטלפון תקוע בשקע וכשהייתי מעשן גם כן לא השתמשתי בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם ה206 + שלי הגיעה ללא מצית, לטענת הסוכן מדובר במדיניות של החברה.

הרכב גם הגיע ללא מאפרה.

למען האמת, אישית, עבורי זה יתרון. בתור מעשן, שמודע לכך שמדובר בהרגל מגונה ודי מסריח, אני נהנה לא לעשן ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת אם אתה קונה אוטו ב100K העשרים שקלים האלה יביאו אותך לפשיטת רגל.

לא 20 ש"ח ולא 20 אגורות, זה עינין של עיקרון. בהתחלה תוקעים לך ציפצוף מפגר אם לא שמת חגורה, לאחר מכן מגבילים את מהירות הרכב (כמו בגרמניה) ועכשיו "עוזרים" לך להימנע מלעשן ברכב שלך. למה מי מת? לא ביקשתי עזרה וזאת ההחלטה שלי אם לעשן או לא, אז בבקשה, צאו לי מהווריד ותחזירו את המצת.

ד"א, באחת מהפעמים בהם ניסיתי לעשן ברכב של אישתי אשר הוא נטול מצית, כמעט עשיתי תאונה שניסיתי להשתמש במצית רגיל. :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...