Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיאט פונטו 95'] מד טמפרטורה

yoni_la
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וברכה,

ברשותי פיאט פונטו מודל 95, ללא מד טמפרטורת מנוע.

באיזו טמפרטורה אמורה להדלק לי הנורת חום מנוע?

האם מד הטמפרטורה מחווה את טמפרטורת המים, ראש המנוע או דבר אחר?

רציתי לשאול מה המורכבות להתקין מד טמפרטורה, איפה מתקינים אחד כזה בד"כם?

האם מחברים את היוניט הנוסף לראש המנוע או למקום אחר? אני רוצה לחבר שעון בנוסף ליוניט חום הנוכחי, ומן הסתם אצטרך עוד יוניט (או שמא אני טועה)

כמו כן, האם זה משהו שהייתם מזמינים באיביי, ומתקינים לבד (בהנחה שיש לכם זוג ידיים טובות) בראש שקט, או הולכים למוסכניק שיתקין? (אם אתם יכולים לתת דוגמה למשהו כזה באיביי, יען כי אני לא מוצא משהו שיענה לדרישות שאני לא כ"כ מודע אליהן)

יש לציין שכבר החלפתי בחיי כמה צינורות במערכת הקירור (אמנם בטמפרה משנתון קודם לפונטו, אבל זה אמור להיות יחסית דומה), התקנת רדיו דיסק, טיפולים מעניינים בטנקים ואני מעוניין בעוד אתגרים שכאלה.

תודה רבה לעוזרים, יוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...