Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו מגאן II שנת 2008 אשר נקנתה לפני חודשיים, ביצעתי בדיקה מקיפה במכון מורשה והכל עבר פיקס!

לאחר כמה ימים התחלתי לשמוע מכיוון החלק האחורי של הרכב במידה ו"מנערים" אותו, רעש של חריקה מעצבנת

מכיוון הקפיצים או הבולמים או משהו שם........ שומעים זאת גם בנסיעה על כביש בתיקון או בנסיעה על באמפר

חזרתי למכון הבדיקה ובבדיקה חוזרת ראו שבאמת הכל תקין מבחינת הקפיצים, הבולמים והראו לי שהגומיות לא קרועות והכל

נראה באמת בסדר, אמרו לי שהבעיה נובעת כי אולי הרכב עמד הרבה זמן במגרש והוא צריך "להשתפשף" - הבחור בטוב ליבו, התיז על כל המערכת ספריי שמן ואמר שזה אמור לעזור ושבמשך הזמן הרעש יעלם.

הרעש באמת נעלם למשך כמה ימים אך חזר שוב לאחר כשבועיים :-(

השאלות הם :

1) יכול להיות בעיה במערכת הקפיצים/בולמים למרות בדיקה תקינה?

2) האם זה נכון מה שהבוחן אמר על כך שהרכב עמד זמן רב ושהרעשים עוד יעלמו עם הזמן?

3) הרכב באחריאות יצרן (מבצע של קרסו) במיגה ויש תקלה בבולמים או הקפיצים, האם זה במסגרת האחראיות?

פורסם

נסה להסיר את חיפויי הפלסטיק של כל הגלגלים (הטאסות) ובצע נסיעה כדי לבחון אם הרעש נעלם.

תופעה מוכרת במגאן (חיכוך הטאסות בחישוק שיוצר צפצופים בעת עליה על באמפים ובנסיעה).

לדעתי תופתע והבעיה תיפתר.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אצלי במגאן דור ראשון, החריקה נבעה מהפחית שמכסה את האזוז.

היא התעקמה משום מה והשתפשפה על הקפיץ השמאלי האחורי.

ממש כמו רעשן של פורים !!!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...