Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא בכיוון. לחברות ההשכרה הגדולות אמורה להיות מחלקת רכב מסחרי, כלומר שני מושבים והרבה נפח העמסה פנוי.

במצב כזה, אתה תצטרך משהו כמו טרנזיט ומעלה, למעשה יותר בכיוון של פיאט דוקטו או רנו מאסטר סגור.

 

אופציות כאלה יקרות פי 4 בערך ממה שאני העלתי.

 

הדירה החדשה במרחק של 2.5 ק"מ~ ובאותה עיר.

 

נראה כי גגון באמת יספיק, אך האם יש צורך בפרייבט יותר ארוכה מהפנדה? כמה עולה גגון טוב ואיפה?

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה רוצה לקנות גגון רק לזה חבל על הכסף, שמיכת פוך סנטטי או צמר עבה או משהו דומה והרבה חבל יעשו את העבודה, המרחק קצר והיתי מעביר בכמה פעמים כדי לא בטעות להעמיס משקל יתר על הגג של הפנדה, שהיא לא סופרמן כידוע.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
כמה מילים על מעבר דירה:

כשעברתי מרחובות לבן-שמן היו לי ולבת הזוג שתי סוזוקי סוויפט

את המיטה והמזרן העברנו על הגג של הסוויפט שלי

הרעיון היה פשוט:

 

מזרן על הגג,

מעל בסיס המיטה

ואת הכל עוטפים מסביב לגג דרך חלל את הנוסעים עם ניילון נצמד.

 

זה החזיק 120 קמ"ש בכביש 40 מרחובות עד מושב בן שמן. ענין של 10 דקות גג של נסיעה.

בהצלחה

 

אל תקבל את ההצעה הזו !

לנסוע בסווויפט עם מזרן ובסיס מיטה על גגה במהירות כזו - זו סכנה ! גם לו, גם לאחרים. ואני לא מאמין לו.

המזרן עלול להתרומם בגלל הרוח ולהזיז את כל המיטה אחורנית. אני לא מאמין בניילון נצמד במקום חבל קשירה טוב. אם כבר העמסת על הגג - קשור היטב חיזוק אל הצד הקידמי והאחורי, אולי דרך שימוש בווי גרירה. אל תסע מהר - יש למטען כזה השפעה על יציבות ובלימה.

כפי שהציעו - כדאי לבדוק מחיר הובלה קטנה - זה יכול להיות חסכוני וגם קל יותר משכירת רכב, העמסה ופירוק וכל ההתעסקות בנושא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גגון בסיסי עולה בין 70 ל120 שקלים.

 

קנה גגון, זוג ראצ'טים וזהו.

 

אני לקחתי שני שלטי מתכת בגודל 2X1.3 על גג של סופר לאנסר, מקרית חיים לכרמיאל.

 

כל עוד אתה נוסע לאט, לא אמורה להיות בעיה.

×
×
  • תוכן חדש...