Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן פתחתי נושא דומה בקשר לאישור החלון בגג ברישיון הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2938071

אתמול הלכתי למשרד הרישוי בחולון, מישהו שם אמר לי תבוא מחר בין השעון 7:30-12:30 לעמדה מספר 1 . בוחן מטעמם יבדוק את החלון ויאשר לך ואז תחזור אלינו ונדפיס לך את הרישוין מחדש.

נסעתי היום בבוקר לעמדה מספר 1 . חיכתי שעה בתור. הבוחן בא אומר לי שזה סאנרוף לא מקורי ואי אפשר לקבל אישור, אני צריך לתת לו אישור מתקין מומחה או שאיזה טכניון יבדוק ואני יביא לו אישור

הראתי לו את האסמכתה שנתנו לי בתרד הקודם והאו אפילו לא רצה לראות הוא אמר שהוא מכיר את הדף הזה וזה לא עוזר.

[לפי מה שהבנתי מהבחור שדיברתי איתו אתמול במשרד הרישוי זה העבודה של הבוחן לבדוק ולאשר לי את זה]

בכל אופן, אין לי ברירה לחזור לשם עם אישור של טכניון,

בזמנו היתקשרתי להרבה מקומות ואפחד לא רצה לתת לי אישור, למעט מקום אחד בחולון.

אני היתקשרתי בחזרה לכל המקומות בחולון ואפחד מהם לא יודע על מה אני מדבר ולא מעוניין לתת לי אישור.

אני אשמח אם מישהו יגיד לי על מקום שהוא יודע בוודאות שיכולים לבדוק את החלון ולתת אישור.

Only RWD

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

נתקלתי באותה בעיה כמו שלך והסאן רוף שלי לא מקורי מתברר אני לא יודע מה לעשות לא עברתי טסט

אני ישמח לשמוע ממך בהקדם כי אני צריך ללכת למכון רישוי לפני שנגמר לי הטסט

מאיפה אני מביא אישור טכניון או משהו כדי שיאשרו לי במשרד הרישוי?????

פורסם

לא בשביל זה מסתובבים המעכרים בעמדה 1?

תתפוס אחד מהם תשאל אם הוא יכול לגרום לבוחן להציץ בטופס ולאשר את הסאן רוף.

תסגור איתו על תשלום רק לאחר הצלחה במשימה.

בהצלחה.

פורסם

לא צריך שום מאכערים, פשוט ניגשים לעמדה 1 בחולון וסוגרים את העניין צ'יק צ'אק. קרא כאן על החוויה שלי משם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2973337&postcount=17

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חייב לשאול משהו:

אני לא הסתכלתי ברשיון רכב של חמי אבל הוא קנה רכב חדש מהחברה(טויוטה אוריס) עם סאנרוף. אתם רוצים להגיד לי שיש סיכוי שהוא לא מופיע ברישיון רכב? לפני שאני רץ לבדוק פשוט זה מרחק נסיעה עד אליו והוא לא ממש קורא בעברית.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

היום זה אמור להופיע ברשיון. אבל בדיקה לא תזיק.

בזמנך החופשי לא צריך לנסוע במיוחד. :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שאני רץ לבדוק פשוט זה מרחק נסיעה עד אליו והוא לא ממש קורא בעברית.

ברוך אתה אדני אלוהינו מלך העולם בורא פרי הדואר האלקטרוני והפקס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ברוך אתה אדני אלוהינו מלך העולם בורא פרי הדואר האלקטרוני והפקס.

מדובר באדם מבוגר שבקושי מסתדר עם השלט של הטלויזיה :)

Nissan Note Acenta 2011

פורסם
מדובר באדם מבוגר שבקושי מסתדר עם השלט של הטלויזיה :)

באיזה אזור הוא נוהג שנדע להיזהר :lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הודעה מתאימה הועברה לגיסתי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...