Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שכן שבחודש האחרון מנקב לי את הצמיגים הקדמיים ברכב (כבר 3 זוגות).

תמיד חשדתי בו אך לא עשיתי דבר בעניין.

התקנתי השבוע מצלמה והיום בבוקר הוא צולם מנקב לי את הצמיג 5 פעמים עם מברג 20 ס"מ (זה מה שהמצלמה תפסה)

לאחר מכן שמתי לב שהוא ניקב גם את הצמיג השני.

עליתי על הקטנוע עם הגלגל כדי לנסוע להחליף צמיג, וכמעט התהפכתי עם הקטנוע, הנבלה ניקב לי גם את הצמיג הקדמי בג'וי מקס.

עזבו את הקטע של יצר הנקמנות והקללות וכל הטוב שבעולם שאנו נאחל לו.

מבחינה משפטית/חוקית מה ניתן לעשות, ומה הוא יכול לקבל??

יש לציין שהבחור הנ"ל הוא עבריין ויש לו כבר תיקים במשטרה וישב כבר בכלא..

פורסם

אני מניח שקיים ביניכם סכסוך כלשהו ומדובר בעבריין שאינו חושש מן המשטרה או ממערכת המשפט.

זה לא שייך לפורום רכב אבל בפניך שתי אפשרויות , אף אחת אינה טובה ועליך לבחור בין רע לגרוע.

א. פנה למשטרה

ב. פנה ל"בורר" שיפתור את הסכסוך

פורסם

אין ביננו שום סכסוך, עד לפני שזה התחיל היינו בשכנות טובה.

הבעיה שאני גר בשכירות ויכול להיות אך ורק 2 מצבים שבגללם הוא עשה את זה.

1. אני גר בשכירות והוא רוצה להשתלט על הדירה ולנקום בבעל בית שלי (שאיתו הוא מסוכסך).

2. על זה שהתעצבנתי עליו שלא יחסום לי עם הרכב את הכניסה לבית ולחניה.

פורסם
אני מניח שקיים ביניכם סכסוך כלשהו ומדובר בעבריין שאינו חושש מן המשטרה או ממערכת המשפט.

זה לא שייך לפורום רכב אבל בפניך שתי אפשרויות , אף אחת אינה טובה ועליך לבחור בין רע לגרוע.

א. פנה למשטרה

ב. פנה ל"בורר" שיפתור את הסכסוך

ג. תעבור דירה (בייחוד שזו שכירות)

פורסם

מה למה לעבור דירה .. אני לא מבין בגלל זה אנשים כאלה עושים מה שבא להם .

בשביל מה יש משטרה עם אני לא יכול לעיזר בא ???? למה אנשים כאלה מכתיבים את היום יום . זה מטריף אותי

עזוב אני הייתי הולך בדרך של העבריין .לא הייתי הולך למשטרה כי אז הנזק יעבור מהאוטו לגוף שלך :shock: אבל באמת עם אתה מכיר באמת שהייתי הולך לבורר אוו לפחות מנסה לדבר עם אותו שכן למה הוא עושה לך את זה עם לא עשיתה לו כלום .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

אין מה ללכת למשטרה במידה והבחור כבר מכיר אותה מקרוב, הם לא מפחידים אותו וזה רק יחמיר את המצב שלך.

באנשים הנ"ל יש רק דרך אחת לטפל והיא הדרך הקשה.

המשטרה איפוטנטית מול אנשים כמוהו, אין לה דרך לטפל בהם ולעשות לו "נו נו נו" לא יעבוד כמו על אדם נורמטיבי.

הצעתי, פנה אליו בדרך יפה ושאל למה הוא עושה את זה ונסה להוציא ממנו פיצוי כספי.

לא יילך? פנה לדרכים יצירתיות איך להבהיר לו שיוריד את המבט מפחד כאשר אתם ניכנסים ביחד למעלית :wink:

פורסם
אין ביננו שום סכסוך, עד לפני שזה התחיל היינו בשכנות טובה.

הבעיה שאני גר בשכירות ויכול להיות אך ורק 2 מצבים שבגללם הוא עשה את זה.

1. אני גר בשכירות והוא רוצה להשתלט על הדירה ולנקום בבעל בית שלי (שאיתו הוא מסוכסך).

2. על זה שהתעצבנתי עליו שלא יחסום לי עם הרכב את הכניסה לבית ולחניה.

זה סכסוך. אם להערכתך אתה יכול לשוחח איתו וליישב את העניין, עשה זאת.

כל דבר אחר רק יגרום להסלמה של המצב.

אנשים כבר "פונצ'רו" בגופם ולא בצמיגי הרכב שלהם בעקבות אירועים קלי ערך שהתחילו במילה או מבט.

אל תתיחס לכל העיצות המציעות לך לבצע מעשי נקמה - אם פנית לפורום לבקש עיצה, אתה כנראה אדם שומר חוק ולא עבריין.

• תוכן חדש...