Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלסטיקה קטנה בסוזוקי ג'ימני 2006 (תומכי מראה קדמית)

uriler
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

בבעלותי סוזוקי ג'ימני 2006, והיום בשעת נסיעה אגרסיבית מעט המראה האמצעית התנתקה ממקומה.

בבחינת המקום, גיליתי שיש שם שתי טבעות פלסטיק שקופות המוחזקות ע"י ברגים, ואמורות לתפוס את כל מכלול המראה + מנורה למקומו.

לטבעות הפלסטיק האלו מעין "זיזים" הנועלים את המראה למקומה, ובשתיהן הזיזים נשברו ברובן - ולכן כל היחידה נפלה.

המראה שלמה, התאורה תקינה (כאשר אני מחבר את מחבר החשמל), אולם אין לי דרך לתפוס את זה למקום.

ברור לי כי מדובר בתיקון של 5 דק' עבודה והייתי שמח לעשותו לבד, אולם איפה אני רוכש את הפלסטיקים האלו במחיר הנמוך ביותר שאפשר, ואיך הם נקראים (בעברית או באנגלית, אין לי בעיה להזמין מאיביי או אתרים בחו"ל במידה וזו הדרך היעילה ביותר)?

אם יש חנויות מומלצות באזור המרכז (חולון), גם כן אשמח.

תודה לעונים,

אורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איפה הכי זול לקנות את החלק הזה, אבל אני יכול להגיד לך שבמנחם בגין בת"א יש מחסן חלפים גדול של סוזוקי. יש שם כמעט את כל מה שצריך כדי להרכיב ג'ימני מאפס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איפה הכי זול לקנות את החלק הזה, אבל אני יכול להגיד לך שבמנחם בגין בת"א יש מחסן חלפים גדול של סוזוקי. יש שם כמעט את כל מה שצריך כדי להרכיב ג'ימני מאפס.

תודה רבה!

אתה יודע איך החלק הזה נקרא?

בנוסף, אני לא תל אביבי ולמיטב זכרוני מנחם בגין הוא רחוב ארוך... אתה זוכר את שם המקום או רמזים על המיקום?

שוב תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליד גשר מעריב. אם אתה מגיע מכיוון דרום ת"א (תחנה מרכזית), אז אתה לא עולה על הגשר, פונה ימינה קצת אחרי הצומת הגדולה. אתה תראה מבנה של קרייזלר מצד ימין, המחסן בחניה התת-קרקעית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שוב.

הייתי שם היום (אחרי חזרה ממילואים) וגיליתי לצערי שהפלסטיקים האלו לא נמכרים בנפרד אלא רק כחלק מהערכה של מראה אמצעית, כשאין לי צורך בכל המראה.

יתרה מכך, אין להם אפילו מק"ט משלהם...

אנסה לחפש קצת ברשת אבל אשמח אם למישהו יהיה רעיון :)

תודה,

אורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר מקרוב את המכלול, אבל אולי פתרון ביניים יכול להיות הדבקה של הפלסטיקים במקום הזיזים השבורים.

אני לא חושב שאוכל להדביק חלופה לזיזים השבורים מכיוון שהדבקה לא תהיה חזקה כמו המקור.

כרגע התכנון שלי הוא אחר - למצוא דיסקה מתכתית ("שייבה") בקוטר מתאים, להדביק אותה על טבעות הפלסטיק (במיקום זהה לזיזים, כך שטבעת הפלסטיק תשמש כספייסר כנגד תקרת הרכב) ואז להשתמש בה כדי לקבע את בסיס המראה, כך שהבורג ישמש לקיבוע המתקון כולו, בדומה לסידור המקורי.

אם לא אמצא שייבה מתאימה, אקדח חור בטבעת מתכת מתאימה בגודלה (ייתכן שאפילו אשתמש במטבע שאצר מעט - מטבע של 10 אגורות גדול בערך ב-1 מ"מ מהדרוש לי, ולא יהיה קשה להתאימו לנושא).

בינתיים, אמשיך לחפש מידע ברשת :)

יש המלצה אולי על פורומים באנגלית בהם יוכלו לעזור לי, לפחות בזיהוי החלק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

טוב, אעדכן למען צופים פוטנציאליים עתידיים בשרשור:

אחרי שלא מצאתי את חלק הפלסטיק הזה גם בחיפושים בפורומים זרים, החלטתי שהגיע הזמן לקצת DIY.

המצרכים כללו את בסיס הפלסטיק המקורי (אשר שברתי לו את הזיזים שנשארו), שני הברגים המקוריים ושתי דיסקות מתכת (שייבות) בגודל 3/8 אינץ' (גדולות מעט מהדרוש).

15 דק' עבודה עם אבן משחזת חשמלית הצרו את הדיסקיות לקוטר הדרוש.

לאחר מכן הדבקתי אותן עם סופר גלו לדיסקות הפלסטיק (לא שלב קריטי, פשוט רציתי לשמור על מבנה קרוב ככל האפשר למקורי), ואחרי ייבוש קצר - הברגתי את הכל למקום.

התוצאה זהה למקור (ואפילו חזקה ממנו), ויזואלית "נכונה" והעלות הכוללת - 10 ש"ח ו 30 דק' עבודה.

תודה לעונים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...