Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תאונה הוכרז הרכב שלי כטוטאל לוס.

תמורתו קיבלתי מהביטוח כ-6000 ש"ח, מתוכם קיזזו את התשלום השנתי לביטוח וקיבלתי צ'ק על סך 4000 ש"ח... כסף כיס

לשיטתי המחירון נכון להיום לאחר שיקלול הוא 7,400ש"ח.

הייתי רוצה לבדוק את חישוב הערך שנעשה לטענתם על פי מחירון לוי יצחק מפברואר 2011 (יום התאונה).

האם מישהו יכול לעזור לי עם ערך הרכב לפי לוי יצחק בפברואר?

תודה!

רנו מגאן דיזל 1900 ידני

RXE דלתות 4/5

שנה: 2000

ק"מ: כ-310,000

דגם: 928475n

בעלות נוכחית: פרטי

בעלות קודמת: רכב צמוד, משרד החקלאות, ביטחון ולשעבר (נקנה ישירות ממכרז של משרד הביטחון)

איבזור: הגה כוח, אימובלייזר, מזגן, 4 חלונות חשמל, 2 כריות אוויר , ABS

פורסם
שים לב - יש סיכוי גבוה שלרכב שלך נקבע ירידת ערך קודמת שאולי אתה לא מודע לה.

ב-4 שנים האחרונות מאז שהרכב אצלי היו:

1. פגיעה קלה בדופן קדמית של הרכב (ליד הפנס) - פגיעת פח לא מורגשת שלא טרחתי לתקן.

2. החלפת מנוע (מערכת שמן נפגעה מאבן על הכביש והמנוע נפגע), תבעתי את הביטוח אך תביעתי לא נתקבלה, כך ששילמתי 10,000 ש"ח מכספי שלי.

יכול להיות שהם גם הורידו מערך הרכב? כמה מורידים על זה??

פורסם

ערך מורידים לפי קביעת שמאי.

סיכוי גבוה שירידת הערך הייתה בעברו המפוקפק של הרכב. כנראה שבמהלך שירותו הצבאי היה מעורב בתאונה.

פורסם

בבדיקה שערכתי אחרי הקנייה לא ראינו שום פגיעות משמעותיות ברכב.

חוצמזה איך חברת הביטוח יודעת על עברו של הרכב? במיוחד כשהוא היה רכב צבאי ולא מבוטח?

פורסם

מי לא מבוטח? רכבים צבאיים מבוטחים...

לחברות הביטוח יש מאגר.

שמע, מה שנתתי לך זאת אופציה. יש גם מצב שסתם דפקו אותך בתשלום.

תשלח מכתב לחברת הביטוח שמבקש לדעת איך חושבו ההחזרים. הם יענו לך בצורה מפורטת עד האגורה.

אל תשכח גם שיש לך השתתפות עצמית..

פורסם

הם שלחו פירוט, אבל אני אבדוק איתם שוב - כי הורידו ערך של 30% על רכב משרד הביטחון.. בגלל זה רציתי לדעת מה אמר המחירון בפברואר.

תודה על העזרה.

נ.ב.

אין לי השתתפות עצמית - הם פשוט לוקחים את כל התשלומים הנותרים של הביטוח עד סוף השנה - שזה כ-2000 ש"ח (הייתי בתשלום הראשון או השני... :cry: )

פורסם

1. ההורדת ערך היא קבועה. כלומר זה תמיד 30%.

2. אתה בטוח שאין לך השתתפות עצמית? זה נדיר מאוד מאוד מאוד שיש פוליסה בלי השתתפות עצמית. בלי קשר מנקים לך את שאר הפוליסה.

פורסם

הם ציינו שלא מורידים לי השתתפות עצמית בגלל הניכוי הזה של כל עלות הפוליסה.. שערכה יותר גבוה מההשתתפות העצמית שלי.

פורסם
עקב תאונה הוכרז הרכב שלי כטוטאל לוס.

תמורתו קיבלתי מהביטוח כ-6000 ש"ח, מתוכם קיזזו את התשלום השנתי לביטוח וקיבלתי צ'ק על סך 4000 ש"ח... כסף כיס

לשיטתי המחירון נכון להיום לאחר שיקלול הוא 7,400ש"ח.

למה לבטח רכב כזה בביטוח מקיף? שים לב לערך הביטוח ביחס לשווי הרכב. :shock:

• תוכן חדש...