Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רובר MGVVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לדוד שלי יש רובר MGVVC שנת 97 150 ק"מ שמורה ומטופלת. אני אישית התרשמתי מהרכב ונהגתי עליו. הרכב מדהים גם ביופי החיצוני שלא וגם בפאן הנהיגה שלו. מאוד מהנה.

עכשיו השאלה שלי איך הרכב הזה מבחינת אמינות כמובן שהוא מטופל?

איפה ניתן להשיג חלפים לרכב זה בארץ.

ידוע לי שהגישה בעתייתית ברכב הזה ועלות העבודה עליו יקרה. אבל לי זה לא משנה כי אני מטפל ברכים שלי לבד ויש לי סבלנות וזמן אז מה שאני צריך זה רק זמינות חלפים. ובכללי מה אתם אומרים על הרכב עוד הפעם המידה שהוא מטופל כמו שצריך?

תודה רבה לעונים

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מדובר במנוע מסדרה K ולכן יש חשיבות רבה לסוג אטם הראש שמורכב, המאגרים של הבולמים נוטים להידפק עם השנים ולא נראה לי שלמישהו מלבד "המזרח" יש את המשאבות המתאימות לטיפול בהם ולכן יש לבצע הסבה לבולמים רגילים וזה משהו שש.ח לוי עשו בהצלחה לא מזמן .

האחזקה יקרה ויש בעיית זמינות חלקים אבל הזמנה מחו"ל פותרת את רוב הבעיות .

במידה ואתה מטפל לבד הפורומים של רובר MG יתנו מענה לרוב השאלות .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...