Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר אספרו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לאבא שלי דהייו אספרו מנוע 2000 96.

יש בעיה שמניעים את האטו מתחילים לנסוע נדלקת המנורה של הפוואר והאוטו מאבד קצת כוח... לוחצים על הדוושה עד הסוף וכלום... כאילו לא נוסע..

שמכבים את האוטו ומדליקים זה מסתדר והאוטו נוסע ממש טוב אבל לא מוריד הילוכים{לא נותן קיקים}.

מה אפשר לעשות?

תודה רבה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

כדאי לגשת למוסך לאבחון. ממליץ על מוסך כזה שיש לו מחשב להתחבר כדי לקבל קודים של תקלות.

אם זה גיר, האפשרויות הן למצוא אחד בפירוק או שיפוץ (שעולה בערך כמו מחיר הרכב, בגלל זה במקרה הזה כדאי לחשוב על אספרו אחרת עם גיר תקין ואחת מהן יהיה אפשר לשמש כתורמת איברים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתה לי את אותה הבעייה. המצב של POWER היה משתלב בעצמו. אכן זה היה מפסיק מעצמו לאחר כיבוי המנוע. המצב הזה אמור לתת יותר כוח לכל הילוך או יותר נכון לנעול את ההילוך ולאפשר לך להעביר הילוכים עצמאית. תתפלא אבל אצלי זה עבר מעצמו אבל מצד שני, היום גם אם אני לוחץ על הכפתור על מנת לשלב למצב POWER או לא עובד. בקיצר זה דפוק ומיכוון שהאוטו הקקמייקה הזה לא שווה את הבנזין שהוא אוכל אני גם לא מתאמץ לסדר את זה. גם נורת הABS דולקת אצלי קבוע. מחכה ליום שימלאו לו 20 שנים ואהיה אהיה האדם הראשון במשרד הרישוי על הבוקר שירצה לגרוט את הגרוטאה הזו. אין מילים שיכולות לבטא את האכזבה מהאוטו הזה. פשוט כל שבוע משהו אחר מתקלקל.

תבדוק גם שמן ממסרה, אולי חסר לך או שאולי הגיע הזמן להחליף את השמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...