Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו תנאים?

הרכב כבר מזמן לא באחריות.

חבל על הזמן וכסף בבית משפט.

הוא לא יקבל כלום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לקבל את ההצעה,זה גם סוג של לקיחת אחריות.

לפי ההמלצות יצרו המנוע 3L צריך לעשות טיימינג ב240 K או 10 שנים.:shock:

פורסם

נניח והרכב היה מטופל באותו המוסך המורשה לכל אורך חייו, הרי הוא פעל על פי המלצת היצרן ההזויה הזאת של טיימינג ב10 שנים. אז למה הוא צריך לשלם מכיסו על הזנק? אז יוצא מצב שסיטרואן מפרסמים נתונים לא אמינים לגבי רכביהם, נכון שמקרה אחד לא מייצג את הכלל אבל דבר כזה לא אמור לקרות, ואם קרה אז הם אמורים לקחת את מלוא האחריות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בשביל מה שווה, בשביל 3000 שקל? זה כלום כסף לכזה דבר וההצעה מצוינת. להסחב בבתי משפט בשביל כזה סכום? נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק אותי מטריד העסק של ויתור על אחריות הטיפול?

האם יש פה איזשהי קומבינה במוסך כדי להוזיל עלויות?

הייתי שואל למה צריך ויתור אחריות? עם הכל מטופל כמו שצריך לא צריכות ליהיות בעיות.

פורסם

אריאל, להבנתי הסרת האחריות שהוא התבקש לחתום היא על אחריות נוספת לנזק שנגרם עקב התקלה ולא על התיקון שיבוצע.

כלומר בהשתתפות 50% בטיפול הם מסיימים את חלקם בעניין ולא תהיה לו זכות לתבוע שוב על נזקים שנגרמו לו כתוצאה מאותו מקרה.

ולנושא, חצי הכוס המלאה - כבר דיברת על קרוב ל 8K. כרגע ה"קנס" עומד על פחות מ 3K הייתי לוקח בשתי ידיים ואומר תודה.

פורסם

מה שMIKIJOY אומר נכון, זה ויתור על תביעה עתידית,

לדעתי יש פה הצעה טובה ושווה לקחת אותה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אם הם מוכנים לשלם 50 אחוז זה לא מטוב ליבם .

שווה לבדוק את הנושא .

אני מבין את ההיגיון שלך :

אילו הם לא היו מוכנים להשתתף בכלל, כי האחריות נגמרה - אין מה לעשות, אלא לשלם על כל התיקון.

אבל אם הם מוכנים לשלם חצי (בלי ויכוחים, למרות שהאחריות נגמרה ולא כל הטיפולים נעשו במוסכי היבואן) - צריך ללכת לבית משפט ולתבוע אותם.

בגלל ההיגיון כמו שלך הם דורשים לחתום על מכתב ויתור.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק אותי מטריד העסק של ויתור על אחריות הטיפול?

האם יש פה איזשהי קומבינה במוסך כדי להוזיל עלויות?

הייתי שואל למה צריך ויתור אחריות? עם הכל מטופל כמו שצריך לא צריכות ליהיות בעיות.

חבר, אולי לא הייתי מובן, ויתור האחריות שהם מתכוונים הינו טופס משפטי לכל דבר שמצוין שם שאני בתור הלקוח הסכמתי לפשרה שהוצעה לי והם (היבואן) מסירים מעצמם את האפשרות שאתבע אותם בעתיד בבית משפט על כל מיני השלכות של הנזק שקרה מקריעת הרצועה.

- אני הסכמתי לפשרה מיכוון שזו הייתה נראת לי כהגיונית, נכון שהיבואן ראה שיש אליבי לפניה שלי וייתכן מאוד שבמידה והייתי הולך לביהמש לתביעות קטנות היו מכירים בחלק מהנזק כנזק שהיבואן צריך לשאת בו, אבל רק על המחשבה של:

- זמן (זה סחבת ארוכה מאוד בכל הנוגע לתביעות גם בביהמש לתביעות קטנות)

- נגזרת של הזמן - כסף (אני מבזבז פה ימי עבודה)

- הקייס שלי לא כל כך חזק במבחן בית משפט, אז נכון שהיבואן ממליץ על משהו שהוא לא הגיוני, ונכון שזו שגרת טיפולים שעליה הלקוח בתור אדם ולא בתור מכונאי מסתמך ואין הוא צריך לחשוש שנזק שכזה (לא קריעת הרצועה, אלא ההשלכות של קריעת הרצועה שפגעו בראש המנוע) יקרה לו ועל כן יש כאן אחריות של היבואן להיות מספיק אחראי להמליץ על שגרת טיפולים שתתאים לרכב ולתנאי המדינה בה הרכב נמצא.

אבל, וישנו אבל גדול, לא כל הטיפולים שלי בוצעו במורשה, היבואן יוכלו להביא שמאי והוא "יעריך" שבגלל שהחלפתי פילטר אוויר לא מקורי הוא גרם לכך שהמנוע לא נשם כמו שצריך והמנוע התאמץ יותר ולכן נגרם בלאי גבוה יותר וזה גרם לעומס על הרצועת טיימינג ולכן היא נקרעה לפני הזמן, ואז לך תוכיח לשופט שאין קשר בין שגרת הטיפולים הרגילים לבין מה שקרה לרצועה.

אז כן פשרה של 50% היא הגיונית ומקובלת, הרי אם הייתי צריך לעשות טיימינג בלבד (רק טיפול) הייתי יוצא ב1500 ש"ח כולל מעמ, אז עוד 1200 ש"ח הוצאה זה נראה סביר לעומת מה שדיברו איתי בהתחלה שזה כיוון ה6-7K ש"ח.

מה שמפריע לי זה הערכת הנזק של המוסך, לא יודע למה אבל נראה לי שנכנסו שם עוד כמה מאות שקלים בכל מיני מקומות בכדי לנפח את הנזק כי יש את השתתפות החברה בחצי מהסכום, אבל אין לי למי לבוא בטענות אלא רק לבקש שיבהירו לי על פירוט עלויות הנזקים, כי בכל זאת הם עשו את שלהם בתור מוסך מורשה והזמינו נציג של החברה לגבי הנזק ברכב ושלחו את הראש למכון מיוחד להערכת נזק בקיצור, דבר שלא אני הייתי רוצה לעשות אלא שמישהו יטפל לי כבר בהכל, לכן אני עוד איכשהו בולע את הצפרדע.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לדעתי טוב עשית שקיבלת את הפשרה.

ללכת לתבוע, בייחוד במקרה כזה, זה עסק לא פשוט. היית צריך להביא חוות דעת משמאי,

לתקן הכל, לשלם כמובן, ואז היבואן מצידו יכל לתת אלף הסברים למה הוא לא חייב לשלם

על זה, ויכול מאוד להיות שהשופט היה קובע שהוא ישלם חמישים או שלושים אחוז, או אפילו

בכלל לא.

ליעץ ללכת למשפט זה מאוד קל, רק בפועל זה לא כזה פשוט, וגם צריך להוציא יותר כסף עד

המשפט, וגם אז שום דבר לא מובטח לך.

פורסם
אם הם מוכנים לשלם 50 אחוז זה לא מטוב ליבם .

שווה לבדוק את הנושא .

כמו הרבה ישראלים עושה את החשבון של השני . האא נתן לי אז בטח מגיע לי עוד. בשביל לקבל את העוד , צריך להשקיע כסף זמן ובריאות והתוצאות לא ברורות בבית המשפט.

ובוא נגיד לרגע שהעלות של התיקון 8K שכרגע אינם זמינים לבן אדם , אז ישבית את הרכב עד שיקבל את הפיצוי ( אם יקבל ) מבית משפט.

אתם מבינים למה יש בארץ עו"ד אחד לכל 160 איש.

היו סקפטים שבכלל יקבל , היו שאמרו יש סיכוי , תפעיל את מצליח הפעם לכיוון החיובי.

היבואן לא הפסיד מהמקרה אלא רק הרוויח.

ראו את השרשור של אויס עם הטמבון ותבינו כמה טוב וחכם פעלה לובינסקי.

מבחינה משפטית אין קשר בין ההמלצה להחלפה לבין האחריות.

מספיק שפיג'ו תביא לבית משפט שמכרה X רכבים ולאף אחד לא נגרם הנזק הספציפי כדי שהשופט ישתכנע שההמלצה היא משקפת .

טוב עשית שלקחת, סגרת את הפינה, והכי חשוב הרווחת בריאות!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

+1 לישה.

omer_1636 - ניתחת את המצב בצורה שפוייה ויצאת עם מינימום נזק (גם כספי וגם נפשי).

תהיה שלם עם ההחלטה ותעריך את היבואן והחלטותיו .

פורסם

היי שבת שלום לכולם,

אני מקווה שברור לך שחובה עליך להחליף גם את המשאבת מים בהזדמנות חגיגית זאת ,אל תשאיר המשאבה המקורית.

אתה לא רוצה שפתאום עוד חצי שנה פתאום תהיה נזילה כי המשאבה סיימה את חייה ושוב יפרקו לך כול מערכת הטיימינג על מנת

להגיע למשאבה.עדיף כמובן להוסיף עכשיו את עלות המשאבה .

• תוכן חדש...