Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החלטתי שאני מפסיק להתלבט בין מאזדה 3 קומפורט ספורט לבין איביזה, והחלטתי שאני רוצה לקנות איביזה 2006!

אבל לצערי גיליתי שההבדל בין המחירון של יד 2 לבין לוי יצחק עומד על 7.5 אלף שקל, ואני מתבאס כי המוחר דורש לפי המחירון של לוי יצחק, ולא לפי מה שמופיע ביד2... ומדובר ברכב שמור מאוד, קילומטרז' נמוך מאוד וממש מציאה, חבל לפספס. מה לעשות?

מה אתם אומרים על זה?

המון תודה חברים!

פורסם
בסוף החלטתי שאני מפסיק להתלבט בין מאזדה 3 קומפורט ספורט לבין איביזה, והחלטתי שאני רוצה לקנות איביזה 2006!

אבל לצערי גיליתי שההבדל בין המחירון של יד 2 לבין לוי יצחק עומד על 7.5 אלף שקל, ואני מתבאס כי המוחר דורש לפי המחירון של לוי יצחק, ולא לפי מה שמופיע ביד2... ומדובר ברכב שמור מאוד, קילומטרז' נמוך מאוד וממש מציאה, חבל לפספס. מה לעשות?

מה אתם אומרים על זה?

המון תודה חברים!

יש באוטו-דיל איביזה 2006 עם 37,000 ק"מ, ידנית, שחורה, סאן רוף, 3 דלתות ורמת גימור ספורט!

תוכל להשיג אותה לדעתי ב 3-5 מתחת למחירון וקיבלת רכב דנדש!!!

• תוכן חדש...