Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כביש 443

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שרשור הזוי.

הכביש בטוח לחלוטין, אמא שלי נוסעת בו כל יום לירושלים כבר 6 שנים.

לכל מגיבי "443 מסוכן" - בועת גוש דן? :roll:

נ.ב.

אם 443 מסוכן אז צריך לסגור את כל הכבישים צפונה מחיפה.

Bimmer

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה שרשור הזוי.

הכביש בטוח לחלוטין, אמא שלי נוסעת בו כל יום לירושלים כבר 6 שנים.

לכל מגיבי "443 מסוכן" - בועת גוש דן? :roll:

נ.ב.

אם 443 מסוכן אז צריך לסגור את כל הכבישים צפונה מחיפה.

לעיתים אני אומר לעצמי ,חבל שנתקלתי בשרשור הזה ,גורם למעט בושה ,השואל אינו אשם חס וחלילה ,האוירה שיוצרים חוגים בארץ חלקם מגופים פוליטיים וחלקם מהמדיה מחלחלים לתוך דור שלם מעט רעל והרבה יאוש .

אני מאוד מצר על כך .

פורסם

אני גם משתמש בכביש הזה באופן קבוע (אבל לא לעיתים קרובות, פעם פעמיים בחודש כאשר צריך לנסוע למרכז), אבל להגיד שהוא בטוח לחלוטין זה לא נכון. יש שם לעיתים ילדים שזורקים אבנים, פעם אפילו הייתי עד לזה, זרקו אבן על רכב שנסע לפניי (לא פגעו). אבל בעיקרון הכביש בסדר גמור וחששות מחזרת פיגועי הירי בעקבות פתיחת הכביש לפלסטינאים לא התממשו. והחשש הזה היה להרבה אנשים. אינני מבין, כולם פה סופרמנים שלא ניתן לפגוע בהם? הגזמתם קצת עם ההגנה על הכביש הזה.

שוב, אני אוהב את הכביש ושונא את כביש 1, אבל אם היה מתרחש אפילו פיגוע ירי אחד אחרי שפתחו את הכביש לפלסטינאים, הייתי עובר לכביש 1 בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

במחשבה שנייה, הכל מסוכן !

גם לצאת מהבית שנמצא בלב תל-אביב כדי לקנות קריוטוש זה מסוכן (מאוד), כולל נזקים בריאותיים מפליטת מזהמים של מכוניות שלא לדבר על נזקי ההשמנה שיש למי שאוכל יותר מידי מהדבר הזה... :shock:

פורסם
עכשיו קראתי באינטרנט בחיפוש בגוגל שהיה ב 2006 פיגוע ירי שם וערבי נהרג.זה ממש לא כביש בטוח!!!

רק דברים מפחידים אני קורא עליו בחיפוש בגוגל:(

לכביש יש גם יתרונות לעולים מהשפלה ,אחרי בית חורון יש מצד ימין מים מחיי נפש מנביעה בסלע מים נהדרים ומקודשים , המהדרין טוענים שזוהי נביעה של מי ביוב במאגר קרוב בסביבה שפורץ בלחץ מהסלע ,אבל כרגע המאמינים ידם על העליונה בנושא ורכבים רבים עוצרים ,מקדשים עצמם בטוב הארץ ובמתיקותם של המים וכפי הנראה הקודש והברכה שבמקום גם מעניקים להם ברכת הדרך ובטחון.

פורסם

הכביש מסוכן מאוד המים המחיים הם באמת מי ביוב המחסומים רק ממחישים את הסכנות האורבות לכל משתמש.

תורידו משם את כל הפחדנים ואת הממלז"זים ואז.....

נהנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי מה שראיתי הממל"זים לא מונעים מאנשים להנות שם :-D

רוב הייטקיסטים ממודיעין בחזרה מהעבודה נוסעים שם 130-150 באופן קבוע.

פורסם
במחשבה שנייה, הכל מסוכן !

גם לצאת מהבית שנמצא בלב תל-אביב כדי לקנות קריוטוש זה מסוכן (מאוד), כולל נזקים בריאותיים מפליטת מזהמים של מכוניות שלא לדבר על נזקי ההשמנה שיש למי שאוכל יותר מידי מהדבר הזה... :shock:

מעניין מה חושבים תושבי מיזורי על סופות הטורנדו ?

• תוכן חדש...