Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי ישנה את החוק ותקנותיו?? אנחנו בעלי העניין, אנחנו חייבים, החוק לספורט מוטורי היה צריך לגעת רק בהבט התחבורתי והביטוחי, כול השאר על "חוק הספורט".

מחקתי קטע נרחב אני חושב שבתשובתי נתתי מענה לכול הדברים שמחקתי

איך?. ראה בהמשך בכחול באותיות גדולות

במדינת ישראל קיימים סעיפי חוק תקפים מהמג'לה - חוק מימי השלטון התורכי

במדינת ישראל קיימים חוקים רבים שבסיסם הוא חוקים מתקופת המנדט הבריטי נקראים פקודה, אחת מהן היא נכון פקודת התעבורה.

אתמול אישרה הכנסת הארכה של תקנות לשעת חירום שנולדו בתקופת המנדט הבריטי!!

כאן חוקקו חוק נהיגה ספורטיבית ותקנות כיוון שאף אחד לא רוצה ולא מוכן לקבל אחריות , וזה מתחיל מן הגדול ועד הקטן.

אנשים רגילים שיש תאונות דרכים , שמסתיימות בהרוגים ובפצועים לכן , קיימת אדישות אבל...

אם באירוע ספורט ילד בשם אמיר רנד נפגע ונהפך לצמח כל הארץ רועשת ומחוקקים חוק.

אם יש אירוע כמו פסטיבל ערד והוא נגמר בהרוגים כל הארץ רועשת ונחקק חוק.

לגבי המחוקק ענף הספורט המוטורי הוא מסוכן, אז מי רצה /רוצה/ ירצה לקחת אחריות?

אף אחד, לכן החוק ותקנותיו הם שלייקס לשלייקס לחגורה.

ובתוך האף אחד הזה כלול גם הבג"ץ.

ובנוסף חוק משנים אחרי שרואים שהוא לא פועל , כאן הוא עוד לא פועל, רק עכשיו סיימו לכתוב את כל התקנות.את רובן אנחנו לא צריכים

ראה למטה

ברוך אתה בעל נסיון רב , רצית להרים איזה אירוע בערד , שבוטל או נדחה.נדחה

ספר לכולם כמה רשויות כמה משרדי ממשלה מעורבים בתהליך של הרמת אירוע.לדבר על רשויות זה פתיחת תיבת פנדורה, האירוע לא נדחה בגלל רשויות (דווקא הם מוכנים לעשות הכול שהאירוע יצא) האירוע נדחה בגלל חוסר ידע של חכמולוגים שחושבים שהם מבינים בהקמת אירועים ושמים רגליים בטיפשותם והרשות נסמכת על דברתם.

יש סתירה בין שני החלקים המוכחלים.

לא רציתי שתפתח תיבת בנדורה אלא רק שתביא את הרשימה המלאה של כל הגופים הקשורים לאירוע כדי שאנשים יבינו כמה קל להרים אירוע.

אותם חוכמולוגים גם "יעזרו" בשינוי החוק והתקנות ??

מסקנתי מכל החירטוט למעלה פשוטה. רק עם החוק הזה ותקנותיו ניתן יהיה לקיים ספורט מוטורי בישראל בעת הזו.

מי שחושב אחרת חולם בהקיץ.אז אולי אני חולם בהקיץ אבל לפחות אני מוכן לעשות מהלכים בכדי לפתור את הבעייה

ותזכרו מדובר בקומץ של ספורטאים פעילים היום , שכחו לרגע את פוטנציאל הספורטאים.

ביטוח לא ניתן להשיג!! .ביטוח הונח על שולחן הרשות, הרשות לא מוכנה לממן אותו כאשר שם העמותה מופיע בביטוח, העמותה היא הגוף (ככול שאני יודע) היחיד שהביא ביטוח אמיתי לכלל האירועים בישראל, בקשת הרשות מהעמותה למשוך את ידנו מהביטוח היא לפגוע באינטילגנציה של כותב שורות אלו, הרבה זמן, הסמכתאות, המלצות ומה לא הוגשו בשם הח"מ בכדי לקבל את הביטוח.

למה הרשות צריכה / אמורה לממן לך איש עסקים פרטי ביטוח? יוצר לה קצת בעיה משפטית אתה לא חושב??

והרשות אם תשיג ביטוח זה לא בגלל שהיא חייבת להשיג זאת על פי חוק או תקנה אלא כדי לנסות לקדם את העסק.

מישהו יכול להראות לי מקרה שבו המדינה מבטחת תחביב . אני לא מכיר.אני לא מכיר. מישהו יכול לראות לך מקרה שבו המדינה מתערבת באיזה תחום בספורט? רק בספורט המוטורי! כפי שכתבתי מעלה חלקה של המדינה היה צריך להיות אך ורק בחום פקודת התעבורה והביטוח כול השאר הפדרציה הבינלאומית, מי אשם אנחנו פעילי הספורט המוטורי ועוד כמה כאלו שלא הרימו, וכיום לא מניפים את החרב בכדי להלחם על כבודם, לא הכול אבוד יש מה לעשות

אנסה לתמצת

הרצוי הוא שלא היה חוק והכל היה הולך על פי תקנונים בינלאומיים. זו הייתה הגישה של העוסקים בענף מימים ימימה, ועל זה בעצם הוגש הבג"ץ.

המדינה סברה אחרת והיא החליטה שייכתב חוק (אור /חושך לגויים ) וכשיש חוק אז יש שר ממונה , והוא מוציא תקנות .

וכעת יש הסוברין שאפשר לגלגל את הגלגל אחורה , בערך כמו שאפשר להזיז את התאריך אחורה.

הדיוט כמוני מבין שהחוק והתקנות מקשים על הפעילות יותר מאשר התקנונים הבינלאומיים, ולכן רוצים לשנותם ואז תחזור למה שכתבתי בכחול באותיות גדולות ותבין שהסיכויים לכך 0 (אפס ) אולי מילה פה מילה שם. אולי תקנה כזו או תת סעיף כאן.

והנה יש אנשים ואתה ביניהם שגם במסגרת המכבידה הזו מנסה לפעול ומוציא קורס כזה או אחר יום עיון כזה או אחרכמו אלון בקורס לרשיונות נהיגה. .

משהו זז .

בזמנו כתבתם אי אפשר להשיג ביטוח חרם / שמרם, סכומים בומבסטיים והנה השגת.

זה מה שצריך לעשות לזוז ולשנות תוך כדי תנועה כנהוג במדינתינו..

בהודעה קודמת שלך כתבת לבטל את החוק והתקנות להשאיר את הרשות.

אין חוק אין רשות , כי הרשות נוצרה על ידי החוק אותו אתה רוצה לבטל !!

שבוע טוב לכולם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי אפשר לבטל את החוק או לשנות אותו,אבל השר יכול לעקוף אותו לפתור מחלקו או מסיפים שונים ממנו.

אגב ישה,בנימה אישית...אתה כותב פה בלי סוף, מעביר 1001 ביקורות על כולם ועל הכול,יודע הכי טוב מכולם, ועדיין אף אחד למכיר אותך ועד עכשיו לא תרמת כולם לספורט המוטורי או עשית משהו להזיז דברים,אולי אם אתה כזה חכם ומוצלח,תתחיל לפעול ולא רק מאחורי המקלדת,מה אתה אומר?

פורסם
אי אפשר לבטל את החוק או לשנות אותו,אבל השר יכול לעקוף אותו לפתור מחלקו או מסיפים שונים ממנו.

אגב ישה,בנימה אישית...אתה כותב פה בלי סוף, מעביר 1001 ביקורות על כולם ועל הכול,יודע הכי טוב מכולם, ועדיין אף אחד למכיר אותך ועד עכשיו לא תרמת כולם לספורט המוטורי או עשית משהו להזיז דברים,אולי אם אתה כזה חכם ומוצלח,תתחיל לפעול ולא רק מאחורי המקלדת,מה אתה אומר?

לייק, לייק, לייק

פורסם
ישה - אתה מלא בעובדות שגויות.

כנראה גם דמגוג לא קטן. איפה ראית שביקשתי מימון לאליפות בקפריסין...

אין לי אנרגיה לבזבז עליך - תלמד את העובדות.

אתה יכול לחיות פה 100 שנה ועדיין לא לדעת כלום.

הקורס בו השתתפתי - אני יזמתי אותו. הרשות עשתה כל שבידה כדיי למנוע ממנו לצאת ונדרשו לחצים אדירים כדי להוציאו.

כל התקדמות שנעשית פה נעשית למרות המקלות בגלגלים ולא בעקבות סיוע של הרשות.

צא ולמד...

רק הכסיל חי באשליה שהוא יודע הכל.

אלון

ישה - מבלי להעליב,

כשתהיה מבקר המשרד או מבקר המדינה אשקיע אנרגיה בלשכנע אותך.

בינתיים זה בזבוז אנרגיה לשכנע אדם שדעתו נתקבעה.

הרשות רוצה ספורט מוטורי - אבל בשליטתה המלאה - בלי IRDA בלי השפעת ספורטאים, בחופשיות מלאה להמשיך ולעשות ככל העולה על רוחה. זו דעתי. אני מתנהל מול הרשות מיום הקמתה -לא אתה.

אני ראיתי את הרשות מעכבת את התקנונים שכתב דני לוי במשך כשנה ורק לאחרונה בהפעלת לחצים - פתאום אפשר תוך חודשיים לאשר את התקנונים שאני כתבתי (פחות טובים ממה שעשה דני אני מודה).

אני רואה כל שני וחמישי את הרשות מתנהלת שונה כלפינו וכלפי "התאחדות הראלי" - של 10 ספורטאים...

בקיצור - יש עוד אלף דוגמאות.

קיוויתי שיוסי ניסן יפתח דף חדש - אובייקטיבי. אבל, זה הקש ששבר את גב הגמל - השפעת היועץ לא תחלוף - עד שלא יחלף היועץ. ואולי גם הראש...

אני מתכוון לפעול בעניין זה. איך?

לא תקרא על זה פה. גמרתי לתת לחבורה שם הנחות.

הם אמורים לשרת אותנו הספורטאים - בפועל משרתים אינטרסים אחרים.

דעתי בלבד,

אלון

צודק ישה

האקדמיה מלאה בנימוסים והליכות,רוגע ושלווה,דיונים עמוקים וכבדי ראש,פירגון,תרבות.

אם העולם היה מתנהל לפי האקדמיה או שהיינו מתנוונים או חיים בעולם אוטופי רובוטי.

אם היית חי במדינה אחרת אולי כל המשפטים התבונתיים והחכמים שכתבת בצורה מליצית (ואני באמת מתכוון לא בציניות)

הכל היה נשמע טבעי

במדינה שלך זו, יש שני עמים, עם הפקידים השררה הרגולטורית והשלטון (עם הקומבינות ) ועם ישראל שמשלם מיסים ולא מבין מי מנהל אותו.

עכשיו חלק את זה לאסכולות

הראשונה ישה (מתחברים,מנסים למצוא דרך משותפת,מגיעים למטרה בקריצה ועצימת עיניים. (לשון תחובה לאחוריים)

השנייה לוחמנית,מחפשת שינוי של שאט הנפש,לא מסכימה עם ההתנהלות שעוצרת קידמה,התפתחות,הבנה, לא מוכנה שהרגולטורים ישלטו ברצון החופשי של הזכות לעשות הכל (במסגרת חוק) ובאופן עצמאי (ההסתדרות האדומה כבר מתה) ואם רשות אז קשובה לרצון הספורטאים ומבצעת מה שהספורטאים רוצים ולא להיפך.

כל אחד מוצא את עצמו

יש דרך שלישית, שלום ביי ביי (נפולת נמושות קראו לזה פעם) קפריסין אי יפה, רגוע ,שלוו עם המון ספורט מוטורי קליל.

אבל יש לזכור

אמת יש רק אחת.

כמו שאמרתי לא אגרר פה לבזבוז זמן נוסף. מי שרוצה פרטים - הטלפון שלי גלוי לכולם.

רק בעניין מישל שיהיה ברור - דבריו של מישל רצופים אי דיוק שלא לומר שקרים גסים (דבריו: "גברי רצה לסיים את המחלוקת עם אנשי סרוגו כדי לאחד כוחות - רוב הוועד התנגד והצליחו לטרפד כל יוזמה" - זהו שקר גס הגובל בלשון הרע).

מפאת גילו וכבודו לא אוסיף.

אלון

נ.ב.

חבל שהגבתי...

מנהלים - אתם מוזמנים למחוק הודעתי.

אלון

נ.נ.ב.

בינתיים "איזה עו"ד אחד", לא מIRDA, לא קשור לאלון חלווה, לא מסוכסך עם הרשות, כבר שלח מכתב חריף לרשות באשר למכרז "התפור" (כדבריו של אותו עו"ד). אתה מבין ישה... אין פה עניין אישי של אלון חלווה או IRDA. כל מי שעיניים בראשו והוא חף מאינטרסים, יגיע לאותה מסקנה.

נכון - להוכיח אותה בבית משפט, זה כבר יותר קשה - זה לא עושה את זה צודק.

"מקורב לשרה"... "תורם מיליון"... "כפול משנותיך..."

בנושא זה, אתה פתי כמו ילד בן חמש. דעתי בלבד.

אלון

ישה

מה קורה לך? למה ההתנפלות?

המתנפל הוא אלון, דני !!!

נראה לי שהוא מת

ניצן לוי

איזה רע אתה קובי

כשאלה הפנינים שאתה מקבל בשני שרשורים קטנים , בגלל שדעותיך שונות מהדעות של אחרים , תנו סיבה אחת למי יש לסייע.

אני כותב כאן כי איכפת לי שיהיה כאן ספורט מוטורי. אני כותב את דעתי , אני לא כותב כנגד אף אחד ולא תוקף אף אחד באופן אישי גם אם אני בדעה שהוא אידיוט מושלם חסר נימוס אלמנטרי ואינו מסוגל להוביל אף אחד לשום מקום פרט לאבדון.

וכאשר אני רואה את מערכת היחסים הלבבית ביניכם , צריך להיות מתאבד שיעי כדי לחבור לחבורה שכזו.

ומבלי לקבוע מי תרם לכך, העובדה היא שגברי לוי שהבנתו בספורט המוטורי לא מרקיעה שחקים אבל פוליטיקאי , ובפנקס הטלפונים שלו רשומים אלפי שמות שיכולים לסייע, פרש, אומרת דרשני.

מי שחושב שבמהלך משפטי הוא יכול להזיז משהו טועה טעות חמורה!! ההיסטוריה לימדה אותנו כמה זמן לקח לזוז , ויש כאלה שיגידו שלא זזנו בככל.

דני וחבריו היו בטוחים במיליון אחוז שדרכם נכונה כשהלכו לבג"ץ , המדינה , צחקה להם בפנים , ונחקק חוק שעליו דני אמר הרע במיעוטו ואחרים אמרו אי אפשר איתו, והויכוח קיים עד עצם היום הזה.

מי שחושב שבהשמיעו דברי נאצה כלפי הרשות ועובדיה הוא מקדם משהו טועה טעות חמורה.

הוא אולי קונה את הערצת החברים אבל מוביל אותם לאבדון.

וגבי ה"לקקן" לדברי אחדים מכם, משיג את הישגיו, וזה מה שחשוב לדעתו של דני.

מי שחושב שהרשות לא רוצה לקדם את הספורט המוטורי טועה טעות מרה.

מי שחושב שאין התקדמות ( איטית , אבל התקדמות ) שוגה בהבנת המתרחש.

והעובדה שסיימו לחוקק את כל התקנות .

והראיה שעל אף כל החוליים התקימו כאן באופן חצי ליגאלי מספר אירועי ספורט מוטורי כמו באחה ישראל וכו'.

ובשני השרשורים היחיד שנתן קצת תשובות לעיניין היה ברוך , גם אם לא בהכרח צריך להסכים לכמה מדעותיו.

קובי , כאשר אתה כותב שבחוק נכתב השר רשאי, הפירוש המשפטי הוא שהשר יתקין תקנות להפעלת החוק.

השר לא ייתן פטור לאירוע מסויים, השר יכול לפעול להשיג כסף לפרוייקט הבניה באמצעות המכרז , או לתשלום הביטוח.

וכפי שכתבתי ואכתוב בשנית , אם כל הרצון שהספורט המוטורי יפעל זה לא בוער אצל השרה כמו שהעניין בוער לספורטאים, בייחוד שבתת ההכרה יושבת הידיעה איזה נזק יכול להיגרם לדרג הפוליטי אם חס וחלילה תיגרם פגיעה בנפש בתאונה באירוע ספורט מוטורי.

ככל שנפנים את זה , ואת קו המחשבה הזה כך יקל עלינו לראות את עמדתם , ולמצוא אולי את הנתיב כיצד לרבע את העיגול.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוקיי,אתה גם על תקן משפטן,אז חוץ מלהגיד מה לא, אולי תגיד מה כן או במילים אחרות במקום לכתוב כל כך הרבה אולי תיתן פתרון...

פורסם

והראיה שעל אף כל החוליים התקימו כאן באופן חצי ליגאלי מספר אירועי ספורט מוטורי כמו באחה ישראל וכו'

-----------------------------------------------------

שלום לכולם, ישה תיקון קטן או גדול תבחר האירוע האחרון באחה ישראל לא ממש היה חוקי ההבדל הוא שאף אחד לא הגיש תלונה במשטרה בקשר לאירוע ולכן למשטרה לא היתה סיבה להכנס לתמונה. ההבדל שהיה באירוע האחרון של הראלי הוא שמישהו הגיש תלונה איזה שטינקר ואז המשטרה נכנסה לעניין.

דבר נוסף ורק להשכלה גם לשרת הספורט נמאס מכול העניין וזה ידוע, אותה לא מעניין מה שקורה ולמה אותה מעניין שיהיה ספורט מוטרי וכמה שיותר מהר. ציפור קטנה לחשה לי שבמידה ולא תהיה תזוזה בקרוב ולא ירימו אירוע יתחילו לעוף ראשים:twisted:

כול טוב המטיףף

פורסם

אוקיי,אתה גם על תקן משפטן,אז חוץ מלהגיד מה לא, אולי תגיד מה כן או במילים אחרות במקום לכתוב כל כך הרבה אולי תיתן פתרון...

והראיה שעל אף כל החוליים התקימו כאןבאופן חצי ליגאלימספר אירועי ספורט מוטורי כמו באחה ישראל וכו'

-----------------------------------------------------

שלום לכולם, ישה תיקון קטן או גדול תבחר האירוע האחרון באחה ישראל לא ממש היה חוקי ההבדל הוא שאף אחד לא הגיש תלונה במשטרה בקשר לאירוע ולכן למשטרה לא היתה סיבה להכנס לתמונה. ההבדל שהיה באירוע האחרון של הראלי הוא שמישהו הגיש תלונה איזה שטינקר ואז המשטרה נכנסה לעניין.

דבר נוסף ורק להשכלה גם לשרת הספורט נמאס מכול העניין וזה ידוע, אותה לא מעניין מה שקורה ולמה אותה מעניין שיהיה ספורט מוטרי וכמה שיותר מהר. ציפור קטנה לחשה לי שבמידה ולא תהיה תזוזה בקרוב ולא ירימו אירוע יתחילו לעוף ראשים:twisted:

כול טוב המטיףף

קובי 1001 ביקורות, מה לא , ההיפך מהם הוא מה כן.

קרא את הודעותי בהם ביקרתי 1001 תמצא בכל אחת מהם גם מה כן.

הלוואי שהמידע של המטיף מדוייק. המטיף קרא את המשפטים באדום אתה ואני אומרים את אותו הדבר.

לפחות מבחינתי אני מזהה עשייה, אני גם מזהה רצון לעשייה.

בוא ניגע לרגע ביועץ , הוא יש לו אינטרס כלכלי לפעילות כי הוא מוכר ציוד לפעילות הזו , לכן הוא בעד ולא נגד.

טיפ - למצוא אנשים שרוצים לעבוד עם הרשות ולהעיף את האנשים שרוצים להתעמת עם הרשות.

רק ביחד אפשר יהיה להוציא לפועל את מימוש הספורט המוטורי.

למצוא את אותם מישורים בהם יש הסכמות ולא לחפש את אי ההסכמות.

פעם תתחיל החבית להתגלגל יהיה קשה לעצור אותה אח"כ בתנועתה.

כשירכש ניסיון , ואנשי השלטון יראו שהסיכון הוא לא כזה גדול ( כרגע מבחינתם צל הרים כהרים )גם הדרישות תיתמתנה.

והספורט צריך להיות לאלפים ממנו יצאו האלופים, לכן יש להתחיל בקרטינג ספורט עממי כלפי מעלה עד שנגיע לתחרויות פורמולה 1 ודומיהם , לא הפוך.

מבחינתי שיהיו 100 התאחדויות עלא סרוג'ו, 10 מתחרים לקידום הראלי בשכונת X , ויקבלו תקציבים ויעשו פעילות אבל...

מעל כול ההתאחדויות הזעירות יהיה ארגון גג שייצג את כל הספורטאים במקרו , והיא תנוהל בידי תותחים , שלא בהכרח חייבים להבין בספורט מוטורי אבל הם פוליטיקאים במובן החיובי של המילה ובעלי מהלכים בשלטון.( רצוי כמובן שיבינו ).

מינוף באמצעות ספונסרים / יבואנים וכו' שיש להם מהלכים בשלטון יותר מאשר ל99% מפעילי הענף.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אדון ישה היקר,

אני רואה שאתה נעלב בקלות - אז אשתדל מאוד להיות עדין.

אתה לא מציג בעדינות דעה אחרת - אתה מציג פרובוקציה אחרי פרובוקציה. חצאי אמיתות אותן אתה מציג כאמיתות. פערי עובדות אותן אתה מציג כאקסיומות. כל משפט שלך מתחיל בטון "אני אוחז באמת" ומסתיים בתחושה "אין עוד מלבדי".

כל זה היה מתקבל בברכה, אילו היית מגיב בשמך הגלוי - היו יודעים מי אתה, מה מעשיך ומאיפה אתה שואב את מה שאתה שואב - אז אולי, ההתנשאות שלך, הייתה "עוברת" פה ללא עקיצות חזרה.

כל עוד לא עשית זאת, אז אתה מצטייר פה (לפחות בעיניי) כפרובוקטור קטן, כאשר מטרת הפרובוקציה לא ברורה:

האם היא לעורר דיון? האם היא להעביר את זמנך? האם להתנגח באלו שכן עושים במלאכה? ואולי בכלל היא נובעת מחוסר ידע מוחלט בנושא, וואקום המוזן ממקורות שגויים? הכל ייתכן - אבל עד שלא תספק תשובות מהותיות - רוב מה שאתה כותב נתפס בעיניי כ - קישקושישה (על משקל קישקושיאדה).

אתה מייצר לעצמך את תדמית המבוגר האחראי, האקדמאי המוסמך, יודע הכל, מחזיק במיליונים, לוחש על אזנה של השרה - כל אלו מילים שלך, לא שלי. אתה צריך להציג קבלות מאחרי מילים אלו ובינתיים עשית בדיוק ההיפך.

מי הוא החכם באדם - "זה שיודע, כי הוא אינו יודע". אתה רחוק מלהבין מהם פעריי המידע שלך ולכן אתה מצטייר בעיניי ככסיל בנושא זה. כמאמר חז"ל - "סייג לחכמה - שתיקה". אינך יודע את העובדות, אינך פועל לבררן - ואינך שותק! מה זה אומר עליך?

אם אחריי כל זה נעלבת, לא נורא...

תתבגר ותתגבר!

אלון חלווה (שגם לא מחזיק בכל האמת הצרופה - אבל לפחות בעשר השנים האחרונות מעורב בכל פרט כמעט בספורט המוטורי בישראל וכותב בגלוי את דעתו - לא מאחרי שם בדוי).

פורסם

ועוד דבר קטן ישה...

אחרי כל כך הרבה מלל ששפכת - לאילו מסקנות הגעת בהודעתך האחרונה? למסקנות שאותן כולנו מכירים כבר שנים וניסינו לא אחת ליישמן! על מה כל הכעס שלנו?

על אלו שמנעו יישום הצעדים הללו (שגם אתה ממליץ עליהם) - מאינטרס אישי או מאגו נפוח!

עכשיו, צא ולמד, מי האנשים, מה עמדתם, מה עשו בנושא? כשתעשה את זה - תהיה בחצי הדרך לאמת.

אלון

פורסם
אנסה לתמצת

הרצוי הוא שלא היה חוק והכל היה הולך על פי תקנונים בינלאומיים. זו הייתה הגישה של העוסקים בענף מימים ימימה, ועל זה בעצם הוגש הבג"ץ.

המדינה סברה אחרת והיא החליטה שייכתב חוק (אור /חושך לגויים ) וכשיש חוק אז יש שר ממונה , והוא מוציא תקנות .

וכעת יש הסוברין שאפשר לגלגל את הגלגל אחורה , בערך כמו שאפשר להזיז את התאריך אחורה.

הדיוט כמוני מבין שהחוק והתקנות מקשים על הפעילות יותר מאשר התקנונים הבינלאומיים, ולכן רוצים לשנותם ואז תחזור למה שכתבתי בכחול באותיות גדולות ותבין שהסיכויים לכך 0 (אפס ) אולי מילה פה מילה שם. אולי תקנה כזו או תת סעיף כאן.

ניתן ואפשר לשנות גם את החוק ובוודאי את התקנות (על פי דעה משפטית לדעתי מכובדת)

והנה יש אנשים ואתה ביניהם שגם במסגרת המכבידה הזו מנסה לפעול ומוציא קורס כזה או אחר יום עיון כזה או אחרכמו אלון בקורס לרשיונות נהיגה. .

גם אחרי הקורס הראשון שיצא האנשים לא מאמינים שיהיה כאן מרוץ מה שנעשה הוא מכוח האנרציה של וותיקי הדור.

אינך יודע מה מתרחש מאחורי הקלעים להוציא קורס, אילו מאבקים וכמה יועצים משפטיים בכדי להוציא קורס להוצאת רישיון מרוץ, אני מתהלך עם ניצרה על לשוני וממעט ככול שאני יכול למשוך את ידי ממקלד האותיות בכדי לא להכנס לוויכוחי סרק.

משהו זז .

בזמנו כתבתם אי אפשר להשיג ביטוח חרם / שמרם, סכומים בומבסטיים והנה השגת.

הישג זה אינו הישג כול זמן שלא ניתן שקל לתשלום הביטוח, חברת הביטוח בשלב זה הקפיאה את המשך התהליך עד להחלטת הרשות או שימצא מקור מימון אחר.

זה מה שצריך לעשות לזוז ולשנות תוך כדי תנועה כנהוג במדינתינו..

בהודעה קודמת שלך כתבת לבטל את החוק והתקנות להשאיר את הרשות.

אין חוק אין רשות , כי הרשות נוצרה על ידי החוק אותו אתה רוצה לבטל !!

שים לב כתבתי לשנות את החוק כלומר להשאיר את הרשות על כנה, יש במבנה החוק ובתקנות נושאים שאסור היה לרשות ולמחוקק לגעת ואני לא רוצה להכנס לפינות כרגע בכדי להסביר למה ומדוע זה בפרק משפטי אחר.

שבוע טוב לכולם

ישה, הרבה מילים נכתבו בנושא דברים לא ישתנו אם לא יהיו "משוגעים לדבר" בשלב זה הרשות נוגת ב"הפרד ומשול" עד שלא יפול האסימון לכול הספורטאים שרק גוף על בתחום (מכוניות, אופנועים, קארטינג) וגוף על מעל כול הגופים האלו (בחלק זה אני לא בטוח) רק אז נוכל להזיז משהו.

היה שלב שגם אני חשבתי שאני רוצה להיות איזו התאחדות, נכון להיום אסור שיהיה אוסף של התאחדויות זה מחליש את עמדתנו, אבל בוא נעזוב לרגע את ההתאחדויות, בכדי להזיז דברים צריך להראות יכולת סמכותית בואו ונכריז שאנחנו לא מקבלים את החוק והתקנות, בוא נכריז שאנחנו לא מוציאים רישיונות על פי דרישות החוק, האם מישהו מעלה בדעתו שניתן לעשות איזה צעד בנושא בזמן שאין אימון בין אחד לשני, כול אחד ימשיך להוכיח לשני אני עשיתי, אני מסוגל ולי יש יותר, התוצאה שום דבר לא ישתנה, רק לחשוב שכול מה שאתה עושה כרגע אינו מקובל על ידי הפדרציות העולמיות, אתם מוציאים רישיון שאינו מקובל בעולם, אתם מוציאים רישוי שאינו מקובל בעולם, אתם התאחדיות שאין להם כול בסיס בתפיסה העולמית.

אנחנו בועה שמרחפת שאין לה כול קשר למציאות העולמית בספורט המוטורי.

עכשו תמשיך לכתוב ותתפלסף רק עם עצמך, כי אינך יודע דבר וחצי דבר על המתחולל והמתרחש אתה בתוך דלת אמות של החוק מבלי יכולת תפיסתית של המרחב כולו, צר לי תפסתי ממך משהו אחר.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

אלון,

רק בשביל לחסוך לישראל (ישה) עוד הודעה במונה, הנה שני שרשורים שלפחות אחד מהם הוא בהשתתפותך!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2208895&postcount=92

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2194818&postcount=35

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

תודה תודה נדב - השרשור מלפני שנתיים בו ישה מפרט מדוע קרא לעצמו ישה ממש מעניין (וסליחה שאני לא זוכר מה אושיה כמוהו פירט בשרשור בו השתתפתי לפני שנתיים בנושא אחר בכלל).

קראתי בו הלוך וחזור ורק חיזוקים לדבריי מצאתי.

הרקע של מר ישה בספורט מוטורי הינו כמו הרקע שלי בחימוש ראש גרעיני לטילי יריחו (הכל ע"פ פרסומים זרים כמובן).

תיקון, נראה לי שיש לי יותר רקע בעניין הטילים מאשר לישה בנושא המירוצים בארץ ובכלל.

ולכן - הביקורת שלי עליו רק מתחזקת:

כמי שיש לו השפעה על השרה (לוחש על אזנה? כדבריו בשרשור זה), כמי שיכול לדבריו לתרום אפילו מיליון ש"ח, כמי שמתבטא בנחרצות אקדמאית וחריפות לשון כאילו כל האמת אחוזה בכף ידו (ומצטט מגילות של דבריי אנשים וממקומות שונים ומוציאם מהקשרם) - נראה שהוא נשען על בסיס עלוב מאד כדבריו בשרשורים שצרפת מלפני שנתיים - ממש הדיוט בתחום כדבריו.

הפלא בפלא - לפני שנתיים, מציג עצמו הנ"ל "בצניעות" כמי שרוצה להתחרות בעתיד בראלי מסויים בחו"ל - וכעבור שנתיים של שפיכת מלל בקארס פורום - הנה הוא מבקר הספורט המוטורי בישראל (כשעיקר ביקורתו מופנית אלינו העושים במלאכה) - אכן - רכש הסמכתו בפורום להציג עצמו כמחזיק האמת הצרופה בכף ידו.

תודה על השרשורים, בלי טיפת ציניות.

אלון

נ.ב.

ועם טיפת ציניות - אם כבר הצטרפת לשרשור, בתור חבר ועד בעמותת הראלי (או רק חבר) תוכל אולי לתת לישה עוד קצת רקע (וגם לי):

1. מה כתובת העמותה שלכם להצטרפות? להגשת בקשה?

2. איך מצטרפים?

3. כמה חברים יש בעמותה?

4. מתי הייתה שם בפעם האחרונה אסיפה כללית?

אני לא שואל כדי שבאמת תענה - כי ברור לי שתתחמק. אני שואל כדי ש:

1. ישה אוליי יתחיל להבין על מה יוצא קצפנו?

2. אני תמיד שמח בכל הזדמנות שניתנת לי להציב מראה מול פניך. בהכירי אותך, קשה לי להאמין שאתה חיי טוב ושלם עם מה שעשיתם ועוד עושים.

3. אם זכרוני אינו מטעני - הוא תהה מדוע איננו מפרסמים את פרוטוקול האסיפות שלנו בפורום למרות שתיכננו לפרסם עד שהחלו לתקוף אותנו נשמות טובות. אם התאחדות IRDA עניינה אותו, בוודאי כמי שמתעתד להשתתף בראלי בעתיד, יעניין את ישה, מה קורה בעמותת הראלי. אותי זה מעניין. אני בטוח שגם אחרים.

אבל האסטרטגיה שם הייתה ונשארה - טיסה מתחת לגובה הרדאר - לא? שהרי אם מישהו יבדוק - הוא ימצא. (ימצא במה מדובר: כמה חברים, מה הרקע, איך הוקמה, איך הוכרה וכו'). - הנה ישה, קח אתגר שאם תעמוד בו (בירור הפרטים) - אני אתחיל לחשוב שאתה אובייקטיבי בגישתך לדיונים.

אלון

נ.נ.ב.

אם כרגיל תתחמק מהשאלות הקשות ותשיב במנטרות הידועות, אל תצפה שאמשיך דו שיח בנושא זה איתך. אבל אם כן תבחר לענות ברצינות - אני מוכן להיגרר שוב לדיונים המורכבים שהעניין גורר בתוכו.

אלון

זהו - הילדה נרדמה - וגם אני חוזר לגנוב עוד שעת שינה...

לילה טוב

פורסם

אלון,

בבקשה, שמחתי לעזור!

בקשר לפנייה שלך אלי, הסיבה שהפסקנו להתנגח פה היא פשוטה. אתה תמיד כותב יותר, יותר מהר, ובפונטים יותר גדולים. אתה מסוגל אפילו לענות לעצמך לפני שמספיק משהו אחר משחיל מילה. אתה סותר את עצמך לפעמים, כפי שישה הראה לך לא מזמן ומסוגל להצדיק את ההודעות בלי כל קשר למציאות.

ולכן מפאת כבודנו, וגם כבודך עדיף שלא נענה פה. אני בעצמי לא מבין איך אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה כזו אבל אני לא לוקח בזה חלק.

נדב

נ.ב. אתם מצליחים לריב ולהתווכח בלי סוף גם בלעדינו ממילא אז בשביל מה להצטרף?

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...