Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של סרווין :

http://www.cerwinvega.com/products/mobileaudio/accurateimage/ai5_02.html

עכשיו אני לא מבין אם זה הגיוני כל כך...

חיברתי אותם למגבר שכרגע יש לי של Audio Gods600 ושמעו על הפנים על הפנים עד כדי כך שאחרי יומיים התבאסתי וניתקתי אותם מהמגבר וחיברתי אותם לפאנל.

למגבר גם מחוברים פיוניר 6X9 300 ושומעים דיי סבבה.

אז זה הגיוני מצב כזה שצריך להביא בישבילהם מגבר איכותי כל כך בשביל לשמוע נורמלי

או שמשהו לא בסדר ברמקולים? ואיך הם נחשבים הקומפוננט האלה.. באיזה רמה הם?

פורסם

סרווין וגה היא חברה טובה מאוד. לכן אני מאמין שהרמקולים טובים.

מגבר הוא אחד הרכיבים שמשפיעים מאוד על איכות הסאונד. מגבר מעאפן על הרמקולים הכי טובים בעולם יגרום להם להשמע כמו רמקולים של 20 ש"ח מקרטון ממוחזר (נייר טואלט במקור :lol: ).

מאוד ייתכן שבחיבור מגבר איכותי יותר הסאונד שתקבל מהקומפוננט יהיה כמה וכמה רמות יותר איכותי.

בקיצור, החוליה החלשה אצלך זה המגבר, תחליף אותו ואז תחבר שוב את הקומפוננט ואני מאמין שתהיה מרוצה עד מעל הגג מהשינוי (כמובן בתנאי שהמגבר החדש יהיה איכותי).

פורסם

איזה מגבר אתה יכול להגיד לי שהוא איכותי ויספק את הרמקולים האלה ואני לא מדבר איתך על מגבר יקר משהו הכי זול והכי איכותי שיצליח להוציא מהם את היטב האפשרי כמובן.

ואל תשאל אותי מה התקציב שלי ... :roll: תמליץ על משהו שנראה לך הכי סביר והכי זול.

פורסם

זול בשבילי זה 7000 ש"ח... (הלוואי)

זה גם זול בשבילך ???

הנקודה שלי היא שלכל אחד יש את הסטנדרטים שלו לגבי זול/יקר.

אני אוכל להמליץ לך על X Y Z שנראים לי זולים אבל לך יהיו יקרים מדי, וגם יכול להיות שאני אמליץ לך על A B C שנראים לי יקרים אבל לך הם בעצם זולים...

אתה מעוניין להוציא על מגבר 1000 ש"ח ומטה ? 1000 - 2000 ? 2000 - 3000 ?

אתה מעוניין להגביר רק את הקומפוננט הזה או שיש עוד רכיבים שיושבים היום על האודיו גודס שאתה רוצה להחליף ?

פורסם
ואל תשאל אותי מה התקציב שלי ... :roll: תמליץ על משהו שנראה לך הכי סביר והכי זול.

ברגע שאתה אומר " אל תשאל אותי מה התקציב שלי" זה כמו שאמרת "אל תעזרו לי" ...

פורסם

שמע אם אני קונה מגבר אז זה כמו שעשיתי עד היום . כמו שהבאתי את הקומפוננט האלה ב-200 ש"ח אז תיקח ריזיקה שנגיד הם עולים 1000 + - פחות 800 אני בחיים לא יוציא על מגבר 2000 שקל..

אז שאלתי איזה מגבר נראה לך שיתאים להם הכי הכי ולא במחיר גבוה ואני כבר ינסה למצוא משהו באיזור...

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21706

לאנזאר 211 יעשה את העבודה טוב עליהם (הם 60 RMS, הוא 75ביום טוב עם רוח גבית חזקה). אבל הוא רק שני ערוצים מה שאומר שאם אתה רוצה להגביר עוד רכיבים תצטרך עוד מגבר.

פורסם

אחי הרמקול שלך מסריח,פשוט מאוד.

לי יש מגבר כמו שלך שעובד על קומפננט של דראגסטר 75 rms ואחורה 60 rms של דראגסטר,ואם תשמע איך שומעים אצלי באוטו אתה מתעלף!

אל תמהר להאשים את המגבר יכול להיות שהרמקול פשוט דפוק.

8)
פורסם

כן כן בעיה מוכרת של סרוין

הסדרות החלשות והכי פחות יוקרתיות שלהם ממש גרועים

ואני מדבר מנסיון סרוין וגה ידוע באיכות סאונד טובה

מ סדרת הVEGA ומעלה

ואני לא מדבר על סאבים!!!!!

גם לי היה באוטו סרוין וגה

שמעו ממש ממש גרוע !!!!!

האמנם זה הייתה סידרה הכי פחות טובה שלהם שעלתה יקר

סידרת HED

נישמעת על הפנים 60 RMS

ועולה באוטופרט מעל 1K ש"ח שחיטה

ניסתי לפתור את בעיית הסאונד באוטו וניסתי וניסתי

עד שהגעתי לאוטו פרט ואז אמרו לי שהאקוסטיקה ברכב ממש ממש גרוע

אז זה היה מאזדה 626

אז מרב עצבים הלכתי והרכבתי את הרמקולים ב פיג'ו 307

כפי שידוע אוטו עם אקוסטיקה מעולה .

וניחשתם נכון שמעו גרוע על מגבר של JBL מסידרה גבוהה

וזה לא זבל סיני!!

שבאוטופרט אמרו לי שהמגבר שלי זבל סיני

VIBE 430

וכדי לשמוע טוב אני צריך מגבר של רוקפורד...נו בטח..

קיצור ולעניין בחור.

לדעתי שום דבר לא יעזור לך !!!!!

אלה אם כן תחליף רמקולים אתה תשמע דעות טובות על סרוין וגה

היא חברה מעולה רק בסדרות הגבוהות שלך והממש יקרות.

פורסם

בום מותק אל תדבר שטויות..הסדה A.I היא נחשבת לסידרה איכותית ויותר גבוהה מHED

הסידרה הזאת פשוט יותר ישנה.אני קניתם אותם ממישהו ששם אותם על מגבר של רוקפורד והפלא ופלא שמעו מושלם אז לא הבנתי למה על אדיו גוטס שומעים ככה.

האודיו גוטס הזה ידוע בתור מגבר חזק אבל לא איכותי בכלל.....

פורסם
יש לי קומפוננט של סרווין :

http://www.cerwinvega.com/products/mobileaudio/accurateimage/ai5_02.html

עכשיו אני לא מבין אם זה הגיוני כל כך...

חיברתי אותם למגבר שכרגע יש לי של Audio Gods600 ושמעו על הפנים על הפנים עד כדי כך שאחרי יומיים התבאסתי וניתקתי אותם מהמגבר וחיברתי אותם לפאנל.

למגבר גם מחוברים פיוניר 6X9 300 ושומעים דיי סבבה.

אז זה הגיוני מצב כזה שצריך להביא בישבילהם מגבר איכותי כל כך בשביל לשמוע נורמלי

או שמשהו לא בסדר ברמקולים? ואיך הם נחשבים הקומפוננט האלה.. באיזה רמה הם?

יכול להיות שאתה שומע גרוע מהמגבר, כיוון שהעמסת עליו ב-2 אוהם. המגבר מתאמץ יותר ב-2 אוהם, והמגברים הזולים לא בנויים לזה הכי טוב (כמו שאמרת שחיברת גם פיוניר עליו).

יש מצב שהגיין שלך למטה? ואתה מגיע להגבר נמוך ולעיוותים? צריך לבדוק גם את כל הכיול של המערכת, אולי מהרדיודיסק שלך ביציאות ל-RCA אתה מגיע ל-CLIPPING ואז אתה שומע גרוע דרך המגבר.

• תוכן חדש...