Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קאמרי 2003-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הדגם הזה של הקאמרי מקרוב?

צריכת דלק? אמינות? בכללי.

שמעתי למרות שזה "טויוטה", יש לדגם הזה בעיות עם המצערת והמנועים, האם זה נכון?

תודה לכולם!

פורסם

לא יודע לגבי הקאמרי

אך בוודאות לדגמי האוונסיס בשנים 2001-2003 יש בעיה עם הצטברות פיח בבית המצערת

שדורשת ניקוי בית מצערת אחת לתקופה

זה גם תלוי באיכות הדלק בו משתמשים לאורך זמן

פורסם

אני יכול לאמר לך שיש את התופעה הזו גם בדור העוקב של האוונסיס

ב2006 יש לי את הרעידות המרגיזות האלה של המצערת, עשיתי ניקוי לאחרונה אבל לא ישירות דרך המצערת וזה עזר קצת אבל עדיין אני צריך לתפוס יום ולנסוע לעשות לה ניקוי רציני יותר בהזרקה ישירה.

אבל זה לא משהו נורא והרכב פשוט תענוג.

לגבי הקאמרי מה שאני לפחות יודע זה שהבעיות המדווחות עליהן יותר קשורות לגיר דווקא מאשר בעיות מנוע או מצערת.

אמינות בכללי גבוהה כיאה לטויוטה, סה"כ עד היום הקאמרי היא המכונית הכי נמכרת בארה"ב לאורך שנים רבות מאוד.

לגבי צריכת דלק - הקאמרי עושה בממוצע משהו בין 1:8 ל1:9

האוונסיס מנסיון - הכי גרוע שהגעתי איתה היה 1:9.5 הכי טוב שהגעתי איתה 1:13.5 ובשניהם זה עדיין היה בנסיעות משולבות רק שהאחד לתשע יותר לכוון של 90 אחוז פקקים והשלוש עשרה לכוון של 90 אחוז כביש פתוח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איכשהו פספסתי את העובדה שהנושא הוא על דגם הקאמרי.

אני יכול לאמר שבהחלט היו הרבה דיבורים על בעיות גיר בדגמים האלה - בעיקר בארה"ב.

למען האמת - אחד החברים הכי טובים שלי התחיל את דרכו בארה"ב עם קאמרי שכזו ונאלץ להחליף גיר.

העניין הוא שהוא נהג די פרוע ואני לא אהיה מופתע אם היתה שם גם הרבה מאוד אשמה של ה"גורם האנושי".

בקאמרי בדגמים האחרונים לא ידוע לי שהיתה הורשה של הבעיה הזו - זה אחד הדגמים הכי נמכרים בארה"ב, בתקופה שהייתי טס לשם הרבה, כמעט כל רכב חמישי בפועל היה קאמרי (רק הלוואי עלינו אבזור כזה ונפח כזה בדגמים של הארץ).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...