Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום קוראים לי משה קצב כן כן אתם רואים נכון זה השם שלי חברים שלי קוראים לי האנס.

אני מירושלים בעלים של מאזדה 3 ספיריט שנת 2005 מרוצה מאוד חוץ מצרוכת הדלק המוגברת 1/6 לא יאומן כמו מנוע V8

בעלים של סטקייה בירושלים.

מיתעסק כבר המון זמן עם רכבים פירקתי כימעט כל חלק ברכבים שהיו לי

:grin::grin::grin: משה קצב

בברכה משה קצב

מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0

:-P:-P:-P

פורסם

שמי לירון אלבז, אני בן 25 מראשל"צ והספקתי להחליף 4 רכבים בשלוש שנים.

אז הייתה לי פג'ו 1993 עוד מתקופת הצבא, שנקרעה לה רצועת הטיימינג ועפה למנוע,

משם עברתי לאופל קורסה 2003 שנגנבה חודשיים לאחר הרכישה.

השתדרגתי לפיאט פונטו גרנדה, רכב מעולה שמכרתי לפני מספר שבועות.

ואני ממתין ליונדאי I20 שלוש דלתות 1400 100 כ"ס ידני.

נהיגה במסגרת התקציב- כי אני עוד לא מליונר :evil:

פורסם

מחפשת מידע על השכרת רכב בחו"ל. בעיקר האיטליה וספרד שנוכל להמליץ ללקוחות .

שמעתי שבאתר שלכם יש את זה .

בואו נראה ...:oops:

מומחית בתחום האיילות

פורסם

שלום רב חברי carsforum,

שמי יאיר בן 27, בעלים של סובארו טנדר!!! חולה על האוטו הזה.

כמו כן אני מחפש סובארו פורסטר שנת 2007 להורים שלי,

יש לאבא שלי בעיה בברכיים לכן אנו צריכים אוטו גבוהה שיאפשר לו יציאה נוחה מהאוטו לאחר נסיעה

ממושכת (הכוונה היא שהוא דיי ישפכך החוצה).

התקציב הינו 100K אשמח להמלצות.

כמו כן אם מישהו יודע לגבי דברים ספציפיים לבדוק ברכב (פורסטר 2007 X 2.0).

תודה רבה לכולכם.

יאיר.

פורסם

שלום, חבר חדש בפורום, נהג חדש על הכביש (תאוריה ראשונה וטסט ראשון, טרם נגמר המלווה).

בן 23 (עוד מעט 24), הוצאתי רישיון מאוחר, פשוט דחיתי ודחיתי ועכשיו אני מחפש רכב... מקווה למצוא בעזרתכם.

נעים מאוד, ואני רץ מפה לפורום המתאים. תודה מראש על העזרה בעתיד.

פורסם

שלום

שמי גבי ויש לי מוסך למכונאות רכב כללית ובדיקות קנייה בכפר יונה.אני בעיקר מיתעסק עם רכב אסיתי וארופאי.מכיון שאני לא מוסך רשת יש לי בעיות להדביק את הקצב של החידושים בענף.אני משתתף בכל קורס אפשרי כדי להתעדכן ולא להישאר מאחור.

יש לי את כל הציוד הדרוש כדי לבצע איבחון כמו מכשיר 4 גזים,סורק תקלות,ואוסילוסקופ

אני אוהב מוזיקה קלאסית

פורסם

מהניסיון שלי יותר מפעם אחת בעלי רכב שמחליפים רכב לחדש דרך יבואן או נציגו נישלחים למכון לבדיקת רכב על חשבון היבואן ממליץ שהבדיקה תהיה ביוזמת המוכר ועל חשבונו במכונים שמומלצים על ידי היבואן ואת הבדיקה למסור לנציג היבואן

פורסם

טוב,

אני לא יודע בדיוק מה לכתוב על עצמי חוץ מזה שאני חובב מחשבים מושבע והגעתי לכאן בעקבות חיפושי אחר מחשב IBM T30 לא פעיל/תקול/למסירה...

אבל אני אנסה בכל זאת...

שמי הוא בילי ואני מרחובות.

אני בן 37 ואב לילדה מקסימה בת 6 (עוד מעט)...

לפני כ-4 שנים עשיתי הסבה מטכנאי מחשבים לדפס דיגיטלי והיום אני עובד בבית דפוס בבני ברק...

חוצמזה מהמשכורת מספיקה בקושי למחיה, אני מאוד מאושר בעבודה שלי ובחודשים האחרונים התחלתי לקנות ציוד קל לעבודות דפוס מהבית (הכל יד שניה, ציוד למסירה תקין או תקול שאני תקנתי וציוד בהשאלה מעמיתים למקצוע).

אין לי הרבה ידע ברכבים, חוץ מלנהוג בהם.

אני חושב שאני נהג לא רע, למרות שהרבה חברים שלי אומרים לי שאני נהג מעולה (אבל אני לא מאמין לכל אחד).

אשתי בהריון לאחר שנים של טיפולי הפריה, בחודש השלישי ומשגעת לי את השכל יותר מלפני ההריון... אבל אני מאושר :)

מה עוד אני יכול לכתוב על עצמי?

יש לי שתי ידיים ימניות (שגם זה לא טוב, זה הנגזרת ההפוכה משתי ידיים שמאליות) ואני לא עושה שום דבר אם אני רק ב-99% שאני אצליח בו... מה לעשות שיש לי שאיפה למושלמות?

אני יהודי וגאה בזה...

ולאור הימים האחרונים שבהם קראתי באינטרנט על ההפגזות, התמלאתי צער רב על שנאת החינם שיש לנו בארץ, הן כיהודים אחד לשני והן על השנאה בין היהודים והערבים...

אני ימני, רק בידיים ואין לי דיעות פוליטיות מכיוון אני מתעב את כל הפוליטיקאים בלא שום קשר אם הם ימניים או שמאלנים...

הרכבים שהיו לי:

התחלתי עם חיפושית מודל 73 לפני כ-12 שנים, עברתי לשרייד מודל 86, ואח"כ זכיתי להינות מרכב מדהים סזוקי סוויפט מודל 85, לאחר שהסזוקי נגנב, עברתי לשרייד מודל 92, אח"כ פורד אריקה מודל 90.... והיום אני על יונדאי לנטרה מודל 96...

מבין כל הרכבים שהיו לי, אהבתי במיוחד את הסזוקי... רכב זריז על הכביש, חסכוני בדלק, ואם מתחזקים אותו נכון אז הוא גם לא עושה הרבה בעיות...

4 פעמים תפסו אותי ללא טסט, 12 פעמים על מהירות, פעם אחת ללא רשיון ופעמיים ללא ביטוח... והמסקנה? תשימו את הכסף של הקנסות בצד ותוכלו לקנות רכב חדש יד ראשונה או יד שניה במצב חדש :)

זהו? זה מספיק בשביל להכיר אותי?

בכל אופן, מי שרוצה לדעת עוד וקצת מסוקרן לגביי, יכול תמיד לשלוח לי הודעה ואני אענה ברגע שאראה את ההודעה...

עכשיו זה מצחיק שאמרתי שאין לי מה לכתוב אחרי שכתבתי כאן כמעט ספר :)

פורסם

שלום לכולם,

אני עמרי, בן 28, במקור מתל אביב אבל ירושלמי כבר 5 שנים. יש לי רשיון כמעט 11 שנים, מאוד מאוד אוהב לנהוג ועד לא מזמן הייתי עושה את זה על הגולפים המשפחתיות (הנוכחית היא השלישית).

לאחרונה (אחרי לא מעט התייעצויות וקריאה בפורום) קניתי את האוטו הראשון שלי - סיטרואן C3 משנת 2005. אני עדיין מתרגל ללהחזיק רכב יד שניה, ומשתדל להקשיב לכל רשרוש. אחרי שלוש מכוניות יד ראשונה שהלכו כשצריך לטיפול במוסך יבואן בלי לשאול יותר מדי שאלות, פתאום כשנדלקת נורה או כשיוצא טיפה עשן מהמנוע אני בחוסר אונים מוחלט ואני לא אוהב את זה.

בתור ילד הייתי משוגע על מכוניות, הכרתי כל סוג של רכב שנסע על כבישי ארצנו אבל באיזשהו שלב זה עבר. הפורום מחזיר אותי לאהבה הישנה שלי. לצערי האהבה שלי למוטוריקה לא באה לידי ביטוי בידע מכאני, וזה קצת מבאס אותי שאני לא מבין כלום במנוע של האוטו שלי, מקווה ללמוד מהפורום הזה כמה שיותר.

פורסם

שלום לאנשי הפורום, שמי ראובן יתיב, אני מירושלים, ודרך עיצוב תעשייתי הנני אוהב הכי הרבה את עולם\תעשיית הרכב על כל גבניה. אולי בהמשך עם מישהו יגלה סקרנות, אפתח ואסביר את האהבה הזאת, אבל כרגע השאלה הכי תקועה לי בראש, זה מה קורה עם מנועי טורבו בארץ? כלומר, האם כדאי לרכוש מכונית חדשה עם מגדש טורבו? השאלה הזו מטרידה אותי כי חשבתי על סיטרואל C5 עם המנוע הטורבו ו, ר"ל, עם מנוע 1.6 ליטר. אמנם יש גם פורד מונדאו עם מנוע 2 ליטר מוגדש, וזה כבר נשמע יותר טוב, אבל האם מנוע כזה טוב לאקלים שלנו? הבן שלי מנסה לשכנע אותי שהמנועים של היום לא מוטרדים מהחום בארץ, אבל בכל זאת: האם מישהו שמע על איזה דו"ח בקשר לזה? אני אישית גדלתי על התפיסה שהכי טוב זה מנוע גדול, 4 עד 6 ליטר, כי אם יש בעיות אז נותנים גז והאוטו מעיף את הנהג מהצרות, וזה ההסבר לביטוי מקודם. אנא עזרו.

פורסם

שלום חברים, אני ליאור מרעננה, בן 27. סטודנט לתקשורת וניהול, אוהב מאוד רכבים ישנים. ברשותי פורד פיאסטה 84. יש לי חלום (והבטחה קטנה) והוא שיפוץ הפולקסווגן דאבל קבינה יד ראשונה של סבא שלי ז"ל. מקווה שזה יקרה בקרוב.

2.jpg

5.jpg

ford fiesta popular 1984:-P

• תוכן חדש...