Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי פולו 16V שנת 2000 שדורשת עבודת פחחות וצביעה.

הרבה זמן התלבטתי אם לצבוע חלק ממנה או ללכת על פרוייקט צביעה מלא - לבסוף בעקבות מכה חדשה הוחלט לצבוע את כולה.

ישנן כמה סוגיות שמטרידות אותי אז אני אשמח לקבל את דעתכם בעיניין.

1. לרכב יש Sunroof ידני מקורי - הבנתי שחייב לפרק אותו כדי לצבוע את הגג (די הגיוני), שמעתי על הרבה מקרי זוועה של נזילות מהסאןרוף וכדומה, עד כמה הפרוק מסוכן? האם יש דרך לא לפרק?

2. נכון להיום הצבע של הרכב כסוף מטאלי, חשבתי לצבוע את הרכב בצבע אחר. חשבתי על שחור ועל לבן (כמו של ה VW החדשות), האם יעלה לי יקר יותר לצבוע לצבע בהיר יותר? מה הפרוצדורה מול משרד הרישוי לשינוי צבע והאם מאשרים כל צבע?

3. בכללי, על מה אני צריך לשים לב בפרוייקט כזה? (למשל היות והלקה שלי מתקלפת היום אשים לב לציין שאני רוצה שכבת לקה יפה) - מה לדעתכם אני צריך לקנות בנוסף לצביעה? אני למשל חשבתי להזמין סמל אחורי חדש, מדבקת 16V חדשה וכו'

זה הצבע הנוכחי של האוטו:

DSC01506a.jpg

תודה מראש :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ממליץ לך להשאר עם הצבע המקורי או להשתדל לשמור על אותו גוון מכיוון שזה יראה מכוער שכל האוטו יהיה שחור ואז תפתח מכסה מנוע ויראו לבן (אני מניח שאתה לא הולך לפרק את האוטו לגורמים כדי להחליף צבע כי זה יעלה לך יותר מהשווי של האוטו).

בשביל צביעה מקצועית כדאי לפרק את השמשות (כולל הסאנרוף) אבל זה לא חובה. אני הייתי מזמין על הדרך גומיה חדשה לסאנרוף ועושה לו טיפול (גירוז ושימון) על הדרך אם אתה מחליט לפרק.

לגבי אישור של הצבע, ברגע שתגש לטסט תקבל ותחתום על טופס החלפת צבע, זה עולה כמה עשרות שקלים (בטסט הבא הצבע החדש יופיע ברישיון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבנתי את עניין הצביעה של המקומות החבויים, לגבי החלונות - הבנתי שגומיה זה לא דבר זול (מקורי) ושרצוי לא לשחק עם זה.

הוא עובר גירוז כל טיפול 15K בכל מקום נגיש, זה יכול להיות נחמד כי הוא באמת קצת קשה לפתיחה (במצב פתוח - במצב פוזה הוא אחלה) - החשש הוא דליפות

-איוניק 5 עלית

פורסם

דליפות נגרמות כתוצאה מגומיה יבשה או ממסילות ניקוז סתומות.

פורסם

על מנת לוודא שהצבע יהיה בדיוק כמו המקורי (יש לי את המספר)

מספיק להביא לבעל המקצוע את מספר הצבע או שרצוי שאני אקנה צבע מהמורשה?

-איוניק 5 עלית

פורסם

האם אני יכול להחליף לכל גוון אפור ועדיין העיניין ישאר חוקי?

איפה אני יכול לראות קודי צבעים אם אני רוצה לבחור אפור אחר? :)

תודה על התשובות

-איוניק 5 עלית

פורסם

קודי צבע אתה לראות אצל הפחח שלך או בחנות שמוכרת פחיות צבע.

אתה יכול להחליף לכל צבע שאתה רוצה, אין בעיה של חוקיות.

• תוכן חדש...