Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 אוט' שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בפולו מנוע 1.4 אוטומט שנת 2000. מה אתם אומרים על הרכב בכללי, טיפולים, אחזקה, צריכת דלק וכו'.

תודה!

פורסם
וואי למה רק לי לא עוזרים?

מה נסגר :roll:

באופן כללי רכב טוב, קצת חלש, לא יקר לאחזקה (בניגוד למה שנהוג לחשוב על VW),לא אוהב הזנחה וטיפול חאפרי,אם מטופל טוב לא סובל מתקלות, לא חסכוני במיוחד (רוצה חסכון? תקנה כזה ידני.או פונטו ספייס)

בשנת 00 נמכרו דגמי 6N ו6N2, מומלץ מן הסתם ללכת על הדור החדש.

V5

פורסם

יש לי אחד ידני- כתבתי עליו סיכום- מומלץ ביותר סה"כ.

הרכב יקר לאחזקה ונדרשת מומחיות- חובה לבדוק מי תיחזק ובאיזו נדיבות

האוטומט עגלה. הידני סביר (אבל ידני...)

אורן

פורסם

בעיקרון אני סגור על אוטומט. בקשר לצריכת דלק הבנתי שהאוטומט שותה בסביבות ה-1:13 שזה סבבה בשבילי.

היתה לי פולו 97 אוטומט לפני שנה שבגדול הייתי מבסוט על האוטו, רק שאת הדגם של ה-2000 אני לא מכיר.

תודה על העצות, אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

על איזה דגם מדובר פה? 60 כ"ס או 75 כ"ס (החדש יותר) ?

לי הייתה פולו ידנית והיא צרכה בממוצע 1/14.5. כך שקשה לי להאמין שהאוטומטית תגיע ל-13.

אני מאמין שהמשפט "יקר לתחזוקה ונדרשת מומחיות" קצת מוגזם פה. הטיפולים לא יקרים משמעותית מהמתחרות ומומלץ לבצע ניקוי מצערת בנוסף לטיפול הרגיל, כל שנה.

• תוכן חדש...