Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי בעיות פולו 97 1.4 AEX.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה בפולו שלי, לפעמים שאני בא להניע את הרכב הוא עושה רעש שכאילו הסטרטר נתקע ולא מניע, אני סוגר תסטרטר [=את הסטרטר, הערת ההנהלה] ואז מניע שוב והוא מניע רגיל.

ובעיה שנייה שאני מחזיק את הגז על טורים נמוכים משהו כמו 1.5 טורים הטורים לא קבועים, הם משחקים הם יורדים טיפה ואז עולים שוב מחזיקים כמה שניות ושוב יורדים ועולים, ושהטורים על 2.5 בערך קבועים יש רעש כזה של בק פייר כאילו לא יוצא האוויר מהאגזוז בצורה סדירה.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

את האמת זה מזכיר לי תקלה דומה ברכב שהיה לי בעבר. אז פשוט אמרו לי במוסך(חבר) להחליף את הסטארטר.הסביר לי שבעת ההנעה הסטארטר נתפס וגורם לחוסר ההנעה ואז אחרי שהחלפנו אותו התקלה נפתרה.

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם

הבעיה הראשונה נשמעת כמו בעיה בסטרטר. הבעיה שניה אני לא בטוח שהי בכלל בעיה. יש לחבר את הרכב לסורק ולבדוק מה המצב שלו. כמו כן לוודא שמערכת ההצתה תקינה (פלאגים, כבלי הצתה, מכסה מפלג, רוטור וסליל הצתה).

אני מציע שתיכנס למוסך שמכיר את הרכב ויש לו סורק מקורי.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר כאן הבעיה הראשונה כנראה זו בעיה במתנע עצמו .

לגבי פעולה לא סדירה של המנוע זה יכול להגיע מכמה סיבות ,

הראשונה היא כמובן ליכלוך במצערת המנוע ומעבר לזה יכולה להיות

גם תקלה במערכת ההצתה .

כדאי כמו שאביב אמר להיכנס למוסך ולבצע בדיקה עם סורק .

אצלנו במוסך למשל בדיקות כאלו עם סורק מקורי ,איבחון והצעת מחיר

לא מחוייבת בתשלום .

אתה מוזמן להגיע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...