Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם יום של כיף...והתרשמות קלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שר ההוא שלא עוצר בעצור אבל פוחד ממהירות?

"שבת בבוקר,יום יפה...".

נשלפים מהמיטה , יש הזמנה לחברים ,יום הולדת לילד וכאלה.

יורד אל האוטו , רגוע משהו - והילדה רצה אליי : "אבא,אבא ,האוטו שלך פתוח".

הצצה קלה - חלון משולש אחורי מרוסק. DAMN IT ! . פעם שנייה בבית הזה !

מזדה לבנה ! למה לפרוץ דווקא את זאת ? יש עוד אלף (או כמה עשרות אלפים).

הערכת נזק מהירה - מכסה מיכל דלק מעוקם כולו. א-הא :!: מישהו חיפש את הדלקן.

פותח בגאז' - בינגו. הפלסטיק בצד ,ה"מוח" של הדלקן נעלם. הצטרפתי למועדון (בערך 20 אחוז מהדלקנים אצלנו בחברה נעלמו). טלפון זריז לביטול הנ"ל , מצמיד את הרכב לקיר -שלא יוכלו לפרוץ אותו שוב (עד כמה שניתן) , וספירת חוסרים.

HU - יש , מגבר- ישנו , LEATHERMAN,דיבורית וכאלה - יש. מוזר. פותח בגאז'.

OH MY GOD ! , לא תנחשו מה שכחתי על רצפת הבגאז' . לא פחות ולא יותר - המוח של הדלקן מהאוטו של אבא. כבר כמה שבועות שהוא שוכב פה. עוד מבט - הדופק עולה ל-7000 סל"ד (מצורפת הוכחה :wink: )

Mazda_RPM.jpg .

לא יאומן,הלפטופ,שאני כ"כ אדוק בסחיבתו כ לילה למעלה - נשאר באוטו :shock:

וואלה זה הגנב הכי שלומיאל שראיתי בחיים. הוא חופר לי בדופן כשממול העיניים שלו יש גם את הדלקן שהוא כ"כ חיפש ,וגם לפטופ שצועק תיקח אותי...

ולי יש,כמו שאומרים,יותר מזל משכל.

אחרי כל בזבוזי הזמן הגיע הזמן לצאת לדרך. לוקחים את ה-BX. מניעים,הכל טוף (רק שלשום היא ביקרה אצל יוסי יקיר המערכת ). נסיעה קצרה.מעט שיעולים וכאלה.

אחרי 2 ק"מ זה כבר לא שיעול-זה נשמע כמו דלקת ריאות או משהו.גמגומים הסטריים.

3 אפשרויות מועלות:

1 - משמחת פחות , הלך המנוע.צילינדר אחד משפריץ שמן לכל הכיוונים.ה-ר-ב-הההההההה כסף. במוחי כבר חולפת תמונת ה-BX כאחת נטושה.

2 - אופציה גם רעה , אבל פחות , סתימה בקרבורטור.

3-בעיית חשמל.

הדרך לאשדוד (מסיבה,ילדים,זוכרים?) וחלק חזרה אני מתנענע.יוצא החוצה ומתחיל לבדוק.זה מרגיש יותר כמו משהו חוץ מדלק.חשמל כנראה.

נוגע בחוט של צילינדר מס. 1.בווום - ניצוץ חביב טס לי לכיוון היד. זאת הבעייה :!: הצילינדר לא מקבל ניצוץ.

שיחוק קטן - המנוע מתייצב כמו חייל במשמר הנשיא. מדוייק ,עגול , וכמו שצריך.

א-מחייע :!: נסיעה קלה עד הבית.

מגיע - טלפון לליסינג. "תגיש תלונה" .

נסיעה מנהלתית למשטרה ,שיא היעילות - יש להם טופס מיוחד שאתה ממלא בזמן שאתה מחכה לתורך ,המכיל את כל הפרטים ומה שיישאר לך זה רק לחתום! :!: מבריק , לא? אז זהו שלא - כמובן שאני צריך לחזור עוד פעם על כל הפרטים שמילאתי. היום הגיע לי השוטר שיודע לכתוב , הטופס הזה לא ממש יעיל איתו.

בכלל - אולי מישהו יסביר לי איך לעזאזל המשטרה קשורה לעינייני גניבת מכוניות? הרי ברור לגמרי שאין סיכוי שהם חקרו בעניין. כל מה שנעשה הוא כתיבת הדו"ח (אה ,כן ,ושריפת עוד שעה מזמני החופשי) -סופר סופר פרודוקטיבי.הפיכת השוטרים לכתבניות.

נוסע לליסינג. קבלת פנים , לוקחים את המזדה.העובד חוזר אליי בפנים מחייכות.

אני מחייך חזרה - אפשר לקבל את זאת ? בעודי מצביע על פוקוס 5 דלתות שרובצת בשמש. "לא אחי ,אי נותן לך את המכונית הכי טובה פה" (אותה קטגוריה כמובן) , הוא מצביע לי על קורולה 4 דלתות שצבע אפור עכבר מכוער.

בעעעעע - מן הפח אל התחת. "אולי בכל זאת הפוקוס?" אני מנסה.

"לא ,מה קרה לך?הטויוטה ה-ר-ב-ה יותר טובה" . נו טוף - להסביר לבחור מה יתרונות הפוקוס - כמו להסביר לבוחר נאמן מה רע במועמד שלו לכנסת...

לוקח הטויוטה - 17 ק"מ עד הבית. אז ככה (כמובן בהסתייגות של 10 דק' נסיעה בלבד -זוהי רק התרשמות).

קודם כל הישיבה. אמנם יש 74 כוונונים. ועוד עם תנועה רציפה (ולא מסילה כמו שמקובל ביפניות בד"כ ושנוא עליי) , אבל כדי להגיע לידית של כוונון הגובה צריך יד של תמנון או משהו דומה.נמוך ומאחרי חגורת הבטיחות.לא לעניין.

טוב ,יצאנו לדרך. לוחץ.לוחץ.ל-ו-ח-ץ. 16500 ק"מ על השעון והמנוע מת לגמרי.

רק בטורים סבירים( 4K ומעלה) הוא בכלל מתחיל להגיב ,וב-6000 וקצת הוא נגמר. כמו כל מנוע 16V יפני ראוי לשמו , עקומת המומנט שטוחה לחלוטין לאורך כלל קשת הסל"ד. הבעייה היא שהיא שטוחה מסיבה אחת. היא בערך 0 לכל הדרך... :cry: הספק ,לעומת זאת ,סביר למדי ,מה שעובר עם התאוצה (גם כן תאוצה) והקלות היחסית בה הוא מפתח מהירות שלא נפרטה כרגע.

הגה קל (מדי), לא פחות בלתי מתקשר מכל יפנית שאני מכיר.

עוד נושא - בלמים. פשוט מחפיר. לפחות באקזמפלר שלי -יותר גרוע מהלאנטיס ,וזה כבר שיא שלילי...

מתלים - כנראה שנקנו אצל פרד פלינטסטון. זה לפחות כושר בלימת הזעזועים שלהם.

סיבוב אחד עם איזשהו אתגר שנלקח הראה חוסר אחיזה ותנודות של המרכב ,אבל מצד שני הייתי שם יותר מהר מאי פעם ביפנית ,אז אולי...

איכות ההרכבה לא מרשימה כמצופה מטויוטה באופן רגיל.היה רעש די חזק מכיוון תא הכפפות. סה"כ בסדר אבל שחור ומדכא-יעני דמוי עור :?

קצת לפני הבית - יורד לכיוון השטח לעוד התרשמות.נסיעה מנהלתית -קופצנית למדי אבל בסדר.זריקות זנב ? חבל על הזמן.יותר גרוע מהלאנטיס. :cry:

יחד עם ABS שנכנס כל הזמן לפעולה בלי שמבקשים...

בקיצור - מסיבוב הבזק הזה - התרשמות גרועה למדי .אני לא הייתי שוקל אפילו קניית אוטו כזה. אבל זו יפנית אמינה - לא ככה?

בעעעעעההה גם בית שימוש אמין. ולפחות עליו נהנים לעיתים. :?

בקיצור אחלה יום - עבר לי החשק לנהוג :oops:

פורסם

כנראה שמדובר בטויוטה קרועה מאוד.

אני התרשמתי אחרת לחלוטין מהקורולה 2002 של אבא שלי.

חוץ מהקטע של ההגה הלא מתקשר.

איכות ההרכבה ללא רבב, אין שום ציוץ והרכב עבר 40 אלף ק"מ לא קלים , בשנה שהוא על הכביש.

המנוע גמיש ודיי זריז (מדובר במנוע שיש רק בשנת 2002 ומעלה עם תזמון שסתומים משתנה)

חוץ מהעניין שצפוף ליושבים מאחורה, ויש ברכב שני חלונות חשמל אחוריים בהרכבה מקומית שכבר הספיקו להתקלקל, אין תלונות.

מדובר בדגם הכי פשוט עם הפגושים השחורים אגב... (SUN).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואלה אחי תעריך את זה שאתה נוסע על טויוטה קורלה מאשר על איזה אוטו שנת טיזינאחטוק שמגיע ל100 רק בסוף של ירידות.. :D

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

האם מדובר על החדשות, או הדור הקודם עם הפנסים העגולים?

אני קיבלתי פעם ליום אחד את זו עם הפנסים העגולים היא עשתה רושם של תחבורה סופר

פשוטה מכוון דלק בגודל של פיל, הכל היה מגעיל למדי... לגבי נסיעה וכו' לא הספקתי

כמעט להשתמש ברכב ולכן אני לא יכול להביע דעה עליו...

פורסם

נצפתה היום בבוקר, טויוטה קורולה דנדשה ומבריקה (הדגם החדש, גיא)

חוצה הבוקר את רחוב הXXX, בשעה 8:49 עם ידידנו נוהג בה עם יד אחת בשעה 12,

בפוזה ערסית משהו... :shock:

הלו :?: ליקקת אותה כל הסופ"ש :?: מה זה :!::?::shock:

חוצפן... חכה אני מתקשר לXX :!:

:hihi:

MCS 2008

פורסם

מודה באשמה על הפוזה ,היפניות פשוט מזמינות את זה... :wink:

איזה ליקקתי?ככה קיבלתי אותה מהרץ,שתי גיחות לשטח לא הניבו תוצאות.חמרה מתייבש מהר מאוד. :oops:

פורסם
מודה באשמה על הפוזה ,היפניות פשוט מזמינות את זה... :wink:

איזה ליקקתי?ככה קיבלתי אותה מהרץ,שתי גיחות לשטח לא הניבו תוצאות.חמרה מתייבש מהר מאוד. :oops:

:mm_yeah:

נהג שודים עצבני :!:

אפילו רשום לך מתחת לשם, לראיה :!:

מחכים למבחן שטח ממצה לקורולה :wink:

MCS 2008

פורסם

במחי הודעה הפכתי לנהג שודים. רק המקלדת עדה בכמה זיעה זה עלה לי ... :lol:

מבחן ממצה עוד אין ,אבל התחת שלה ה-ר-ב-ה יותר עצבני וכבד מהלאנטיכס.

היום בבוקר נרשם זיג-זג מפואר על העפר. 4 ימין שמאל רצופים , בלי להתכוון יותר מדי.

מכשכשת בזנב יותר מכלב... :shock:

פורסם

אני נהגתי במשך חודש (בחו"ל) על קורולה האצ'בק 5 דלתות ידנית.

אולי בגלל החסכון בסרחי עודף האוטו הפתיע לטובה - לא נוח במיוחד, אבל

בכבישים שם זה לא ממש שינה - והמנוע היה חזק למדי יחסית למה שהאוטו

הזה סחב רוב הזמן. חסר תקשורת לחלוטין, כמובן - אבל סה"כ לא סבלתי

במיוחד.

פורסם
אני נהגתי במשך חודש (בחו"ל) על קורולה האצ'בק 5 דלתות ידנית.

אולי בגלל החסכון בסרחי עודף האוטו הפתיע לטובה - לא נוח במיוחד, אבל

בכבישים שם זה לא ממש שינה - והמנוע היה חזק למדי יחסית למה שהאוטו

הזה סחב רוב הזמן. חסר תקשורת לחלוטין, כמובן - אבל סה"כ לא סבלתי

במיוחד.

אני מדבר על 4 דלתות אוט' - בעעעעעעעעעעעע...

אחותו הצולעת ההוא מהליסינג. מול העיניים עומדת פוקוס 5 דלתות ידנית."תן לי" - עשיתי פרצוף של כלב באסט

basset.gif

"מה קרה לך?קורולה זה האוטו הכי פצצה אצלנו,אתה רוצה את הפוקוס הקצרה?השתגעת?"

"אבל....היא עולה על הקורולה כמעט בכל פרמטר"

"עזוב אותך! סמוך עליי ,קח הקורולה"

נו, אחרי שבזבזתי כבר 4 שעות מהשבת שלי על היפנית/יות המזורגת כבר נמאס לי-לקחתי את התורכיה/יפנית הזאת :?

פורסם

לא ממש נהגתי על הקורולה ככה שאני לא יכול לתת את דעתי עליה...

אבל מה שכן, נסעתי בא הרבה מאוד בתור טרמפיסט במושב האחורי , וזה פשוט נורא :evil:

אני לא יודע מה חשבו מהנדסי טויוטה כשתכננו את הקורולה אבל אין שם מקום לבן אדם נורמאלי (אולי עם הוא איזה סיני/יפני קטן :shock: ) אלה עם כן הוא רוצה לשבת לרוחב :?

וזה אמור להיות רכב משפחתי :!::?:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...