Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במקרה התברר לי שהמוסך שלי "שכח" לבדוק או להחליף לי רצועת טיימינג

למעשה הפעם האחרונה בה היא הוחלפה היה בשנת 2004, ומאז חלפו 6.5 שנים והרכב עבר 65,000 ק"מ.

מדובר ברכב גולף משנת 2001.

האם יש סיבה לדאגה?

האם אני חייבת לרוץ למוסך או שזה סובל דיחוי מספר ימים?

ואגב מה העלות בערך?

תודה

פורסם

תודה על התגובה המהירה. בפורום אחר עכשיו קראתי שבגולף אפשר להחליף רק כל 120 אלף ק"מ וללא קשר למספר השנים.

אני כבר לגמרי מבולבלת, וגם די לחוצה.

המוסך שלי נמצא ממילא במרחק 100 ק"מ מאיפה שנמצא עכשיו הרכב, אז אצטרך לעשות את הנסיעה הזאת עד לשם. ואם היא תקרע לי באמצע הנסיעה?...

פורסם

בעקרון ברכבים חדשים שיוצאים מהחברה בודקים את מצב הרצועה כל זמן מסויים בטיפולים וההחלפה נקבעת במקסימום שנים שהייצרן מחליט.

אני אישית לא יודע עד כמה נכונות כל השמועות האלו של החלפה כל 120 אלף ק"מ בלי קשר לשנים.

אם אני נוסע 7 אלף בשנה אז אני לא צריך להחליף 15 שנה את הרצועה?

בפולקסוואגן ההחלפה שצריך לדבוק בה היא או 3 שנים או 90 אלף ק"מ.

הרצועה תראה כחדשה גם לאחר 5 שנים, וראיתי את זה ברכב שלי אבל אין לדעת אם היא תקרוס או לא וזה סיכון שלא שווה לקחת

הנזק שיכול להגרם למנוע פשוט לא שווה את הסיכון.

פורסם
מי החליף/ערך לי את הכותרת?

זו ועוד איך היתה שאלה דחופה!

חחחח זה המנהל ערך לך את הכותרת הלחוצה שלך !

ולשאלה שלך לפי מה שאני יודע עושים טיימינג לפי מספר קילומטר ולא לפי זמן( באוטו שלך לא יודע בדיוק לפי יצרן) ..צריך גם להחליף משאבת מים.עוד משהו ועם חלילה נקרעת הרצועה והאוטו מתכבה לעולם לא לנסות להדליק שוב,אם תנסי להניע שסתומים יתעקמו וזה סיפור יקר מאוד,מקווה שעזרתי לך אורן !!:)

פורסם
תודה על התגובה המהירה. בפורום אחר עכשיו קראתי שבגולף אפשר להחליף רק כל 120 אלף ק"מ וללא קשר למספר השנים.

אני כבר לגמרי מבולבלת, וגם די לחוצה.

המוסך שלי נמצא ממילא במרחק 100 ק"מ מאיפה שנמצא עכשיו הרכב, אז אצטרך לעשות את הנסיעה הזאת עד לשם. ואם היא תקרע לי באמצע הנסיעה?...

אני חושב שההוראה הזו נכונה, אבל רק לרכבים חדשים מהשנתיים שלוש האחרונות.

אני ממליץ לך להוועץ ואף לגשת למוסך רון, המתמחה ברכבים האלה, לבדיקה, ואם צריך גם להחליף הרצועה + בדיקת משאבת מים. ממש לא כדאי שרצועת טיימינג תקרע.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...