Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, אם לא מפריע לך לנסוע בתחבורה ציבורית כשהיא צריכה לעשות נסיעה ארוכה ברכב שלך אז עזוב את עניין הדלק.

אתה לא שוגר דדי שלה ולא נעליים אם תוציא נניח 500 ש"ח בחודש על דלק בגללה.

אם מחר חס וחלילה היא תיכנס להריון - אתה תוכל לממן את הילד? אם לא, אז למה אתה עושה איתה סקס?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר, אם לא מפריע לך לנסוע בתחבורה ציבורית כשהיא צריכה לעשות נסיעה ארוכה ברכב שלך אז עזוב את עניין הדלק.

אתה לא שוגר דדי שלה ולא נעליים אם תוציא נניח 500 ש"ח בחודש על דלק בגללה.

חבר, זה לא העניין של הוצאה של 500 שקל על דלק או-כמו ההצהרה שלה שהיא לא יכולה לקחת אחריות כלכלית במקרה של תאונה או אפילו למלא דלק. תקרא את מה שכתב dimax111, ממש הוציא לי את המילים מהפה.

אם מחר חס וחלילה היא תיכנס להריון - אתה תוכל לממן את הילד? אם לא, אז למה אתה עושה איתה סקס?

מאותה סיבה שכלבים מלקקים את הבי3ים-כי אני יכול. :evil:

תשובותיי בכחול.

פורסם

ואחרי שהיה מי שכתב את הדברים כאילו מפיך, ומי שכתב את הדברים מפיו, ולא אהבת את מה שהוא כתב, אני מציע שתיתן לה את הרכב, או שלא, לפי מה שאתה חושב שנכון לעשות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשמע,

את הרכב הנוכחי שלי קניתי כשאני והאשה (חברתי בזמנו) עברנו בדיוק לגור ביחד. יותר מזה, רכשתי את הרכב בדיוק ביום הולדת שלה. (וזה המקום להודות לסוכן הביטוח שלי שכל שנה מתזכר אותי מתי לרכב נגמר הביטוח ומתי לאישה יש יום הולדת)

בכל מקרה אז בזמנו, אני עבדתי במרחק אוטובוס מהבית אל העבודה (בשני המקרים תחנת העליה והירידה מהאוטובוס היו מול הבית/ עבודה בהתאמה). היא עבדה באזור דרום תל אביב, ולמדה במרכז תל אביב. בימים בהם היא רק עבדה, הרכב היה אצלי. בימים בהם היא עבדה + למדה עד מאוחר (מבחנים באמצע היום) הרכב היה אצלה.

בימים בהם היה צורך בקניות וכל מיני סידורים לבית, מי שמבצע את הסידורים לוקח את הרכב.

וכן אצלי ברכב הגיר הוא ידני, יתרה מזו הרכב שלי ביבוא אישי וכל נזק קוסמטי (תאונה ) שיגרם מחייב הזמנת חלקים מחו"ל. עדיין לא הססתי לתת לה את הרכב, אני סמכתי (עדיין סומך) עליה שתשמור על הרכב כפי שאני שומר עליו (וזאת מההכרות העמוקה שלה עם ה"שגעון" שלי).

בקשר לדלק, ניהלנו משק בית משותף בכל דבר אחר, דלק אינו שונה.

פעם אחת הייתי במילואים באילת , אני מקבל ממנה טלפון ביום שבת אחר הצהריים, היא בדמעות מספרת שאיזה חיית אדם לקח מפתח ושרט את כל הרכב לרוחבו, בזמן שהיא והחברות היו בים. מה אגיד לך, עצבני הייתי... אבל לא עליה. עצם זה שהיא לקחה את זה כלכך קשה, שם אותי די מהר בפרופורציה.

מאז כבר קנינו לה רכב משלה, רנו קליאו MK3, מנוע 1200, 16 שסתומים, 75 כ"ס ותנחש מה ידנית,(היא התעקשה).

מאז התחלפנו ברכבים המון פעמים (לפעמים מתוך הכרח כמו לבצע טסט לרכב, מוסך, אזור מפוקפק בו הקליאו שלה מושכת פחות תשומת לב מהמאזדה שלי), רק אתמול ירדנו עם הרכב שלה לים המלח וחזרנו באותו יום (חתיכת בלאי לרכב לא?).

עוד דוגמא, כשהרכב שלי היה באמצע פרוייקט של 10 חודשים בהם פירקנו את הרכב לגורמים ובנינו אותו לגמרי מחדש (10 חודשים בהם הרכב עומד ללא מנוע, סלון רכב, ועוד), תנחש מי עזרה לי להיות נייד כשהייתי צריך?, כן כן היא.

בכל מקרה , אם עדיין לא הבנת,

הכל זה עיניין של שותפות בריאה וכבוד הדדי בין בני הזוג תוך כדי שמירה על ה"חפצים האישיים" של אחד את שני. (אלון גל, לא רואה אותך ממטר).

לא קל, אבל עובדים על זה כל יום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מרק10 כתב:

אתם מתייחסים לחתיכת פח שנקראת רכב ברצינות ובחשיבות רבה מידי. אני את הרכב שלי נותן לכול חברה או חבר שנתקע בלי לרכב ובלי שום שאלות מיותרות וחשבונות של מפגרים.

אחלה, כל הכבוד לך. עכשיו, מה תגיד אם החבר הזה ידפוק לך את הרכב ולא יוכל לשלם השתתפות עצמית או כל הוצאה שקשורה בתאונה? האם עדיין תמשיך להיות לארג'

בוודאי, מכיוון שאני מתייחס לרכב כחתיכת פח עם מנוע ותו לו.

חבר שלא מסוגל לשלם על נזק שגרם לרכב אני המשיך את חיי כרגיל.

איזה כייף לי :)

פורסם
מזכיר לי את הפרק ברמזור כששאדיר מילר קנה "רכב שני" לחברה שלו כדי שהיא לא תיקח לו את הרכב.

:)

הוצאת לי את המילים מהמקלדת:wink:

לגבי פותח השרשור,אני אתן לך את 2 האג' שלי.

נשמע מדברייך שאתה וחברה שלך מנהלים משק בית משותף(לי אין מילה אחרת להגדיר את זה),אם כל הדברים אצלכם זה חצי חצי כהגדרתך, אני לא רואה סיבה מדוע הרכב הוא לא חלק מהעסקה,מה עוד שהוא לא באמת חלק מהעסקה,לטענתך מדי פעם היא צריכה את הרכב ושם הבעיה שלך,שבמדי פעם היא לא משתתפת בהוצאה על הדלק, בייננו, אם תיקח את זה חודשי לפי איך שזה משתמע מדברייך,סך ההוצאה שלה הוא מינורי ביחס אלייך ואני לא חושב ששם באמת הבעיה,ה200-250 ש"ח על הדלק. העניין עם ההשתתפות העצמית הוא קצת מצחיק כי אתה בעצם דן במשהו שלא קרה ואתה לא יודע אם יקרה,באותה נשימה כמו שכבר מישהו העיר לך (ודי בחרת מלהתייחס ברצינות למה שהוא רשם),אתה יכול לבוא אליה לפני כל פעם שאתם ביחד ולהגיד לה שאתה תשלם על ההפלה אם היא תיכנס להריון.

בלי קשר לעניין אם היא עומדת להיות אשתך,כרגע אתם מתנהלים כזוג נשוי ושם בעצם הפואנטה, זוג נשוי אמור לחלוק אחד עם השני את הדברים המשותפים ולא תמיד רמת ההכנסות של כל אחד מבני הזוג זהה ,אבל עדיין החלוקה בדברים אמורה להיות זהה.

אם רמת החלוקה בהוצאות של הבית היא זהה,אתה בטוח יודע שמוצרי היגיינה לנשים עולים הרבה יותר בכל חודש מאשר לגברים,זה לא מפריע לך? אם בחודש מסויים אתה צורך משהו יותר ממנה(נגיד ללימודים) זה עדיין מתחלק בין שניכם?

רשמתי הרבה ואולי עשיתי לך קצת בלאגן אז אני אנסה לתמצת, אם הקשר ביינכם חשוב לך,אני חושב שזה דבר מאוד קטן ולא צריך להפריע לך,אם זה מפריע לך, תדברו ותפתרו את העניין עד שיצא עשן לבן מהקרחת שלי,זה חלק מהעניין בין בני זוג,לפתור דברים.

אם זה לא נפתר לרווחת שני הצדדים,זה רכב שלך וזכותך לא לתת אותו או לחילופין להתנות בתדלוק הנסיעה(זאת לא עיצה טובה אבל לא הכל ורוד בחיים).

נ.ב

אתה דיי "מתבכיין" על העובדה שאתה סטודנט וכסף לא תמיד בנמצא, אני חושב שלנהוג על רכב מודל 2009 ול"התבכיין" זה די ניגודי.

תחליף את הרכב לרכב צנוע יותר,גם יעלה לך פחות הביטוח,גם פחות כאב לב אם קורא לו משהו וגם ישאר לך די כסף להתכלכל בתקופת ה"סטודנטיות" שלך.אבל זה רק הראש לי.

בהצלחה.

פורסם

מיכאל - כשאני אהיה גדול ונשוי, אני מקווה להיות נבון, שקול ומתחשב כמוך. :mm_yeah:

מרענן לקרוא את דבריך בניגוד למה שאני בד"כ שומע מבני גילך, ולראות שעדיין יש כמה אנשים עם שכל בעולם.

לגופו של עניין, אני חושב שבשלב זה כבר ברור לרובנו שהבעיה פה היא לא באמת המכונית. זה רק הסימפטום,

והוא מצביע על מחלה שדורשת טיפול, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

אני קראתי את העמוד הראשון וחלק מהעמוד הזה.

תשמע אני מצד אחד מבין אותך, אתה לא נמצא במצב שבו אתה יכול לזרוק כסף חופשי.

מצד שני- אני יעיד על עצמי, חברה שלי ואני אוהב אותה שתיקח גם את הרכב מהבוקר עד הלילה.

וזה לא שאני מסוגל לעמוד בהוצאה הזאת, פשוט היא חברה שלי ואנחנו יחד הכל בשותף, אולי היא במצב שהיא לא יכולה לשלם כרגע אז לא נורא פעם אחרת שאני אצטרך היא תעזור לי.

חוץ מזה אני גם מתייחס לרכב כעל חתיכת פח, לא צריך להשתגע בגלל זה.

אני לא רץ ומחלק את האוטו לכל אחד, אני כן מגיע עם הרכב בעצמי ועוזר לאנשים(לרוב זה להעביר משהו כי אני עם רכב מסחרי).

קובי

פורסם
הוצאת לי את המילים מהמקלדת:wink:

לגבי פותח השרשור,אני אתן לך את 2 האג' שלי.

נשמע מדברייך שאתה וחברה שלך מנהלים משק בית משותף(לי אין מילה אחרת להגדיר את זה),אם כל הדברים אצלכם זה חצי חצי כהגדרתך, אני לא רואה סיבה מדוע הרכב הוא לא חלק מהעסקה,מה עוד שהוא לא באמת חלק מהעסקה,לטענתך מדי פעם היא צריכה את הרכב ושם הבעיה שלך,שבמדי פעם היא לא משתתפת בהוצאה על הדלק, בייננו, אם תיקח את זה חודשי לפי איך שזה משתמע מדברייך,סך ההוצאה שלה הוא מינורי ביחס אלייך ואני לא חושב ששם באמת הבעיה,ה200-250 ש"ח על הדלק.

הרכב הוא כן חלק מהעסקה. אני נותן לה את המפתחות, ולא אומר לה "אל תקחי". היא יודעת שכאשר היא מבקשת את הרכב היא תקבל אותו, אך היא יודעת כמה אני חושש לגבי העניין. אף פעם לא סירבתי לבקשה שלה לקחת את הרכב, ואני אומר לך את זה ללא היסוס.

העניין עם ההשתתפות העצמית הוא קצת מצחיק כי אתה בעצם דן במשהו שלא קרה ואתה לא יודע אם יקרה,באותה נשימה כמו שכבר מישהו העיר לך (ודי בחרת מלהתייחס ברצינות למה שהוא רשם),אתה יכול לבוא אליה לפני כל פעם שאתם ביחד ולהגיד לה שאתה תשלם על ההפלה אם היא תיכנס להריון.

בין אם ה"משהו" הזה לא קרה, או שהוא הולך לקרות, הנקודה היא כזו- כפי שאני אשאיל רכב מאמא/חבר ואחזיר אותו שטוף, נקי ומצוחצח (וגם אשלם על כל נזק אם יגרם חו"ח), אני מצפה שיתייחסו לרכוש שלי אותו דבר, שווה בשווה. פה קבור הכלב- חוסר רצונה (וגם חוסר יכולתה, במובן מסויים) להתנהג כמוני.

בלי קשר לעניין אם היא עומדת להיות אשתך,כרגע אתם מתנהלים כזוג נשוי ושם בעצם הפואנטה, זוג נשוי אמור לחלוק אחד עם השני את הדברים המשותפים ולא תמיד רמת ההכנסות של כל אחד מבני הזוג זהה ,אבל עדיין החלוקה בדברים אמורה להיות זהה.

עוד חזון למועד :lol: ויפה אמרת-החלוקה אמורה להיות זהה.

אם רמת החלוקה בהוצאות של הבית היא זהה,אתה בטוח יודע שמוצרי היגיינה לנשים עולים הרבה יותר בכל חודש מאשר לגברים,זה לא מפריע לך?

לא, אין לי בעיה לשלם יותר בנושא הזה. אני גם לא חושב שניתן להשוות מוצרי היגיינה לרכב במאה אלף שקל.

אם בחודש מסויים אתה צורך משהו יותר ממנה(נגיד ללימודים) זה עדיין מתחלק בין שניכם?

לרוב כן.

רשמתי הרבה ואולי עשיתי לך קצת בלאגן אז אני אנסה לתמצת, אם הקשר ביינכם חשוב לך,אני חושב שזה דבר מאוד קטן ולא צריך להפריע לך,אם זה מפריע לך, תדברו ותפתרו את העניין עד שיצא עשן לבן מהקרחת שלי,זה חלק מהעניין בין בני זוג,לפתור דברים.

אם זה לא נפתר לרווחת שני הצדדים,זה רכב שלך וזכותך לא לתת אותו או לחילופין להתנות בתדלוק הנסיעה(זאת לא עיצה טובה אבל לא הכל ורוד בחיים).

נ.ב

אתה דיי "מתבכיין" על העובדה שאתה סטודנט וכסף לא תמיד בנמצא, אני חושב שלנהוג על רכב מודל 2009 ול"התבכיין" זה די ניגודי.

תחליף את הרכב לרכב צנוע יותר,גם יעלה לך פחות הביטוח,גם פחות כאב לב אם קורא לו משהו וגם ישאר לך די כסף להתכלכל בתקופת ה"סטודנטיות" שלך.אבל זה רק הראש לי.

אגלה לך סוד קטן-חסכתי בשביל הרכב הזה מגיל 16, ולא רציתי להתפשר על משהו אחר. זו היתה הוצאה מתוכננת מראש (והיא עדיין מתוכננת מבחינת הדלק, ההוצאות השוטפות והביטוח!) עד לפרט האחרון. לקחתי בחשבון שאני סטודנט ויהיו לי הוצאות על הרכב (ואין לי בעיה עם העניין) אך מה שלא לקחתי בחשבון הוא שכשעוד אדם ישתמש עמי ברכב, הוא לא יוכל/ירצה להתחלק עמי בהוצאותיו, והן תמיד יפלו עליו. פה אני מודה-זו הפאשלה שלי. אין לי גם שום כוונה לעבור למשהו צנוע יותר, עקב התכנון שלי להשאר עם הרכב הנ"ל כמה שנים טובות. נקודת האור היחידה שלי היא שלא נשאר לי עוד הרבה זמן למצב ה"סטודנטיות" הזה :wink:

תודה על העצה, בכל מקרה.

בהצלחה.

הדלק והרכב זה רק תירוץ (ובנתיים לא אגיד יותר). ממליץ בחום לעשות חושבים ולהסיק מסקנות.

אולי כן, ואולי לא. הזמן יותר חכם ממני. תודה על העצה.

מיכאל - כשאני אהיה גדול ונשוי, אני מקווה להיות נבון, שקול ומתחשב כמוך. :mm_yeah:

מרענן לקרוא את דבריך בניגוד למה שאני בד"כ שומע מבני גילך, ולראות שעדיין יש כמה אנשים עם שכל בעולם.

לגופו של עניין, אני חושב שבשלב זה כבר ברור לרובנו שהבעיה פה היא לא באמת המכונית. זה רק הסימפטום,

והוא מצביע על מחלה שדורשת טיפול, ויפה שעה אחת קודם.

קבל ה"פ.

תשובותיי בכחול.

בכל מקרה ,כל אחד מכם עזר לי בדרכו שלו, ואם מישהו נפגע מהקטע עם הכלב והבי3ים-מתנצל מראש :-D

אני אכן אמשיך לבחון את העניין, אולי הזמן יראה לי משהו שפספסתי מבחינת כל מה שהזכרתם שם. אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק, אך אני כן מרגיש שדרוש פה שינוי גדול מבחינת ההתייחסות שלי לעניין,ובכלל.. חסכתם לי כמה אלפיות לשלם לאלון גל, אז תודה רבה! :-D

פורסם

אתייחס בקצרה.

הדלק הוא בהחלט עניין בעייתי - והפתרון טמון בדינמיקה הזוגית שלכם.

עניין ההשתתפות העצמית, צריך להיות החשש הכי קטן שלך. מניסיון - אתה מעדיף לגלות את פניה האמיתיות של בת זוגתך במקרה קטן של תאונת דרכים ו 1000 שקל אבל עכשיו, ולא אחרי החתונה\ילד\צרה אחרת.

ה 1000 שקל הנ"ל הם תשלום מאוד מאוד זול - עבור זה שתגלה באמת עם מי אתה חי. הייתי אפילו מציע להיכנס בה בעדינות כשהיא נוהגת רק בשביל לגלות את זה - אבל זה קיצוני.

בדק בית בזוגיות שלכם - זה הטיפ החכם ביותר שקיבלת פה.

לדעתי.

פורסם
ובכלל.. חסכתם לי כמה אלפיות לשלם לאלון גל, אז תודה רבה! :-D

אלון גל הוא חרטטן על שלא זאת בלבד שאין לו כל הכשרה בייעוץ זוגי, אלא שהוא עצמו גם התגרש מאשתו.

אף אחד מאיתנו לא יועץ זוגי, אבל מצד שני גם אף אחד מאיתנו לא עושה מזה ביזנס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אלון גל הוא חרטטן על שלא זאת בלבד שאין לו כל הכשרה בייעוץ זוגי, אלא שהוא עצמו גם התגרש מאשתו.

אף אחד מאיתנו לא יועץ זוגי, אבל מצד שני גם אף אחד מאיתנו לא עושה מזה ביזנס.

ברור שלא, אך אני מעדיף לשמוע עצות ודעות של אנשים אחרים, אין חכם כבעל ניסיון :wink:.

פורסם

בוקר טוב.

אם אתה עדיין לא יודע בגילך, אנשים הם שונים,ואל תצפה או לפחות אל תהיה מופתע שלא כולם מתייחסים לדברים כמוך כמו שאתה בדברים אחרים לא מתייחס כמו אחרים.

חלק מהעניין בדינמיקה בין אנשים בכלל ובזוגיות בפרט,ללמוד לחיות גם עם היתרונות וגם עם החסרונות של השני,לא כולם מושלמים,גם לא אני וגם לא אתה, ביום שלא תצפה שהיא תתיחס כמוך לעניין הרכב או להוצאות עליו,יהיה לך קל יותר בחיים.

וכמו שכבר רשמתי לך קודם, המתכון לזוגיות בריאה,היא דיבור וליבון בעיות עד הסוף,לא להשאיר דברים ליום שלא תוכל יותר לשמור בבטן.

בהצלחה.

פורסם
בוקר טוב.

אם אתה עדיין לא יודע בגילך, אנשים הם שונים,ואל תצפה או לפחות אל תהיה מופתע שלא כולם מתייחסים לדברים כמוך כמו שאתה בדברים אחרים לא מתייחס כמו אחרים.

חלק מהעניין בדינמיקה בין אנשים בכלל ובזוגיות בפרט,ללמוד לחיות גם עם היתרונות וגם עם החסרונות של השני,לא כולם מושלמים,גם לא אני וגם לא אתה, ביום שלא תצפה שהיא תתיחס כמוך לעניין הרכב או להוצאות עליו,יהיה לך קל יותר בחיים.

וכמו שכבר רשמתי לך קודם, המתכון לזוגיות בריאה,היא דיבור וליבון בעיות עד הסוף,לא להשאיר דברים ליום שלא תוכל יותר לשמור בבטן.

בהצלחה.

תאונות קרו גם לי וגם לה, אי אפשר להניח שאם הרכב אצלה תהיה תאונה ואם הוא אצלי הוא בטוח, רכב הוא כלי שמשרת אותנו ולא אנחנו אותו, גם אתמול כששטפתי אותו 3 שעות, הוא שירת אותי, ולא אני אותו (לשטוף את האוטו זה מרגיע אותי)

נכון, להכניס רכב לפחח זה ממש מבאס, אבל זו המציאות, רכבים עושים תאונות, בשביל זה המציאו את הביטוח ואת יד2.

לסגוד לאוטו זה אף פעם לא טוב...

אין לי יותר מה להוסיף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...