Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חבר חדש בפורום ופנייתי אליכם נוגעת במקרה שלהלן: ברשותי רכב (סיויק) מליסינג פרטי. לצערי זמן קצר אחרי שקיבלתי אותו ב2008 הוא קיבל שיפשוף די מכוער בצידו הימני כשהיה בחניה (לא ידועים פרטי הנהג הפוגע). כך נאלצתי לתקן תיקון פח וצבע- לא רציני מאוד אבל שחייב פירוק והרכבת הדלת והכנף (סך התיקון כ1000 ש"ח). בכל מקרה, עכשיו, כשאני לקראת סיום החוזה והחזרתו לחברה לקראת טרייד אין, בוחן רכב מטעמם שלח אותי לבדיקה מקיפה יותר. כצפוי לא נמצאה פגיעת שילדה. שאר הממצאים שוליים למדי. וכעת לשאלה: האם נראה לכם הגיוני שבעקבות התיקון לרכב, שמעבר למסופר טופל תמיד במוסך מורשה ונבדק בזמן, אמור להיות מופחת מערכו ב10-20%? ברור שכל מקרה לגופו אבל באופן כללי האם פגיעת חניה שכזו, שלא הביאה לפגיעת מרכב אמורה להביא להפחתה שכזו?

נציג הליסינג טען שינסה להעלות את ערכו של הרכב במסחרה בינם לבין חברת הטרייד אין, אבל לי נראה שהעניין בבסיסו הוא על סף רמאות לשמה. האם אני טועה? מגזים?

עוד שאלה קטנה יותר: האם צודק או מטעה הנציג שטוען שערך הרכב (הונדה סיוויק כאמור) אינו כמופיע בתימחור המחירון אלא נמוך יותר כי ערך השוק נמוך יותר במקרה של הסיוויק.

אודה לכם מאוד על עזרתכם. יובל

פורסם

לגבי הדפיקה בדלת- לא צריך להוריד במחיר(אם תקנו כמו שצריך).

לגבי המחיר מחירון- השוק מוצף ברכבים מליסינג ולכן הם נמכרים מתחת למחיר מחירון ללקוחות פרטים כיד שניה.

בכל מקרה לא הבנתי למה ירידת ערך קשורה אליך...

פורסם

שלום,

תקרא טוב את החוזה עם חברת ליסינג לגבי "טרייד אין" לרכב חדש.

האם בחוזה רשום, שהם מתחייבים לבצע טרייד אין במחיר המחירון (מלא, ללא הפחתת הליסינג הממוני)?

בדרך כלל, כאשר באים לחברה ומבצעים טרייד אין, החברה מפחיתה בסביבות 12% מערך הרכב, גם כאשר הרכב פרטי "כשר" ובמצב פיקס (מחלקת טרייד אין גם צריכה להרוויח).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

VOGEL ירידת הערך קשורה אלי כי אני אמור להתקזז על ההפרש בין הערך של הרכב היום לבין לסכום אופציית הקניה של הרכב. ההפרש שנותר ביד הולך לעסקה החדשה. ככל שהערך שנקבע גבוה יותר- פחות סכום ראשוני לתשלום.

VLADCLARתודה על המידע.

אשמח על עוד הארות והערות.

פורסם

לדעתי למרות הכאב ראש שווה לנסות למכור את הרכב בעצמך ולהעביר יד ישירות מחברת הליסינג לקונה (אפשרי) ותוכל להישאר עם סכום גדול יותר ביד לקראת העיסקה הבאה או הרכב הבא.

בהצלחה.

פורסם

פשוט תודיע להם שמבחינתך יש 2 אפשרויות - או שירדו מעניין הפחתת הערך מהר, או שאתה פשוט מממש את אופציית הקניה ונפרד מהם ולא נשאר לקוח שלהם יותר.

לדעתי הם יעדיפו לשמר לקוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

will,

אני חושב שה"איום" הזה כוחו יפה בדיוק כפי שמאיימים על חברות הסלולר שאתה עוזב ועובר למתחרה.

מאוכזבי אורנג' הולכים לפלאפון, מאוכזבי פלאפון הולכים לסלקום ומאכזבי סלקום הולכים לאורנג' וחוזר חלילה.

אף אחד לא אמור להיבהל כשמדובר בלקוח עם רכב בודד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

name? איזה חברת ליסינג זאת? זאת אינפורמציה חשובה.

כי חברות ליסינג ממוני מבטיחים לך תמיד שבסוף התקופה הם קונים את הרכב במחיר מחירון, ובכך משכנעים אותך לבצע את העסקה.

הם לא מספרים לך שמגיע הזמן הם מתחילים בהורדה של לפחות 8-10% לפי המחירון כמובן אם הרכב רשום על שמם.

ואז השמאי "הנדיב" שלהם מתחיל לשחוט ברכב והורדות מחיר, בסוף אתה יוצא חייב להם :)

בקיצור תנסה למכור לבד בי-2 ואני בטוח שתקבל מחיר הרבה יותר טוב.

הדבר המצחיק שבניו קופל אמר לי המוכר "המיוחדות אצלנו זה שאנחנו רושמים את הרכב של שמנו, וזה יתרון אדיר בשביל הלקוח"!

• תוכן חדש...