Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לנסוע בלי מלווה 4 שעות לפני שנגמר לי המלווה (24:00) פשוט מיהרנו לסרט ואני היית היחיד בלי מלווה או יותר נכון מלווה שנגמר בעוד 4 שעות. הכל נגמר בטוב רק כל בנהיגה לא עברתי את ה 90 קמ"ש כדי שלא יעצורו אותי.

פורסם
התחלתי לנסוע בלי מלווה 4 שעות לפני שנגמר לי המלווה (24:00) פשוט מיהרנו לסרט ואני היית היחיד בלי מלווה או יותר נכון מלווה שנגמר בעוד 4 שעות. הכל נגמר בטוב רק כל בנהיגה לא עברתי את ה 90 קמ"ש כדי שלא יעצורו אותי.

תגיע אליי למשרד נחתים לך פעמיים גבר בתעודה של הבית ספר. :evil::evil:

פורסם

יו ! אני משתגע!

1. נהיגה כשהמלווה עדיין בתוקף. השלכות:

1.1 אין ביטוח

1.2 שלילה חזקההההה מאוד (ותאמין לי שרוב חברי הפורום מצטערים שלא תפסה אותך איזה ניידת !

2. "הפחד הכי גדול שלי זה ממשטרה:

אז למה קיבינימט יצאת לנהוג לפני שנגמר לך המלווה?!?!?!?

והפחד הכי גדול שלך צריך להיות מזה שאתה יכול לדרוס מישהו וגם יהיה לך סעיף 1.1

3. 100 קמ"ש בנמל ת"א. "מחפש את היציאה לאיילון"

חביבי, אם אתה באיזור לא מוכר, ואם זה איזור עירוני, ואתה עוד מחפש משהו למה קיבינימט אתה טס ב100 קמ"ש !?!?!?!? ל-מ-ה?! בגלל מפגרים כמוך יש הרוגים על הכביש !

בחיי, העלת לי את הסעיף ממש חזק, וברגע זה הייתי ממש שמח אם היו שוללים לך את הרשיון. אתה בעצמך לא רואה שאתה לבסופו של דבר תהרוג מישהו/תהרג בעצמך ?! למה אני רואה את זה, ואתה לא!?!?!??

בליאט.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

נמאס כבר לשמוע סיפורים כאלו. חייבים לשנות את שיטת לימוד הנהיגה בארץ לשיטת רשיון מדורג, הערכה שלי. זה יעזור הרבה.

• תוכן חדש...