Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד כמה שאני זוכר יש כאן יותר ממומחה רנו אחד:

אחרי 7 שנים של שביעות רצון מלאה מהרנו 19 95 הידנית שלנו, ואחרי שקיבלתי המלצות טובות על המגאן 99-2003 הידנית,

התחלתי לחפש כזו.

אני לא הולך לקנות את המסויימת הזו, אבל עדיין, נתקלתי בה בבעיה שלא נתקלתי מעודי:

נורית ניהול מנוע דולקת אדום קבוע, וכך קם נורית ה"סטופ". עכשיו זה לא רק שהרכב נוסע מאה אחוז, בהתחברות למחשב הוא מודיע נחרצות שאין תקלות ברכב! בכלל (ראיתי במו עיני).

שלושה מוסכים, אחד מהם מוסך רנו מוסמך, בדקו ובדקו ואמרו שלא כדאי להתעסק, שהבעיה קשורה ללוח השעונים...

הרכב נוסע כך שלוש שנים!

מההיכרות השטחית שלי עם מערכות הרכב, אני לא מצליח לקבל את הפסיקה. הרי משהו נותן הוראה לנורות להדלק. זה אמור להיות חיישן. אם הכל תקין, אז יש איזה קצר בלוח של לוח השעונים... ואת זה אי אפשר לאתר ולתקן? ולא חשוב לחפש?

תודה על כל התייחסות, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מכיר את הרכב בכלל, אבל אם היתה לי תקלה כזאת, הייתי מתקן.

למה? כי אם תתרחש תקלה אחרת (שלא מרגישים בה) לא אוכל לדעת, כי הנורות דולקות קבוע...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בהחלט חושב כמוך, רק שאם מוסך רנו ועוד שני מוסכים עם סורקים, אחד מהם מוסך אמין עלי, אומרים לא להתעסק עם דבר כזה, אני מנחש שזו בעיה ממש לא פשוטה.

בגלל זה לא אקנה את הרכב הזה בשום מחיר.

עדיין, מסקרן אותי אם הבעיה ידועה?

תודה, בכל אופן

אני לא מכיר את הרכב בכלל, אבל אם היתה לי תקלה כזאת, הייתי מתקן.

למה? כי אם תתרחש תקלה אחרת (שלא מרגישים בה) לא אוכל לדעת, כי הנורות דולקות קבוע...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...