Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה תמונות תצפית על הקליפורניה

27022011(005).jpg

27022011(002).jpg

27022011(004).jpg

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצחיק אותי לחשוב כיצד אני ארגיש, כאשר אני אהיה בנתיב האמצעי של כביש בעל שלושה נתיבים, כאשר מימיני תהייה פרארי ומשמאלי, תהייה מזארטי.

אני חושב שזה יהיה זמן מצויין לשמוע את השיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
האמת שבסיטואציה הזו דווקא הייתי הולך על הגראנטוריסמו, לטעמי היא הרבה יותר יפה, היא יותר זולה, היא נשמעת נהדר אמנם לא צוהל לה סוס על המכסה מנוע אבל באמת שאני יכול לחיות עם זה

אני מסכים, ומוסיף שלטעמי הקליפורניה היא הפרארי הכי מכוערת מזה הרבה שנים. בתמונות היא נראית לא רע. במציאות יש בה לטעמי משהו מעוות מבחינת פרופורציות, ואני גם לא אוהב את הפנסים והכונס מלפנים.

הגראנטוריסמו וגם הגראנקבריו יפות ואלגנטיות הרבה יותר, כשבשתיהן הדבר היחיד שמפריע לי הוא הפנסים האחוריים שנראים מיושנים.

חוצמזה שלא נהגתי על הקליפורניה, אבל כן על הגראן - יום אחרי ה-458, אז אני חושב שאני מוסמך להגיד שבאמת יש לה צליל מחרמן יותר מלפרארי :wink:

אגב, חשוב להבין שעם כמה שמזראטי הן קרובות לפרארי, הייעוד שלהן בסופו של דבר שונה - הן הרבה פחות הארד-קור (למעט הסטראדלה). לא שקליפורניה זה הארד-קור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אישית, מאזרטי(למעט משפחת הביטורבו המחורבנת) תמיד עשו לי את זה הרבה יותר מפרארי, באותה מידה שאני מעדיף לנצ'יות קלאסיות על פני אלפות מבציר דומה.

ביום שישי האחרון חנתה הגראנטוריסמו הלבנה בנוה צדק. הצבע הזה עושה לה עוול - ובחירתו של בעל הרכב בפנים עם עור אפור ומשמים מעידה על עיוורון צבעים או טעם אסתטי מפוקפק. המכונית הזו נראית נפלא בצבעים מעט חיים יותר, דוגמת הכחול הכהה, אפור או שחור. השילוב של כחול כהה או שחור עם פנים בצבע בז' מדהים בעיני.

המאזרטי היחידה בה נהגתי היתה ביטורבו 2.5 ליטר משנות השמונים(מנוע נפלא, שלדה סבירה, כל השאר זועה - במיוחד איכות היצור), לעומת מספר פרארים שנזדמן מזלי לנסותן בעשור הקודם.

שימו לי היום גראנטוריסמו ומולה 458 או קליפורניה, עם אפשרות לבחור רק אחת לנסיעת המבחן - ואני חוטף את המפתח עם הקלשון ויורד לכיוון ים המלח :lol:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מול הקליפורניה גם אני הייתי בוחר בגראן, אבל מול ה-458? תאמין לי, עבור נהיגת פאן יש כאן היררכיה ברורה מאוד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מול הקליפורניה גם אני הייתי בוחר בגראן, אבל מול ה-458? תאמין לי, עבור נהיגת פאן יש כאן היררכיה ברורה מאוד :wink:

אין לי ספק שבמונחי פאן טהור היא מהנה יותר - בעיקר על מסלול. אלא שעל הכביש, לא בטוח שהאופי ההיפרי הזה ממש מתאים לי. על אף מימדים של מונדיאו ומשקל הנושק לשני טון, נראה לי שתקיפת כבישים מהירים ומאתגרים(כביש 90 לאורך ים המלח, סדום ערד) במהירויות גבוהות, בנינוחות, בתוך האמביאנס של עיצוב הפנים המדהים, עם צליל המנוע הממכר - זו חויה של התעלות. כבישים איטיים וטכניים יותר, בית אורן למשל, עשויים להיות מאתגרים יותר :lol:.

אבל כנראה שבגיל 43 אתה רואה את הדברים אחרת מאשר בגיל 34. לא מזמן ביליתי כמה שעות מאחורי ההגה של קליאו ספורט חדשה. בגיל 34 הייתי רוכש אותה בלי לחשוב פעמיים. מהנה וממוקדת ככל שתהיה, היום אני מוצא אותה רועשת מדי...

פורסם
התקנות? אוי ואבוי... לא הייתי נותן לאף אחד שלא קוראים לו לואיג'י לגעת בפרארי שלי :lol:

תאמין או לא אבל עברה לי בגוף חלחלה מעצם המחשבה שאני אראה פרארי 458 וליד ידית ההילוכים או מאחורי ההגה יופיע הקודן

של איתוראן .:lol:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אח אח אח, ומתי לעזאזל תגיע הבייבי אסטון לארץ ?

שוב, כנראה שאני לא עשיר מספיק לחשוב על רכב פאן טהור, אני לא עשיר בכלל אבל זה סיפור אחר, המזארטי מבחינתי היא אופציה שפויה יותר, אני מסתכל על מספר הפעמים שבהם אני מקלל את הכבישים עליהם אני נוהג, מספר הפעמים שבהם אני צריך להחנות ברחוב, מספר הפעמים שבהם אני מחנה במגרשי חניה ומסביבי אנשים שלא בדיוק שמים לב איך הם פותחים את הדלת ואני מבין שרכב בשבילי חייב להיות פשרה בין שימושיות להנאה, דבר אחד שממש חורה לי במכוניות הספורט הוא תנוחת הישיבה הנמוכה מאוד, בקיימן לדוגמא הדבר די מדכא במיוחד בנסיעה על כביש משובש, נהגתי על כמה פרארי בחיי, יותר מסתם נהיגת התרשנות, ביליתי מספר ימים בחברת האיטלקיות הללו שמוציאות סאונד לא חוקי בעליל, לא חוקי כי אני חושב שגניחות מקומם בחדר המיטות, או על השולחן במטבח אבל לא באמצע רחוב הומה :) נהגתי על המזראטי ספיידר הקודמת, נהגתי על הקווטרופורטה ונסעתי בגראנדטוריסמו החדשה.

מזארטי היא אופציה שפויה יותר לחיי היום יום, אני לא חי על מסלול מירוצים, אני עדיין לא חי בריביירה הצרפתית, הכי רחוק שהגעתי זה SUNSET BLVD שגם ככה מפוצצת בפרארי ואני ממש לא מקנא בבעלים שלהם, כשאני קופץ מהחניה הם יורדים לאט לאט לאט, מרבית הנהגים של המכוניות הללו נוסעים כ"כ לאט, בד"כ הם לוחצים קצת על הדוושה לפני שהם יוצאים מהחניה כדי שכולם יסובבו את הראש, אולי גם איזו פרסה מהירה ברחוב הצפוף הזה אבל בהחלט לא מנצלים 70 אחוז מהיכולת של הרכב.

אז כן, אני אקח את המזראטי, אבל אז נכנסת הבייבי אסטון לתמונה ופה אני לא יכול להחזיק את עצמי, חשבון פשוט אומר לי שעבור 50K אני רוכש וונטג' משומשת, עוד שנה שנתיים ב35K אני מאמין שאמצא איזו אחת, 35K זה סכום הגיוני לרכב שאני לא הולך לנצל ביום יום, אולי כן אבל ללא ספק בתור רכב שלישי או רביעי זאת אופציה חביבה. שאוכלת את המזראטי.

haters will hate

פורסם

אני מצטער לחלוק על דעת אחרים.

כמובן שזה עניין סובייקטיבי אבל הפרארי BY FAR יותר יפה לטעמי מהמזראטי.

ולא , אל תבינו אותי לא נכון , המזראטי יפייפיה אבל הפרארי אחח הפרארי.

נכון הקליפורניה היא מן ה"בוקסטר" של פרארי ורחוקה מלהיראות כמו 458 או 430 וכו'.. אבל עדיין ,היא נראית פשוט מדהים! כאילו המעצב ישב שעות מול מדורה וניסה לקלוט את הסופית של הלהבה - ככה נראה הרכב מהצד :-).

הסתובבתי בעולם וראיתי מכוניות- תמיד אבל תמיד כשאני רואה פרארי עוברת בי מן התרגשות לא מוסברת , ילדותי אני יודע אבל זה קורה ובמזראטי זה פשוט לא קרה לי.

כמה תמונות לא ממש איכותיות. שתיים מרומא (קל לנחש איזה מהם) ושתיים מתל אביב :)

נ.ב:ממש מציק נושא המספר מקדימה בכלים כאלה..

P1370889.jpg

P1370894.jpg

10072011218 (2).jpg

10072011220.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אין לי ספק שבמונחי פאן טהור היא מהנה יותר - בעיקר על מסלול. אלא שעל הכביש, לא בטוח שהאופי ההיפרי הזה ממש מתאים לי. על אף מימדים של מונדיאו ומשקל הנושק לשני טון, נראה לי שתקיפת כבישים מהירים ומאתגרים(כביש 90 לאורך ים המלח, סדום ערד) במהירויות גבוהות, בנינוחות, בתוך האמביאנס של עיצוב הפנים המדהים, עם צליל המנוע הממכר - זו חויה של התעלות. כבישים איטיים וטכניים יותר, בית אורן למשל, עשויים להיות מאתגרים יותר :lol:.

במיוחד בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=qbJSI3MwIio דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
במיוחד בשבילך:

רוני, שיחקת אותה בענק. זו בדיוק האוירה שאני מדבר עליה, רק שאני מעדיף את הקופה על הקבריו.

תודה :mm_yeah:.

פורסם

the california will give exactly same experience, but with much better sound than the maserati.

i think that except the rear-end, the california designed not so bad,its not hardcore disgned as the Italia, but its not so bad.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רוני, שיחקת אותה בענק. זו בדיוק האוירה שאני מדבר עליה, רק שאני מעדיף את הקופה על הקבריו.

תודה :mm_yeah:.

:-D

אבל עם הקבריו נהנים יותר מהסאונד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...