Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נסיתי לקפל את המושב האחורי שלי. בשביל לעשות זאת צריך למשוך כלפי מעלה ידית פלסטיק קטנה בחלקו העליון של המושב. משכתי, ועלתה בידי הידית כולה ובקצה לולאת גומי קרועה...

יש דרך כלשהי לתקן את זה? לתפוס איכשהו מבפנים את החלק המקבע את המושב לאחור?

פורסם

אל תתפוס אותי בימילים.

אבל מהידע הנוכחי שלי (יש לאחותי פולו 98), אין אפשרות לסדר את זה מבלי לתפוח את המושב.

תנסה אולי לפנות לרפד רכב אולי לו יש פיתרון למקרים כאלו.

בהצלחה.

-אצלנו יש בעיה דומה, ניסיתי לפתוח בעזרת מברג את הקליפס שתופס את המושב לרכב אבל ללא הצלחה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• ספונסר פורום
פורסם

זו לא בעיה לפתוח את זה ולקפל את המושב אבל הגומי הזה עולה כ 80 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אולי להכניס מוט ברזל עם וו בקצה שלו יעזור

נסיתי. יש מושג מה בדיוק אמור להתפס בו ולאיז צד למשוך?

הידית המקורית מושכת למעלה, אבל המושב מחובר במין פין מתכן כזה דוקא בצד.

רון, איך באמת אפשר לקפל? אני לא מחפש ידית. מצדי שישאר פתוח לנצח. רק שיתן לי פעם אחת להוציא את החגורה שאיזה גאון תקע מאחורי המושב בקיפול האחרון שלו...

פורסם
מישהו יכול לעזור? הענין רציני... החגורה תקועה מאחורי המושב.

ממש לא בעיה רצינית. עם האצבע אתה יכול להרים את המנוף הקפיצי שנועל את גב המושב ולקפל אותו, בלי לפתוח ולפרק שום דבר.

במקום הידית אתה יכול לחבר אזיקון פלסטיק למקום שהידית הקרועה היתה מחוברת וההמשך של האזיקון ישמש כידית משיכה.

עשיתי את זה בפולו שנת 2000 של אחי בשני המושבים האחוריים. הכל עובד פיקס.

בהצלחה.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

אבי

תודה על התגובה.

בשביל להגיע לידית ולהרים אותה, או לחבר אליה אזיקון, עלי לפרק את ריפוד המושב, לא כך?

כל העסק נמצא בתוך המושב עצמו.

פורסם

שוב, אם זה אותו הדבר כמו בפולו שנת 2000 אז לא צריך לפרק כלום, ניתן להגיע עם האצבע למנוף.

אני הגעתי לשם מתא המטען. קרא שוב את התגובה שלי.

אם אתה מסתבך, לך למוסך רון. זה 2 דקות ונגמר הסיפור.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

קרה לי בפולו 2001 בשני הצדדים כשהחלפתי כיסויים. היה קשה להגיע למנוף עם האצבע בשני הצדדים, ובצד שמאל נכנעתי אחרי שנשכבתי בתא המטען והתחלתי להזיע בניסיון להגיע אליו. בצד ימין כן הצלחתי להגיע אליו וקשרתי למנוף חוט פלסטיק שחור שהיה זרוק ליד הרכב, כמו האזיקון שאבי דיבר עליו. כשאתה מנסה להרים את המנוף עם האצבע מתא המטען, תדחוף במקביל את המושב קדימה - זה יקל על העניין.

• תוכן חדש...