Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה

כרגע המערכת שלי מורכבת מפאנל Rockford 9120FF

ומרמקולים אחוריים Infinity 6X9 9603i

חסכתי כסף ואני מתכוון לרכוש קומפוננט של מורל

Morel Dotech 6

לפי מה שקראתי בפורום הזה הרבה אנשים ממליצים על הסט הזה.

בבית יש לי שני מגברים שקיבלתי בחינם מחבר שמכר את האוטו .

עכשיו המגברים האלה לא משהו. אחד של חברת Jensen ואחד Proton.

צירפתי תמונה של השניים כדי שתראו בדיוק איזה מגברים אלה .

קודם כל , חשבתי לחבר את המורל לאחד המגברים , השאלה שלי אם באמת שווה לי לחבר את המגברים האלה ? כי הם לא נראים לי משהו בכלל ואני מעדיף לא לחבר אותם אם הם יהרסו לי את האיכות של המורל או שבכלל לא שווה לי לחבר אותם כי הם לא יתנו לי כלום.

עכשיו , אם באמת אני יכול לחבר אחד מהמגברים האלה למורל, ישאר לי קצת כסף כי אני לא אצטרך לחסוך למגבר חדש ואני אוכל לקנות סאב , לא משהו חזק במיוחד ... חשבתי על הסאב של Cerwin vega 12" , ולחבר אותו למגבר השני, לפי מה שהבנתי בשביל סאב לא צריך מגבר איכותי במיוחד (תקנו אותי אם אני טועה...)

אז מה אתם אומרים ? שווה לחבר את המגברים לסאב וקומפוננט ?

אם כן, איזה מהם עדיף לחבר לסאב ואיזה לקומפוננט ?

תודה רבה מראש

magberim.JPG

פורסם

אם תוכל להביא את ההספקים שלהם אז נוכל להגיד מי מתאים למי...

למה יש לך לאבד תיחבר את המגברים לקומפוננט ולסאב אם תואהב אז תשאיר אם לא תוריד ותאסוף למשהוא יותר טוב.... :wink:

פורסם

לנסות לא עולה כסף, אז נסה, חבר כל אחד מהמגברים לרמקולים, תאהב תשאיר לא מצא חן בעינייך תחזיר אותם לבית. לדעתי עדיף לחבר אותם לאחד המגברים, המגברים יהיו יותר חזקים מהמגבר שיש ב-HU שלך.

פורסם
אם תוכל להביא את ההספקים שלהם אז נוכל להגיד מי מתאים למי...

למה יש לך לאבד תיחבר את המגברים לקומפוננט ולסאב אם תואהב אז תשאיר אם לא תוריד ותאסוף למשהוא יותר טוב.... :wink:

על הראשון רשום 100W

אין לי מושג אם זה RMS או PEAK

מה שאמרו לי זה שהם 75 RMS

אבל אני ממש לא בטוח :\

ומה יש לי להפסיד ?

כסף של התקנה , חיווט והכל ...ולהתקין מגבר עסק דיי יקר וארוך יחסית.

אז אני לא רוצה לבזבז זמן וכסף

פורסם
אז תינסה באוטו של חבר אשר יש לו הכנה למגבר :idea:

אחי , תאמין לי שאם הייתי יכול לנסות וזה היה פשוט כלכך ואפשרי לא הייתי רושם את ההודעה הזאת.

תודה רבה על הניסיון לעזור .

אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את המגברים האלה או יודע מה הם שווים.

פורסם
לנסות לא עולה כסף, אז נסה, חבר כל אחד מהמגברים לרמקולים, תאהב תשאיר לא מצא חן בעינייך תחזיר אותם לבית. לדעתי עדיף לחבר אותם לאחד המגברים, המגברים יהיו יותר חזקים מהמגבר שיש ב-HU שלך.

לא יודע מה איתך אבל אני מתקין אצל בעל מקצוע שעל התקנה של מגבר לוקח יותר כסף.

ככה שאני מעדיף לא לבזבז סתם כסף על התקנה וחיווט שאני לא צריך (בינתיים)...

תודה רבה על העזרה

פורסם

תחליט....מצד אחד אתה אומר שאתה מתקין אצל בעל מקצוע ומצד שני אתה אומר אם זה היה כל כך פשוט אז היית עושה את זה אני במקומך הייתי מחבר בודק זה לא עבודה קשה לחבר מגבר!..אין לך מה להפסיד לפחות זה יותר חזק מהמגבר של הHU שלך!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
תחליט....מצד אחד אתה אומר שאתה מתקין אצל בעל מקצוע ומצד שני אתה אומר אם זה היה כל כך פשוט אז היית עושה את זה אני במקומך הייתי מחבר בודק זה לא עבודה קשה לחבר מגבר!..אין לך מה להפסיד לפחות זה יותר חזק מהמגבר של הHU שלך!

אני לא מבין מה מה לא מובן במה שאמרתי ? :\

אם הייתי יודע להתקין וזה היה פשוט בשבילי אז הייתי מתקין לבד .

אבל זה לא פשוט משלי ואני לא יודע להתקין אז בטח שבטח אני אלך לבעל מקצוע .

לכן, אני לא ארכיב ואפרק סתם בגלל שזה עולה לי כסף .

בקשר להצעה שלך , השאלה אם זה לא יפגע לי באיכות ? כי המגברים האלה לא ממש טובים.

אני מעדיף לשמוע חלש יותר מאשר באיכות גרועה .

פורסם

שמע...

בתור התחלה נראה כי יש לך תכניות לעתיד עם המערכת (סאב שבשבילו תהיה חייב מגבר), לכן התקנת חיווט/הכנה למגבר (גם בתשלום) היא השקעה הכרחית (עכשיו או יותר מאוחר).

ג'נסן היא חברה טובה בהחלט לכן למרות שהמגבר יחסית ישן אני מאמין שהוא איכותי.

את המגבר השני אני לא מכיר.

מכיוון שאתה מתכוון להשקיע במערכת אני מציע כך:

תתקין הכנה למגבר ותחבר את המגברים שיש לך (את הג'נסן לדוטק ואת השני לאחוריים).

אם תהיה מרוצה מהם תשאיר אותם, במידה ויש תקציב קנה סאב וחבר אותו לפרוטון במקום האחוריים.

להגיד שאפשר לשים מגבר לא איכותי על סאב זו טעות. אני שמעתי אצל חבר שני מגברים שונים על אותו סאב, מגבר סוני ענתיקה ומגבר PYLE חדש, למרות שהרוב יחשבו מיד שהסוני נשמע יותר טוב עם הסאב - אז לא, ממש לא, הפייל נותן סאונד יותר נקי ומדוייק (אולי בגלל שהסוני הוא ממש ישן) למרות שגם הפייל לא נחשב מגבר איכותי מדי (בלשון המעטה).

בכל זאת, כדי לשמור על במה קדמית ברמה גבוהה אני ממליץ לחבר את הדוטק לג'נסן (רק כי אני לא מכיר את הפרוטון הזה).

לדעתי, שני המגברים שקיבלת חינם יכניסו אותך לעניינים ולפחות ייתנו לך נקודת ייחוס ראשונה לגבי סאונד מוגבר.

שוב - בגלל שאתה גם ככה חושב על סאב (שיצריך מגבר והתקנתו), תבצע את ההתקנה עכשיו עם המגברים שכבר יש לך, ואח"כ תחליט אם אתה מעוניין לשדרג או להישאר (בתלות בהנאה מהמערכת ובתלות בכיס).

פורסם
שמע...

בתור התחלה נראה כי יש לך תכניות לעתיד עם המערכת (סאב שבשבילו תהיה חייב מגבר), לכן התקנת חיווט/הכנה למגבר (גם בתשלום) היא השקעה הכרחית (עכשיו או יותר מאוחר).

ג'נסן היא חברה טובה בהחלט לכן למרות שהמגבר יחסית ישן אני מאמין שהוא איכותי.

את המגבר השני אני לא מכיר.

מכיוון שאתה מתכוון להשקיע במערכת אני מציע כך:

תתקין הכנה למגבר ותחבר את המגברים שיש לך (את הג'נסן לדוטק ואת השני לאחוריים).

אם תהיה מרוצה מהם תשאיר אותם, במידה ויש תקציב קנה סאב וחבר אותו לפרוטון במקום האחוריים.

להגיד שאפשר לשים מגבר לא איכותי על סאב זו טעות. אני שמעתי אצל חבר שני מגברים שונים על אותו סאב, מגבר סוני ענתיקה ומגבר PYLE חדש, למרות שהרוב יחשבו מיד שהסוני נשמע יותר טוב עם הסאב - אז לא, ממש לא, הפייל נותן סאונד יותר נקי ומדוייק (אולי בגלל שהסוני הוא ממש ישן) למרות שגם הפייל לא נחשב מגבר איכותי מדי (בלשון המעטה).

בכל זאת, כדי לשמור על במה קדמית ברמה גבוהה אני ממליץ לחבר את הדוטק לג'נסן (רק כי אני לא מכיר את הפרוטון הזה).

לדעתי, שני המגברים שקיבלת חינם יכניסו אותך לעניינים ולפחות ייתנו לך נקודת ייחוס ראשונה לגבי סאונד מוגבר.

שוב - בגלל שאתה גם ככה חושב על סאב (שיצריך מגבר והתקנתו), תבצע את ההתקנה עכשיו עם המגברים שכבר יש לך, ואח"כ תחליט אם אתה מעוניין לשדרג או להישאר (בתלות בהנאה מהמערכת ובתלות בכיס).

תודה על ההצעות.

לפי מה שאני מבין מההצעות של כולם להרוס את האיכות זה לא יהרוס כלום ולכן אני לא אפסיד כלום אם אני אתקין. נכון ?

אז כנראה שאני אתקין אותם בע"ה.

עכשיו בקשר לסאב , אין לי כלכך הרבה תקציב לסאב ואני גם לא מעוניין לסאב שירעיד את כל השכונה (מספיק את האוטו שלי :) )

אז מה אתם אומרים על הסאב של Cerwin vega ?

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=29&products_id=103

יש איזה סאב אחר מומלץ בתקציב הזה ?

תודה מראש

• תוכן חדש...