Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו בצעד נועז להגשים חלום ילדות (בשבילי גג נפתח בשבילה אאודי TT). אני הייתי מוכן להתפשר על מיאטה, S2K, MR2 וכו' אבל הדבר היחיד שמצא חן בעיניה זו ה-TT (עוד בדור הקודם). למרות שאני שונא VAG ידוע, החלטתי לא להלחם הפעם (פעם הבאה תורה לוותר ואני מחליט :twisted:).

רשימת הדגמים במחירון מאוד מבלבלת (8 דגמים שונים ביד2) ולכן אני מבקש את עזרתכם בפיענוח ואיסוף מידע מודיעיני.

לפי מה שהבנתי:

א) מנוע: 2 ליטר TFSI או 3.2 V6.

ב) גיר: ידני או DSG (שמופיע במחירון כתור S-TRONIC או שזו תיבה שונה מה-DSG?).

ג) הנעה: אחורית בלבד או קוואטרו.

ד) מרכב: קופה או קבריולט.

איזה דגם הכי מומלץ? האם ידוע על בעיות כלשהם?

הדבר היחיד שאני לא מוכן להתפשר עליו זה הגג הנפתח (אם כבר "זורקים" 200K ש"ח על אוטו אז לפחות שיהיה גג נפתח) שלפי מה שהבנתי הרבה יותר נדיר. כל השאר האופציות (מנועים, גירים, רמות אבזור, סוגי הנעה וכו') ניתן למיקוח (אלא אם כן יש דעה נחרצת למה כן/לא כדאי לרכוש).

נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום ואין טיפת מידע על הדגם החדש, אז הגיע הזמן לשפוך את הלב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראיתי שיש אחת, עם לא מעט ק"מ, באוטו-דיל.

בלי קשר, S5 הם מכרו תוך יום (!) ומדובר ברכב שמחירו מתקרב ל- 400K. מעניין תוך כמה זמן הם מוכרים TT.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, מאיפה לך לגבי המכירה של ה-S5? חוץ מזה שיש עוד 3 ואחת שם יש גם 2011 בלי קשר.

לגבי ה-TT שנתנו לינק ליד 2 הרכב הוא של "אוטו דיל".

redroze לי היה עוד שהייתי נהג חדש TT שחורה קבריולה עם ריפודי עור בצבע חום עם תפרים בצבע שונה כבר לא זוכר, בכל אופן הרכב היה יחסית לזמנו דיי אמין כי הוא גם היה יחסית חדש.

לגבי השאלות שלך:

א. שני המנועים נחשבים לאמינים ומוכחים ה-V6 שתיין מן הסתם.

ב. יש ידני או DSG מוזר כי התיבה נקראת S-טרוניק אבל מתפקדת בדיוק כמו ה-DSG.

(תיבת ה-S-טרוניק כפולת המצמדים )

ג. הנעה קדמית בלבד או הקוואטרו 4X4.

ד. אם חשקה נפשך בקבריולה תלך עם זה עד הסוף, רק כמו שציינת אין הרבה כאלה אלא יותר את מרכב הקופה.

אם הפולקסווגן איוס עושה לחברה שלך את זה, היא גם אפשרות טובה יש אחת באוטו דיל במחיר שפחות או יותר אתה מוכן להשקיע 211,000 ש"ח יד ראשונה.

(*) אל תצפה לעלויות אחזקה, טיפולים, ביטוחים, דלק וכ'ו כמו של היונדאי I10 שלך :lol:.

בהצלחה....

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

וואיי אין לך מושג איך פספסת.

הבחור שקניתי ממנו את הרכב שלי מכר ממש לא מזמן TT שחורה עם אינטריור אדום מעור... משהו ליגה .

רכב שמור שאין דברים כאלה.

(ה GTI שימשה אותו כרכב משפחתי והוחלפה בGTI חדשה, ה TT בשבילו...)

שקלתי לפרסם לו אותה בפורום כטובה אבל חשבתי לעצמי : מי כבר יקנה כאן כזו.

(לקח לו לא מעט זמן למכור אותה)

STRONIC = DSG מבחינת אאודי, כמובן שאין הנעה אחורית.

אני ממליץ לך לבדוק כמה עולה להביא כזו בייבוא אישי.

לדעתי קח את ה TFSI עם גיר ידני (6 הילוכים) כמה שיותר פשוט - יותר טוב.

שרשורי ה DSG כאן בפורום הצליחו להפחיד אפילו אותי.

אני אישית חולה על ה TT דור קודם ולא מתלהב מה TT החדשה, לפעמים כל המוסיף גורע. (וגם המעצב של הדור ה1 עזב לקיה וזה ניכר)

נ.ב. יש לאחד השכנים שלי S5 בצבע אפור עכבר - רכב מדהים חיצונית, לנהוג כמובן עוד לא יצא לי.

נ.ב. 2. אם עכשיו היה תורה לבחור, זה אומר שאתה זה שבחר ב I10 ? :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לבוס שלי הייתה אחת כזאת דור קודם.

הוא עבר אליה מGTI בלחץ אשתו. אני זוכר שהוא עשה בזמנו הרבה שעורי בית ובסוף לקח ידנית 2.0 הנעה קדמית, גג נפתח.

הייתה איזה סיבה שהוא לא רצה קוואטרו, כי תקציב היה לו.

פורסם

לך לאוטודיל ותבקש לעשות טרייד אין על יונדאי i10 מול TT גג נפתח...אני רוצה לראות את הפרצוף של איש המכירות.

:-D

שאפו על הגשמת החלום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בר, הקבריולט באוטודיל עם 110K ק"מ לרכב 2008, ממש לא בסטנדרטים שלי.

Ahbarony, התוספת כיום (כמשומשת) היא מעל ל-20K ש"ח לקוואטרו אז אני מאמין שכחדשה התוספת הייתה באיזור ה-50K ש"ח ככה שאני מבין את הבחירה של הבנאדם (50K ש"ח בשביל מערכת שתכנס לפעולה פעם ב...).

אייל, ממש ביאסת אותי, רק אל תגיד לי שהיא גם הייתה קבריולט ו-2007 ואז אני ממש חותך ורידים. ה-I10 הייתה בחירה משותפת, מאז מצבנו הכלכלי השתפר פלאים והחלטנו להתפנק קצת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתי במקומך ופשוט אכלתי לחברה שלי את הראש עד שהיא נתנה הסכמה עקרונית ל- S2000. הייתי במקומך מחפש הזדמנות אחרת להתפשר בה :lol: בהצלחה בחיפושים בכל אופן.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בר, מאיפה לך לגבי המכירה של ה-S5?

אני מכיר אותה מקרוב...

נ.ב. יש לאחד השכנים שלי S5 בצבע אפור עכבר - רכב מדהים חיצונית, לנהוג כמובן עוד לא יצא לי.

:D

מומלץ בחום. אחד הרכבים היחידים בהסטוריה הקצרה שלי שהצליח להוציא ממני "וואוו".

פורסם
אני מכיר אותה מקרוב...

מומלץ בחום. אחד הרכבים היחידים בהסטוריה הקצרה שלי שהצליח להוציא ממני "וואוו".

בר, לפחות תספר לי מאיפה ידוע לך על זה מאוד מסקרן אותי מי יידע אותך?

יש גם אחת 2011 נסדר לך מחיר טוב :lol:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
בר, לפחות תספר לי מאיפה ידוע לך על זה מאוד מסקרן אותי מי יידע אותך?

יש גם אחת 2011 נסדר לך מחיר טוב :lol:.

:-)

יפה, לא כל אחד מצליח ככה להצחיק אותי אחרי שלוש שעות עבודה :-)

לצערי, התקציב שלי לא מגיע כל-כך רחוק... אבל הרכב, אחחח איזה רכב.

• תוכן חדש...