Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW GOLF .. בעד ונגד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב פולקסוואגן גולף בשנים 94-97??

בדגמי 1600 סמ"ק ו-1800 סמ"ק..

רכב אמין?? צריכת דלק??

איכות ההרכבה ברכב??

עלות טיפולים ברכב??

ביצועים??

הכל הכל...

תודה מראש

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם

בסולם 1-10

אמינות - 8

הרכבה - 8

סחירות - 6 (קצת יקר...)

טיפולים - 6 (אותה סיבה)ץ

שני המנועים מוצלחים, וההנאה מהם מובטחת. אולם, תחשוב שוב: במחיר של גולף 1800 שנת 97, אתה יכול לקנות אימפרזה מנוע 2000 ידנית שנת 99....

או לנטיס 1800 שנת 98.

הכי טוב FSI!

פורסם

לי אומנם יש רק מנוע 1400 אבל אני נהנה מהאוטו מאוד מספק אותי עד השמיים צריכת דלק טובה מאוד (מנוע שונה אל תשכח) ולא ראה מוסך כבר כמה שנים(חוץ מטיפלוים קבועים)

איזור תלוי בגימור כמובן שלי שנת 95 אם הרמה הנמוכה ביותר וחוץ מחלונות פשוטות :mad: הכל בסדר גמור...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אולם, תחשוב שוב: במחיר של גולף 1800 שנת 97, אתה יכול לקנות אימפרזה מנוע 2000 ידנית שנת 99....

או לנטיס 1800 שנת 98.

אימפרזה 2000 סמ"ק שנת 99 שהיא לא GT??

קיים דבר כזה בכלל?

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם

קיים דגם כפי שציינתי, המכונה אימפרזה RX. לא להתבלבל עם WRX שמגיע שנתיים אחרי זה, כי זה כבר טורבו (מה שנקרא ב99 GT)

הכי טוב FSI!

פורסם

סחירות - 6 (קצת יקר...)

.

כנראה לא הבנת מה הרעיון בסחירות

סחירות למעשה משקפת את הדרישה לרכב בשוק ולא ממש קשורה למחיר,

לעומת זאת שמירת ערך , מדברת על המחיר, ורכב שמחירו יקר יחסית לשאר הרכבים

מאותה שנה, נחשב שומר ערך טוב, כמו הגולף לצורך העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם תשווה גולף 1600 שנת 2000 לאימפרזה או לנטיס 1600 שנת 2000, יש כ-15% הפרש במחיר. לכן, אם מישהו רוצה רכב שנת 2000, עם מנוע 1600, בסכום של 65K, הגולף לא תהיה אופציה עבורו, למרות שהיא נותנת בערך אותה תמורה! לכן, הסחירות שלה נפגעת במידה מסויימת, וזה לא מעיד על האמינות שלה בכלל, או על שמירת הערך שלה.

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...