Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ ראשון- נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש עדיין בתקופת המלווה,

עוד כמה ימים שיגמר לי המלווה נאי מתכנן לקנות ג'יפ

תקציב עומד על 25 אלף+-

חשבתי להביא ניסאן טרנו קצרה שמעתי שיש לו שוק חלקים טוב ולא עושה הרבה בעיות, הייתי שמח שתפרטו לי קצת עליו.

אם לא הניסאן יש הצעות אחרות יותר טובות לתקציב הזה? אשמח גם פה עם תפרטו על כל הצעה.

הייתי שמח גם אם תוכלו לפרט לי או לתת לי מאמרים בנושא בתור אחד חדש לדגומא מה ההבדל בין גירסאת בנזין ולדיזל וכו'

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

אתה מחפש בנזין או דיזל? עד כמה צריכת הדלק קריטית בשבילך?

אם יש אפשרות להרחיב מאט את התקציב לכיוון 34K אפשר לקנות ג'ימני שנת 99~00. מדובר על ג'יפ קטן עם שני סרנים חיים ומנוע 1300. אם הגודל לא מרתיע אותך, יש לו עבירות מרשימה ויחסית גם צריכת הדלק עדיפה על הג'יפים הגדולים יותר.

אם לא אכפת לך מצריכת הדלק, יש רכבים כמו GMC ג'ימי - מנוע חזק, מאובזר ובעל יכולות די רציניות (סרן חי אומנם רק מאחור, אבל המנוע חזק, שלדת סולם ויש הילוך כוח חזק).

בתקציב כזה אפשר לקנות גם טרופר בנזין מנוע 3.2 V6.

יש עוד אפשרויות עם מנועים יחסית צנועים כמו פרוזה מתחילת שנות ה-90' וויטרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שאמרתי אני חדש ואני לא מבין כל כך.

גם רשמתי שאני מחפש מאמרים ופירוטים בנושא ורשמתי דוגמה מה ההבדל בין בנזין לדיזל?

סרנים-לא יודע מה זה

והדרישת דלק צריכה להיות נמוכה כי בכל זאת המשכורת שלי נמוכה אני עוד צעיר

פורסם

אם אתה קורא ברוסית, אני יכול להפנות אותך לכמה מקורות מעניינים לקרוא.

בקשר לצריכת הדלק, אני חושב שרכבים שיתאימו לך הם ויטרה וג'ימני (בעדיפות, גם חדש יותר). אפשרות נוספת אם רכב ישן לא מרתיע אותך - סמוראי.

טראנו בנזין היא 2.4 (צריכה ממוצעת 1 ל-8), דיזל 2.7 (אני רוצה להזכיר: הסולר יקר בימינו, בתחנה שאני מתדלק זה קרוב ל-10ש"ח).

הסמוראי עושה 1.3 עושה 1 ל-10, ג'ימני ידנית 1 ל-12.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי, אני יכול להמליצ לך מקרב לך, חפש לך סוזוקי סמוראי באיזור ה20 אלף שח ואת השאר תשאיר לתיקונים ראשונים

האוטו 1300, שד בשטח ואחזקה לא יקרה

(ביטוח חובה לטראנו לנהג חדש עלול להגיע כמעט ל3000 שח)

יש בלוח יד 2 סמוראי שחור למכירה, לפי מה שהבנתי מחבר שמכיר את הבעלים הרכב במצב טוב, תבדוק אולי זה מתאים לך.

וכמו שאמרו, אם יש לך אפשרות למתוח את התקציב בעוד 10 אלף, חפש לך ג'ימני, זה ה-רכב למישהו שנכנס לעולם השטח (וגם למתקדמים שאין להם בעיה עם הגודל של הרכב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...