Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב חדש מבין 3

alex6723
שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא ציינת מה אתה מצפה מהרכב שלך, איזה נסיעות הוא אמור לעבור, עם כמה נוסעים וכדומה ולכן אספר על ההתרשמות שלי בתחומים שחשובים לי.

אם אתה זקוק לתא מטען גדול אז לך על הפורטה, לפי התרשמותי הסוכנים לא חוששים לתת הנחות טובות וגם איבזור במתנה. עם הגיר החדש היא אמורה להיות זריזה וחסכונית יותר וגם ככה ביצועים וצריכת דלק לא היו החולשות שלה. תא הנוסעים מרגיש מוצק ובנוי מחומרים טובים, אם אתה רוכש כפרטי מהסוכנות מומלץ ללכת על הדגם המאובזר יותר שמצריך תוספת מזערית.

הסיד דומה מאוד ל-I30 רק שהיא מכויילת בצורה הרבה יותר נוקשה והכיסאות שלה מרגישים ממש כמו קרש, אני לא התחברתי אבל בסך הכל מדובר ב-I30 נוקשה, האיבזור דומה וכך גם עניין הביצועים.

ה-I30 חביבה, מציעה עיצוב טוב ומרווח טוב ל-4 נוסעים ומאובזרת בנדיבות יחסית גם בגירסת הבסיס. אישית זאת הבחירה שלי למרות שכמחליפה ל-I30 שאני מקבל מהעבודה בחרתי בפורטה עקב צורך בתא מטען גדול יותר וגם מושב אחורי מרווח יותר.

בהצלחה ותתחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית סלט קוריאני.

רק הפורטה מגיעה עם 6 הילוכים. והקיה והיונדאי דיי זהות חוץ מכיול המתלים. מבחינת איכות חומרים הן זהות לטעמי ולהרגשתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...