Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי זה נדמה כאילו לקחת לו מהכניסה לעסק והחנתם את האוטו במקום אסור.

חרג אולי טיפה ?

תנסה להחנות מול כניסה לעסק (במיוחד בתחום הרכב) ותראה תוך כמה דקות האוטו שלך מועף משם ביחד איתך.

אני כמובן לא מצדיק את ה''ערס'' - כנראה שנמאס להם שבאים חכמולוגים שמנסים להתחכם עם החניות.

גם הבן אדם הכי ''ערס'' אידיוט ומפגר לא יתחיל לגרור סתם מכוניות נכון ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מגעיל!

אני חושב שחייבים למסור את העדויות למשטרה ולהגיש תלונה. ובינינו - אני לא בטוח שזה מה שירתיע את העבריין.

כמו רוב האנגלים - האיש לא יגיד לכם כלום, אבל נראה לי שעסקים רבים הוא כבר לא יעשה איתכם. זה לא עניין של הדוח או השתתפות בביטוח לתיקון הנזק - זה משקע צרוב שצריך הרבה מאמצים וזמן כדי להשכיח אותו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פשוט מזעזע,

נזק תדמיתי ענק בגלל ערס אחד פיצפון.

:-(

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
לי זה נדמה כאילו לקחת לו מהכניסה לעסק והחנתם את האוטו במקום אסור.

חרג אולי טיפה ?

תנסה להחנות מול כניסה לעסק (במיוחד בתחום הרכב) ותראה תוך כמה דקות האוטו שלך מועף משם ביחד איתך.

אני כמובן לא מצדיק את ה''ערס'' - כנראה שנמאס להם שבאים חכמולוגים שמנסים להתחכם עם החניות.

גם הבן אדם הכי ''ערס'' אידיוט ומפגר לא יתחיל לגרור סתם מכוניות נכון ?

אני מדגיש, הרכב לא חסם כלל וכלל את החנייה, מותר לחנות שם לחלוטין וזה כביש ששייך לעירייה, רכב אחר שחנה הוא שגרם לחסימה.

אותו הבחור החליט ליפול על הרכב של התייר, כי הרכב השני הוא של מישהי שעובדת בעסק ליד והוא יודע את זה.

לי בכל אופן לא נפגעה הפרנסה והכל בסדר, אני את החלק שלי ימשיך לקבל ללא קשר, אין לי אחוזים או עמלות.

סך הכל שכיר כמו רובנו:wink:

ואותו תייר ימשיך להיות לקוח של החברה, זאת לא הבעייה כמו שאמרתי. הבעיה העיקרית היא מה שהוא הולך לספר שהוא יגיע הבית וככה זה מחלחל טיפין טיפין והנה הוקוס פוקוס, ישראל היא מהמדינות עם הדימוי היותר בעייתי שקיימות ואנחנו עדיין מתפלאים על זה. ואת האמת יצא לי להיפגש עם כמה מהם, אנשי שיחה מרתקים וכאלה נעימים וחברותיים, דבר שאצלנו ייחשב לזן נדיר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הוא אכן חרג אבל אולי בחצי מטר או אפילו פחות, אני ראיתי איך הוא חנה ואמרתי לו שזה בסדר כי וואלה אני ראיתי שזה לא מפריע וכי אני יודע שהבחור עושה רעש על כל פיפס קטן.

ולתשובה שלך למה הוא השתגע, על אותו בסיס למה אנשים עושים את הדברים שהם עושים. למה הגנב גונב, למה האנס אונס וכו' וכו'.

אללה יודע למה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הוא אכן חרג אבל אולי בחצי מטר או אפילו פחות, אני ראיתי איך הוא חנה ואמרתי לו שזה בסדר כי וואלה אני ראיתי שזה לא מפריע וכי אני יודע שהבחור עושה רעש על כל פיפס קטן.

ולתשובה שלך למה הוא השתגע, על אותו בסיס למה אנשים עושים את הדברים שהם עושים. למה הגנב גונב, למה האנס אונס וכו' וכו'.

אללה יודע למה

אני ממש לא מצדיק אותו !!! ושונא אנשים כאלו והוא יכל לפתור את זה בדרך אחרת עם חיוך,

אבל תשים לב שיש לכם חלק בזה, הרי אם לא הייתם חונים שם או חונים בלי להפריע לעסק, גם אם זה בקטנה (התחכמויות, הם פוגשים בכאלו מהבוקר עד הערב).

אפשר למנוע מצבים כאלו מההתחלה.

פורסם

פשוט גועל נפש אבל התייר הבריטי, או שהוא שקרן או שהוא גר באיזה פנטהאוס צפונבוני בלונדון ומעולם לא יצא מנו כי הבריטים ידידי, הם כתבו את האינציקלופדיה על חוליגנים .

להם יש חוליגנים, שלנו לא יהיו גם עוד 20 שנה של התדרדרות מוסרית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נמאס כבר לראות את הרחמים העצמיים האלו , אפשר לחשוב שכל העולם הוא טהור ורק אצלנו חיים בבונים וחוליגנים. כמו שבגירה אמר האנגלים הם אלו שהמציאו את המושג חוליגן , ובכל מדינה יש את החצר האחורית שלה , אז במקרה שלך יצא לתייר לראות את זה (אני לא מצדיק את המקרה בכלל , אני יוצא נגד כל התגובות למיניהן של דימוי בעולם ואיזה התנהגות וכל הישראלים בבונים). כנ"ל לגבי תרבות מוטורית , נכון שאנחנו לא מושלמים , אבל בכל מדינה יש את הנהגים שלה זה שאני אסע עכשיו לגרמניה לא אומר שכל הנהגים בכביש ייסעו לפי הספר , וזה גם לא אומר שאין שם אנשים שמתנהגים כמו זבל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני הייתי מזמין את בעל המוסך לכוס קפה וסרט, כדאי שידע מי עובד אצלו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר , מחר הבוס יפטר אותו והוא ידליק לו את המקום :?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
פשוט גועל נפש אבל התייר הבריטי, או שהוא שקרן או שהוא גר באיזה פנטהאוס צפונבוני בלונדון ומעולם לא יצא מנו כי הבריטים ידידי, הם כתבו את האינציקלופדיה על חוליגנים .

להם יש חוליגנים, שלנו לא יהיו גם עוד 20 שנה של התדרדרות מוסרית.

אני די בטוח שהוא יושב טוב הבחור, לגבי אם הוא שקרן או לא אני לא יודע אבל אני כן מכיר את ההווי האנגלי, יצא לי יותר מפעם להיות שם.

אחרי בילוי בפאב של אוהדי לידס, איך אפשר להגדיר את זה בצורה יפה, וואלה אין הגדרה יפה אבל אנחנו צריכים ללמוד מהם על איך להיות חוליגנים, אבל תנסה עכשיו להסביר את זה לבחור שהפאסון שלו הולך מלפניו שני מטר, כל נסיון לשפר את המצב גרם ליותר נזק.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...