Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Scolpy

גם לקרוא אתה לא יודע??

אני לא יודע מי זה אחיתופל, זה בטח חבר של קומפי.

אני יודע שלרכב אין טסט

ואז להסיע אותו ממש ממש לא רצוי.

למה? כתב לך החבר של אחיתופל למה , וכל מילה שלו בסלע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
Scolpy

גם לקרוא אתה לא יודע??

אני לא יודע מי זה אחיתופל, זה בטח חבר של קומפי.

אני יודע שלרכב אין טסט

ואז להסיע אותו ממש ממש לא רצוי.

למה? כתב לך החבר של אחיתופל למה , וכל מילה שלו בסלע

כולנו יודעים שאם הוא היה מעוניין לשלם לאיזה גרר שיגרור אותו לשטח חוקי שלו אז הוא לא היה פותח את האשכול הזה.

הוא התייעץ איך הוא יכול לצאת מזה זמנית עד שיהיה לו כסף לטסט - וזה הפתרון שהבאתי לו.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם
@ישה - אני לא מבין מה עצת אחיתופל פה? הרי כל עוד הרכב מתפקד והוא מעוניין להזיז אותו רחוב או שניים, אין שום פסול בזה(הרי אף אחד לא מאמין שבאמצע הנסיעה המזערית הזו הרכב יתפרק והגלגל יפגע באיזה עובר אורח).

העצה שלך לא חכמה כיוון שהרכב בלי טסט

ורכב בלי טסט לא מזיזים אותו ,בטח לא רחוב אחד או שניים.

יש מבין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Scolpy,

אם יש לו רשיון נהיגה, הוא ודאי יודע שאסור לו לנהוג ברכב ללא ביטוח חובה.

החוק רואה גם דחיפת רכב בכוח הגוף כנהיגה החייבת ברשיון.

אם אתה מתכוון שהוא נעזר בשירותי גרר - להם יש ביטוח מיוחד.

אגב, גם אם הוא נוסע ברכב במגרש פרטי סגור שכל המתחם בבעלותו, עדיין הוא חייב רישיון נהיגה, טסט וביטוח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לי שאלה בעניין ואשמח אם תעזרו לי אני לא רוצה לפתוח דיון חדש

יש לי רכב שיש לו טסט עד אוגוסט בערך, עכשיו ברצוני לגרוט אותו , הרכב כ 16 שנה על הכביש ולכן אי אפשר לגרוט אותו אלא אם כן הוא מורד מהכביש, אם אני ישאיר את הרכב ברחוב [ללא תזוזה ] למשך חודשיים ? והרכב יורד מהכביש , אני יוכל לשלוח אותו לגריטה בלי בעיות?

בנתיים הוא באותו מקום על הכביש כבר 3 שבועות, ביטלתי את הביטוח , ומישהו המליץ לי גם ללכת למשרד הרישוי שיקפיאו את הרישיון משהו כזה? ..

תודה רבה לעוזרים, אלה שאלות שמעיקות עליי כבר תקופה.

פורסם

בנצ'וק.

חפש בפורום את המילה "גריטה" ותקבל תשובות מקיפות במס' שירשורים. כך לא תצטרך לפתוח דיון שאינו בתחום נושא שירשור זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...