Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תתחדש

רכב מעולה לקרוב משפה שלי יש כזה באמת שהוא פצצה ! :)

בקשר למחיר אמממ לא יודע לדעתי היתה יכול להוריד עוד קצת... יש פה כמה דברים לתקן שלא נדבר על הכאב ראש של המוסכים וכו..

וסתם שאלה מה זאת אומרת "רעש מערכת תזמון ושסתומים" ?

פורסם

וסתם שאלה מה זאת אומרת "רעש מערכת תזמון ושסתומים" ?

זהו נוסח די אחיד של מכוני הבדיקה - לכל מנוע שפועל יש רעש :lol:.

אם אחרי שבוע רצועת הטיימינג תיקרע, לא תוכל לתבוע את המכון .

וזה נכון והוגן , כי בבדיקה לא מפרקים שום דבר כדי לבדוק את מצבה של מערכת תזמון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד כמה שאני יודע פח חזית שפגוע \ הוחללף\ הולחם זה תאונה בעלת משמעות גבוהה.

ולכן רכב עם תאונה בעלת משמעות גבוהה יורד בהרבה מהמחיר שקנית.

סליחה אבל זאת האמת של המציאות.

אבל קנית מזל טוב ומקווה שתהנה מימנה.

בברכה רז...

פורסם
חיזוקים?!

אתה צודק, חיזוקים זה קל לתת, פשוט מקישים על המקלדת תקוות ומחשבות חיוביות.

אבל אנחנו נשארים עם המעשים/החלטות שלנו וכשמגיע החשבון הגדול רק אחד משלם.

נורא קל להגיד שאפילו שאתם לחוצים אז אסור לקנות רכב בלחץ וצריך לבדוק טוב טוב ולא להתפשר כי שוב, רק אחד משלם את המכה אם היא תגיע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ד"א, ממליץ לך לשים תושבות מקוריות, החליפיות לא עושות את העבודה כמו שצריך. המקוריות יותר יקרות, אבל מחזיקות יותר זמן .

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתה צודק, חיזוקים זה קל לתת, פשוט מקישים על המקלדת תקוות ומחשבות חיוביות.

אבל אנחנו נשארים עם המעשים/החלטות שלנו וכשמגיע החשבון הגדול רק אחד משלם.

נורא קל להגיד שאפילו שאתם לחוצים אז אסור לקנות רכב בלחץ וצריך לבדוק טוב טוב ולא להתפשר כי שוב, רק אחד משלם את המכה אם היא תגיע.

לא צריך להיות עד כדי כך דרמטי. אדם כבר קנה את הרכב.

אם נרשום לו, שהוא עשה טעות, התחתן חתונה קטולית עם הרכב, בעתיד תגיע המכה והוא ישלם בגדול,

הוא ילך להחזיר את הרכב וידרוש כספים בחזרה? ברור שלא.

אז בשביל מה לבאס את האיש שמרוצה מהרכב? למה זה טוב?

ברור לי, שאם היה מתייעץ לפני הקניה, זה היה שונה.

אבל גם עכשיו זה לא אסון גדול. אם הרכב במצב מכאני טוב וישרת נעמנה כמה שנים טובות את הבעלים שלו, הוא יוריד כמה שצריך כדי למכור מהמחיר המחירון הנמוך שיהיה בעוד X שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

זה שהחליפו פח חזית זה ממש לא נורא. החליפו פח חזית, הוא מתחבר לקצה השילדה, אז רשמו קצה שילדה.

מהתיאור "המפחיד" הזה של קצה שילדה ועד לנזק מהותי שנגרם בעבר לרכב המרחק הוא גדול, ובכלל, הדבר נראה לי על פניו בפועל שולי, גם אם ברישום בבדיקה זה לא נעים לקרוא הערה כזו , אבל ממש לא נורא.

הקלומטרז' נמוך, יש לי הרושם (על אף שלא ראיתי את הרכב) שהקניה דווקא טובה.

ועוד, יש לי מכר שעוסק בסחר ברכב ולטענתו, רכב כזה "נקי" ומקורי לחלוטין עם קלומטרז נמוך ומטופל במסירות, ימכר מעל המחירון ובקלות.

תתחדש על האוטו, תהנה, וטפל בו כראוי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יפה שאמרת לדעתי...

אבל יש שלושה משמעויות.

1- שולית

2- נמוכה

3- גבוהה

ולדעת מישרד התחבורה בניגוד לדעתך זה משמעות גבוהה.

אפשר להמשיך להיתווכח אבל הבחור כבר קנה את הרכב ולדעתי זה כבר לא משנה מה מצב הרכב.

הוא היה צריך להיתיעץ ליפני הקניה (לטובה \ לרעה) קנה קנה כמה עוד יש להשקיע (תושבות, משולשים, פרונט וכו)

לדעתי לא היה שווה הקניה במחיר הנל.

סליחה- אבל לא מבין אנשים שקונים ואז שואלים נכון או לא\ כדאי או לא, מה יתן לדעת נכון או לא ? כבר ניקנה הרכב.

לבעל הרכב תעשה ישור קוו סך הכל קמ נמוך בכללי רכב אמין מקווה שתהנה מימנו וסע לאט הכי חשוב.

רז...

פורסם
יפה שאמרת לדעתי...

אבל יש שלושה משמעויות.

1- שולית

2- נמוכה

3- גבוהה

ולדעת מישרד התחבורה בניגוד לדעתך זה משמעות גבוהה.

אפשר להמשיך להיתווכח אבל הבחור כבר קנה את הרכב ולדעתי זה כבר לא משנה מה מצב הרכב.

הוא היה צריך להיתיעץ ליפני הקניה (לטובה \ לרעה) קנה קנה כמה עוד יש להשקיע (תושבות, משולשים, פרונט וכו)

לדעתי לא היה שווה הקניה במחיר הנל.

סליחה- אבל לא מבין אנשים שקונים ואז שואלים נכון או לא\ כדאי או לא, מה יתן לדעת נכון או לא ? כבר ניקנה הרכב.

לבעל הרכב תעשה ישור קוו סך הכל קמ נמוך בכללי רכב אמין מקווה שתהנה מימנו וסע לאט הכי חשוב.

רז...

תודה רבה לכולכם

אני אעשה ישור קו ביום שני

לגבי הפגיעה זה מופיע בבדיקה כליקוי גבוה כי זה שאסי וזה בדיוק מה שאמר לי הבוחן

אבל זו מכה קטנה מתאונה שנפגע בו השאסי ומבחינת השפעה זה ממש כלום הדבר היחיד שמשפיע זה כמה אני מוריד את המחיר מול כמה אני אמכור בעתיד.

תושבות אני לא יודע אם צריך להחליף הם שחוקות וזה גם כן משהו סביר לבלאי

לגבי המחיר הוא לא היה יורד איתי יותר מזה ובשביל 1000 ש"ח לא רציתי להפסיד את הרכב

32000-33000 לדעתי אין כזה הבדל

שוב תודה רבה

בכל מקרה אני אעדכן

• תוכן חדש...