Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו למשל המשאית הזאת של העיריה שמנקה רחובות.

וכל מיני רכבים של תיירים שבאו עם הרכב?

זה לא יכול לגרום לתאונה כאשר אותו תייר ירצה לעקוף, יצטרך להסיט את כל הרכב לכיון הנגדי כדי לראות.

חוץ מהמשאית ניקוי שאין לה את מי לעקוף, חוץ מרכב חונה :)

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לא!

אי אפשר

אם היה אפשר היית רואה בארץ ניסן סקאיי גי טי אר

מתן

בוא ואגלה לך משהו,

העובדה שאתה לא ראית מכוניות עם הגה בצד ימין לא שוללת את קיומן כאן,אני אישית יודע על שתיי מכוניות שהיו ברדיוס של 50 מטר מבייתי למשך תקופה והובאו מאנגליה,

האחת וולוו 850 T5 סטיישן והשנייה...

טויוטה סופרה כסופה.

אני לא יודע אם אפשר לקבל אישור קבוע (כנראה שאי אפשר להוציא רישיון רכב ישראלי ורק רכב של תייר וכדומה יכול לנוע על הכבישים) אבל אני בטוח שישנם גם רכבי אספנות עם הגה בצד הלא נכון.

פורסם

לא ניתן כיום לקבל רשיון רכב למכוניות בעלות הגה ימני.

רכבים ישנים אשר מן הסתם עברו את תלאות הרישוי בארצנו בעבר לא ניתן למחקם ממצבת הרישוי, אי לכך עדיין קיימים אי-אלו בודדים בכבישי ארצינו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רכבים ישנים אשר מן הסתם עברו את תלאות הרישוי בארצנו בעבר לא ניתן למחקם ממצבת הרישוי, אי לכך עדיין קיימים אי-אלו בודדים בכבישי ארצינו.

עמית

אך ניתן להכניס רכבים כאלה באופן זמני (כרכבי תיירים/דיפלומטים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עמית

אי אפשר, אולי אם קומבינות

פורסם

עמית

אי אפשר, אולי אם קומבינות

על בסיס תייר אפשר גם אפשר..

לפני שבוע יצא לי לראות בחנייה של סינמה סיטי פולו מהעיצוב החדש (פנסים קדמיים עגולים) עם הגה "בצד הלא נכון" :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...