Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מפגש אשקלון 14.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ת'אמת שהגאלאנט נראית עוד איכשהוא בסדר.

אבל אם אתם מחפשים מפגש של מכוניות מיוחדות באמת, ואנשים שאוהבים את המכוניות שלהם,

לכו למפגשים של מועדון החמש. יופי של מכוניות!

172

פורסם
כל אלה שאמרו על הגלאנט שהיא "זוועה", הסתכלתם עליה מפרופיל צד? אני מניח שלא. רכב מדהים!

]

נחש מה? הסתקלנו! BEEN THERE,DONE THAT...

היא עדיין זוועה...מה עושה אותה כל כך מיוחדת?

אתה הסתקלת עליה מקרוב? אני כן...ראית את דמוי אגזוז מאחורה? אני ראיתי..אפילו אדרכלים לא מתלהבים מקוטר כזה של צינור...

מה עוד מיוחד בה? מדבקה? חלונות כהים? ג'נטים? (זולים לאללה)..

אבל כמו שאומרים,על טעם וריח...

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אחחח מועדון ה-5. תאווה לעינים.

ו-Casper_2001, "הסתקלנו" משמעותו: "סקלנו את עצמנו באבנים". אני לא הייתי סוקל את עצמי ליד רכב כזה. לא רוצה להתעסק עם בעל הבית.

לא אמרתי שהיא מיוחדת, פשוט אמרתי שהיא נראת טוב! שמת לב לאיזשהו מילה המזכירה "יחוד" בהודעה הקודמת שלי?

בנוסף לשגיאות כתיב ואנגלית עילגת היית יכול למנוע מעצמך פאדיחה ולקפוץ כמו חמור בראש :mad:

פורסם
שלום!!

המפגש הזה היה מעולה אפילו יותר טוב מהקודם ,באו מכוניות חדשות משופרות.

שני רנו מגאן קופה עם מנוע ועוד כמה דברים משופרים פשוט אוטו פצצה,היו כמה ערסמובילים

רגע, בד"כ מגיעות רנו מגאן קופה בלי המנוע?

:twisted:

אופססס היתכוונתי למנוע משופר .

פיספסתי את המשופר

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
הרכבת משהו?? :?::wink:

מקוסמוס עד הטניס(למי שיודע איפה שהכביש הלא מוגמר) אני מגיע בערך......ב-15-10 דקות.

מה שיש לי באופניים אני לא אגלה ,כי אולי עוקבים אחרי הפורום שוטרים סמויים אז אני לא רוצה בעיות 8)

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
כל אלה שאמרו על הגלאנט שהיא "זוועה", הסתכלתם עליה מפרופיל צד? אני מניח שלא. רכב מדהים!

norm_1CF29FBB630447308E21F1B95A2FE968.JPG

חחחחח רכב נראה מדהים...?

טוב מצב קשה :roll:

פורסם
אחחח מועדון ה-5. תאווה לעינים.

ו-Casper_2001, "הסתקלנו" משמעותו: "סקלנו את עצמנו באבנים". אני לא הייתי סוקל את עצמי ליד רכב כזה. לא רוצה להתעסק עם בעל הבית.

לא אמרתי שהיא מיוחדת, פשוט אמרתי שהיא נראת טוב! שמת לב לאיזשהו מילה המזכירה "יחוד" בהודעה הקודמת שלי?

בנוסף לשגיאות כתיב ואנגלית עילגת היית יכול למנוע מעצמך פאדיחה ולקפוץ כמו חמור בראש :mad:

תשתה מים,חביבי,תירגע...תנשום עמוק..

כנראה אתה לא בן-אדם המתאים לנהל איתו ויכוח תרבותי...

נ.ב.: לא כולם זכו בפרס להיוולד בארץ הקודש..ותשומת לב המיותרת שלך לשגיאות כתיב שלי,מוכיחה פעם נוספת את נכונות הדברים של מנהיג ולוחם דגול: "הגנה הכי טובה,זו התקפה".אל תהיה קטנוני.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

מסכים עם דבריך... מצב קשה מאוד.. :(...

אני אישית הייתי חייב לראות את רישום ה GALANT באנגלית כדי להבין שזה בעצם הרכב... אם לא , לא הייתי יודע בחיים!.

איזה ביזבוז של יופי ,זמן וכסף המדבקות הללו.

פורסם

חחחחח רכב נראה מדהים...?

הרכב אולי לא מדהים, אבל הוא לא מכוער בכלל.

הוא לא "משופר" בהגזמה. יש פה פרופורציה

אמנם לא הייתי משפר גאלנט- לא פנימית, ולא חיצונית- אבל הגאלנט הזאת נראית לא רע

פורסם

norm_1CF29FBB630447308E21F1B95A2FE968.JPG

חחחחח רכב נראה מדהים...?

אני רואה את היונדאי מדי פעם אבל את בגלאנט הזה עוד לא יצא לי לראות...

זוועה!

אגב, מאיזה אזור אתה באשדוד?

פורסם

הינדאי והגלנט הם סתם "מודבקות" יותר מדי..

דבר אחד לא הבנתי ,מה הבאלנו שלי עושה שם בתמונות :)

אא וגם אני :shock:

בקשר למפגש,השבוע הגיעו רכבים שהם איכשהו משופרים\ספורטיבים שלא היו שבוע שעבר,אולי אם הזמן זה יתפתח לאנשהו... :wink:

פורסם

מה מפריע לכם???

בעל הGALANT רצה שהרכב שלו לא יראה כמו כל GALANT שרואים על הכביש אז הוא שינה קצת לא משנה התקציב או האיכות.

העיקר שתגידו "ראיתי כבר ת'אוטו הזה" וכאלה....

אם הוא נהנה מהעיניין, כן ירבו!!! :!:

:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...