Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

מעיון במספר נושאים כאן שמתי לב שאנשים מגיבים למקבלי דוחות שמה שהם אמרו בשעת קבלת הדו"ח " אינו תקין ולא מועיל "

הייתי שמח לדעת מה הם הדברים שכן יוכלו להועיל כאשר שוטר תופס אדם שעבר עבירה מסויימת.

(מהירות, איתות וכו')

שוב, אני לא יודע מה הוא כן הדבר הנכון להגיד אם בכלל ולכן הדיון הנ"ל .

רק שיהיה ברור אני נהג חדש, אני נוסע לפי החוקים ואין לי כל כוונה לעבור עליהם אבל אף פעם לא מזיק להיות מוכן :roll:

פורסם
המשפט היחידי שיש לומר "נהגתי כחוק".

אין להוסיף ואין לגרוע.

ואם אותו שוטר יחזיר בתשובה משפט בסגנון: " נסעת 200 כשמהירות המותרת 40 " ?

להישאר עם אותו משפט ?

פורסם

אתה מנסה לבנות לך תרחיש, אבל בחיים האמיתיים הכל יכל להשתנות, ואין משהו קבוע.

אתה רוצה לשמור על הרשיון שלך ועל גליון נקי, תנהג כמו ש kompy כתב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה תמיד יכול לחזור בך מטיעון הראשוני של "נסעתי כחוק".

אך אם תרצה(אתה או עו"ד) להתמודד עם דו"ח/הזמנה לדין, כל הערה נוספת יכולה לעמוד כנגדך ביום הדין.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמו שהמאהבת של סבא שלי תמיד ייעצה לו "תכחיש, תכחיש ועוד פעם תכחיש".:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בניגוד לדעתו של קומפי אני אציג דעה שונה.

לפני שנים רבות אמר אהרון ברק עוד כשהיה יועץ משפטי לממשלה כך בנושא שימוע.

לכל אזרח נעשה שימוע על ידי השוטר שתפס אותו בעבירת תנועה.

לכן זו ההזדמנות לנסות ולשכנע את השוטר בנימוקיך , ושלא ייתן לך את הדו"ח המדובר.

שופטי ישראל נוהגים לייחס חשיבות מרובה לדברי הנהג , מהסיבה הפשוטה , שאלה נאמרים במקום , ללא התייעצות עם עורכי דין מלומדים, ומתוך הספונטניות שבהם מבצבצת האמת.

אז מה האפשרויות:

לשמור על זכות השתיקה.

להודות ולבקש רחמים , הדרך הפחות מוצלחת, או מיהרתי כי הבת שלי מחכה לי כדוגמה.

שוטרי ישראל כנראה לא ניחנו במידת הרחמים שיוותרו לך על הדו"ח.

לומר שנסעתי כחוק לא מספיק.

נדגים זאת בעבירת מהירות בה מותר בכביש האמור לנסוע 90 קמ"ש.

השוטר נסעת 140 קמ"ש.

הנהג ממש לא מדוייק נסעתי במהירות של 80-90 קמ"ש. שניות לפני שעצרת אותי הבטתי במד המהירות שהראה 85 קמ"ש, והמשכתי לנסוע באותה המהירות, עד שסימנת לי לעצור.

אתה כאן נותן גירסה עובדתית מוצקה מגובה במד המהירות של רכבך מול המדידה של המכשיר.

השופט הרואה זאת ללא שהתייעצת עם עורך דין מתרשם אחרת מאשר המשפט הסתמי נסעתי כחוק.

כנ"ל לגבי עבירת שכרות.

לא שתיתי משקה משכר ביומיים האחרונים , עדיף מאשר, כן שתיתי לפני X שעות 2 רד בול עם וודקה + בירה צוננת.

פה המשפט נסעתי כחוק , אומר מה?

אלה 90% ממקרי האכיפה דהיום , אז מה נשאר ??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ואם אותו שוטר יחזיר בתשובה משפט בסגנון: " נסעת 200 כשמהירות המותרת 40 " ?

להישאר עם אותו משפט ?

לשוטר מותר לטעון מה שהוא רוצה, וכך גם לנהג. מסיבה זו, לכל אחד משני הצדדים יוחד בדו"ח מקום שבו יוכל לשטוח את טענותיו.

דא עקא, מי שממלא את הדו"ח הוא השוטר, ולעתים עלול להיווצר מצב שבו הנהג אומר דבר אחד, ואילו השוטר מסיבותיו שלו רושם בדברי הנהג דברים אחרים - הנוחים לו יותר מבחינה ראייתית.

לכן, אם וכאשר נעצרת ע"י שוטר, מעבר לכך שאין לומר דבר שיש בו משום הודאה באשמה, כגון: "לא שמתי לב/מיהרתי לפגישה/מצטער/לא ראיתי את התמרור" ושאר ווריאציות אחרות, יש לוודא שהשוטר אכן כתב במדויק את מה שאמרת לו, והיה והוא מגלה התנגדות, אסור לוותר! אם יש ברשותך טלפון שיכול להקליט את השיחה, הקלט את הדברים. השתדל לרדת לפרטים הקטנים ביותר, ואם הוא טוען שנגמר לו המקום בדו"ח, דרוש ממנו לצרף מזכר שבו ירשום את הדברים במלואם.

כל הדברים הללו ישמשו אותך לאחר מכן כראיה להוכחת חפותך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...