Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי שאלה

לצערי ירדתי לחניון מהעבודה וראיתי ששחכתי את האורות דולקים (ולא הניע)

ישר חשבתי - מצבר וכבלים...

חבר בא עם רכב חיברנו כבלים ... מנסה להניע ולא מניע!!!:-(

כל האורות ברכב נדלקות ונכבות והרכב עושה מין רעש חשמלי כזה כאילו הוא בה להתניע והוא שוב נכבה כאילו משהו עוצר אותו

יכול להיות שהלך לגמריי המצבר ובגלל זה אין מה לעשות ?

(ניסינו איזה חצי שעה )...

הסתכלתי בפורומים וראיתי שאולי זה פיוז הבאסה שאין לי מושג איך יודעים

הרכב נמצא בחניה של העבודה שלי

הביאוס הכי גדול....

שהלוח שעונים מראה לי על צורה של מברג....

שואאאלה אני מחפש בספר ואין דבר כזה בכלל :evil:

קיצר לא יודע מה לעשות אם למישהו יש רעיון איך להוציא אותי מהבור הזה חוץ מגרר ולמוסך...

:-(

פורסם

קודם תבדוק אם יש מים במצבר, תפתח את הפקקים (הכי קל עם מטבע של חצי שקל), אם אין מים אז קודם תמלא מים מזוקקים ואח"כ תנסה להניע שוב עם כבלים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• ספונסר פורום
פורסם

חיבור למצבר חיצוני היה צריך להתניע את הרכב (בהנחה שהחיבורים היו נכונים)

נוכחות המצבר הישן לא צריכה היתה להשפיע ולכן מפלס האלקטרוליט בו לא רלוונטי לבעיית ההתנעה.

הסיכוי שהסטרטר התקלקל בו זמנית קטן

אולי מחשב הרכב התחרפן

סימן המברג שראית מסמן למיטב זכרוני שיש להכניס את הרכב לטיפול וזה סימן שניגזר מהקילומטראג' ולא מתקלה ספציפית אבל התשובה חייבת להיות בספר הרכב.

בכל מקרה מצורף שירשור שיעזור לך להחליף מצבר למרות שאני אופטימי ביחס למצבר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334941

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אתה לא מצליח להניע כי אתה משתמש בכבלים שלא שווים כלום. כבר דובר על זה רבות בפורום.

1. אם ניתן בדוק את מפלס האלקטרוליט במצבר ומלא אם צריך.
  2. הנע את הרכב ע"י שימוש בכבלים והמשך לעקוב אחר מצבו של המצבר. יכול להיות שהפריקה העמוקה שנגרמה לו הרסה אותו.
  3. אם ידך אינה משגת כבלים טובים תוכל לנסות להשאיר את הכבלים מחוברים בין המצברים לכמה זמן ואז לנסות להניע. מה שיקרה הוא שהמצבר שלך ייטען מהמצבר התורם לרמה שהוא יוכל להניע את הרכב (וזאת שוב בהנחה שהוא לא מת לגמרי).

פורסם

התסדתרתי

תודה רבה לכם

ולכל מי שניסה לעזור

הבעיה היית ששמתי את המינוס של הכבלים במקום לא טוב :?

• תוכן חדש...