Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Budykit ל206CC

Joni206cc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז מצאתי אחד ממש יפה ויש לי כמה שאלות..

1.זה חוקי לנסוע אם הדבר הזה הוא הרי מאוד נמוך?

2.המחיר הוא 550יורו האם אפשר בכלל ליבא את זה?

3.האתר הזה נותן משלוחים לישראל?

4.כמה בערך מכס אני צריח לשלם?

5.כמה יקחו לי על הרכבה בארץ? ואם אפשר להרכיב לבד?

6.יש בדגם הזה ספויילר ממש יפה,כשהרצתי חיפוש הבנתי שמשהו קנה את זה ולא קיבל את הספיילר,הם רושמים FULL BUDYKIT ולא מזכירים את הספויילר שעושה את היופי של הקיט אצמו.. מישהו יודע אם באמת מקבלים אותו.. אני לא ממש מצליח ליצור איתם קשר..?

הינה הדגם:

http://www.imexdesigns.co.uk/peugeot-2drcc-full-body-style-vision-p-554.html

ויש תמונות למטה באתר..

פורסם

הפגוש הקידמי נראה שהוא לא מותאם כמו שצריך לרכב, שים לב שהוא לא משתלב יפה עפ הפנים הקידמיים וזה עוד בתמונת הדגמה.

כמו כן להתאים את היציאות של האגזוזים מאחור יהיה קשה מאוד.

וגם לטעמי הספויילר מוגזם בעליל.

פורסם

550 יורו עם מכס משלוח ושטויות של הדואר יעלה לך כמו חמישית מהרכב .

חוץ מזה מכוער פצצות ... גם בחינם לא הייתי שם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

על טעם ועל ריח אין מה להתוכח, בכל זאת, לדעתי מי שאומר שזה נראה מכוער לאללה צריך להפסיק לשקר לעצמו כי הוא היה מת לקיט כזה.

שמע זה נראה ממש מגניב, אני יודע שאם הייתי רואה רכב כזה בכביש לא הייתי מפסיק להסתכל ואם זה מה שאתה רוצה (שיסתכלו עליך, לטוב ולרע) אז זה זה.

בעיה אחת היא, אנחנו מכירים את הישראלי הרע, כמו שהמוכרים בשווקים תמיד אומרים:"מסתכלים בעיניים ולא ביידים", אם האוטו לא סגור בחניה פרטית בבית אתה תהיה בצרות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

באמת שפשוט לא !

אני הכי אוהב שיפורים ומכוניות צעקניות אבל באמת שזה קיט לא משהו , נראה מאוד חובבני ומנופח ובכלל לא מתאים לקווים המקוריים של הרכב

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.tuningmag.net/image.php%3Fimage%3Dimages/tuned-cars/peugeot-206-cc/peugeot-206-cc_0.jpg&imgrefurl=http://www.tuningmag.net/%3Fnav%3Dtuned-cars%26car%3Dpeugeot-206-cc&usg=__-uhif4o_2zyQYMQngaTYnaCoL_Y=&h=585&w=780&sz=76&hl=iw&start=3&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=Wt5Bsonotq0lKM:&tbnh=107&tbnw=142&prev=/images%3Fq%3D206cc%2Btuned%26um%3D1%26hl%3Diw%26tbs%3Disch:1

זה ה206 שאני הייתי חולם עליו

פורסם

לא נראה לי שכל אדם חובב מוטוריקה וקצת סטייל מעל גיל 25 יגיד שהוא היה מת לקיט כזה.

אולי בכפר קאסם.

מישהו צריך לפענח את התעלומה הפסיכולוגית הזאת , למה אנשים פה אוהבים את הכיעור המוקצן הזה ולדוגמא באירופה וחו"ל קשה למצוא את זה ... כמו שקשה למצוא גא'נטים 15 אינץ' של בורבט יוצאים מהצדדים כמו שעושים בכפר קאסם ... איזה יופי.

אני אישית גם בגיל 18 הייתי אומר שזה מכוער , למרות שחברים שלי חשבו שזה יפה , בקיצור סוגיה מעניינת.

אני לא חושב שזה עיניין של טעם וריח , זה פשוט מכוער. וההסבר הכי הגיוני שאפשר לתת זה שעובדה שהמכוניות לא באות ככה מהמפעל גם בגרסאות הכי ספורטיביות ... שום אוטו איי פעם לא הגיע ככה כנראה מסיבה מסויימת , וטוב שעושים סלקציה כשבוחרים מעצב לרכב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל יש מפגשים בחול של מאות מכוניות משופרות ונכון לרוב אתה לא תראה את ג'י לנו נוהג במכונית משופרת מבחינה של קיט ניפוחים קנסון וכאלה , אבל אני מבקש ממך כנס ליוטיוב ותראה מה הולך בעולם , ביפן ! כל הניסאן איך הן משופרות , בארהב כל האמריקאיות איך הן משופרות מבחינה חיצונית , באירופה גם

זה שזה תפס בארץ לוק של בן מיעוטים או ערס אין ספק שזה לא סתם , כי באופי שלהם זה דברים צעקנים ומצועצעים אבל אני בטוח שאם תראה איבו משופרת לא תחשוב על ערס , או אם תראה ניסאן 350Z בארץ משופרת לא תגיד לעצמך הוא סתם ערס , אבל ברגע שאתה רואה פג'ו 205 משופרת אז אתה אומר את מה שכולם חושבים

פורסם

יש מכוניות שאפשר לשפר בצורה יפה ויש כאלה שלא.

בחו"ל נדיר לשפר פג'ו 205 106 וכל אלה , כי הכי יפה להן סטנדרט.

כנס לפורום 106 RALLYE REGISTER ותיווכח ש 99% מהן נראות סטנדרטי לחלוטין מבחוץ.

לרכבים כמו 350Z וסקייליין וסופר יפניות כאלה ואחרות יש חברות מאוד מקצועיות שבונות קיטים מאוד מקצועיים ויפים שתורמים לזרימת האויר , אופציות לאינטרקולר גדול יותר ואוירודינמיקה וכו.. .

חברות כמו VIELSIDE וכדומה , המחיר בהתאם.

לרכבים כמו פג'ו 206 עם כל הכבוד רק חברות מהקיבוץ עושות "קיטים" במינימום השקעה.

זה הכי היצע וביקוש שיש , הסיכויים שאדם שמבין ינסה להפוך מה 206 CC שלו משהו שהיא לא קלושים , לרוב מדובר בילדים קטנים שמתלהבים מכמה שיותר צעקני ואגרסיבי ולא קשור.

הסיכויים שבעל פורש GT2 יחפש קיט דומה לזה הוא קלוש כי הסיכויים שהוא מבין משהו מהחיים שלו הם גבוהים יותר , כמו כן הסיכויים שהוא בן 18 שראה יותר מדיי מהיר ועצבני קטנים יותר.

עם הגיל הטעם משתנה. אני מודע שבזמני חשבתי שהונדה סיוויק עם קיטים של כפר זה "מגניב" אבל אם אראה את זה עכשיו רק אחשוב על כמה מושפע הייתי אז ...

יש לי מספיק חברים עם STI איבו 9 מיאטה סולסטיס קופרות וגולף GTI MK5 ולאף אחד מהם אין קיטים מגוחכים כאלה ולא חשבו עליהם אף פעם. אני מנחש שהסיבה לכך היא תרבות , הם מסתובבים עם אנשים עם מכוניות ברמה ולא סופר לאנסרים עם גא'נטים של בורבט שנוגעת ברצפה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין ספק שאתה צודק 100 אחוזים , אני גם באותה דעה ובעיקר בסוגיה שבאמת עם הגיל זה משתנה , אבל דבר אחד אני יכול להגיד שאם זה עשוי בצורה איכותית יפה ומקצועית זה יכול להיות "מגניב" גם שאני יהיה בן 90 לא שהייתי רוצה לנסוע ברחבי תל אביב עם ניסאן משופרת בצבעים של קשת בענן אבל זה יפה לראות בתחרויות ומפגשים , זה כמו חיות חמוד ללטף אבל חרא לנקות

• תוכן חדש...