Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי בערב הביתה מהעבודה והרכב של אשתי לא מניע.

אני מחבר כבלים למצבר שלי ואחרי כמה נסיונות הרכב שלה מניע.

כבר מאוחר בערב ואני רוצה לעזור למצבר להטען כדי שאשתי תוכל להניע את הרכב בבוקר ולנסוע לעבודה.

מה עזיף:

1. להשאיר את הרכב מונע במקום ולהחזיק את הגז על 3000-4000 טורים? כמה זמן?

2. לעשות סיבוב בשכונה, בגלל שחושך צריך להדליק אורות, כמה זה משפיע לרעה על הטעינה?

3. ברכב ידני, עדיף לנסוע בטורים גבוהים נניח בהילוך שני כדי שהמצבר יטען מהר יותר או לנהוג רגיל ובטורים נמוכים?

4. להשאיר את הרכב דולק בחניה רק על טורים למספר שעות (בלי אורות) עוזר? נניח שהחנייה סגורה ובטוחה.

מה עוד אפשר לעשות בפרק זמן קצר? אין לי מטען חשמלי למצבר.

תודה

פורסם
הגעתי בערב הביתה מהעבודה והרכב של אשתי לא מניע.

אני מחבר כבלים למצבר שלי ואחרי כמה נסיונות הרכב שלה מניע.

כבר מאוחר בערב ואני רוצה לעזור למצבר להטען כדי שאשתי תוכל להניע את הרכב בבוקר ולנסוע לעבודה.

מה עזיף:

1. להשאיר את הרכב מונע במקום ולהחזיק את הגז על 3000-4000 טורים? כמה זמן? - לא

2. לעשות סיבוב בשכונה, בגלל שחושך צריך להדליק אורות, כמה זה משפיע לרעה על הטעינה? - לא

3. ברכב ידני, עדיף לנסוע בטורים גבוהים נניח בהילוך שני כדי שהמצבר יטען מהר יותר או לנהוג רגיל ובטורים נמוכים?

4. להשאיר את הרכב דולק בחניה רק על טורים למספר שעות (בלי אורות) עוזר? נניח שהחנייה סגורה ובטוחה.

מה עוד אפשר לעשות בפרק זמן קצר? אין לי מטען חשמלי למצבר.

תודה

השאלה הנשאלת מדוע המצבר 'מת', האם בגלל שאישתך שכחה אורות דולקים או שפשוט המצבר 'עייף' כלומר כבר משרת אותך יותר מ-4 שנים ?

בכול מקרה מומלץ לצאת לנסיעה מחוץ לעיר עם אורות דולקים למשך 30 דקות לפחות.

אין שום בעיה להדליק אורות מכיוון שבסל"ד מעל 1500-1800 האלטרנטור מסוגל לספק כמעט את הזרם המקסימלי הנומינלי שלו.

אם המצבר 'מת' בגלל בלאי טבעי אזי גם אם תיסע 10 שעות זה לא יעזור למצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כבר אמרת מילוי מצבר, תבדוק שבמצבר יש מים(אפשר מזוקקים) מעל הפלטות.

צריך לפתוח את אחד הפקקים לבדוק.

יכול להיות שזה יעזור למצבר לסחוב עוד כמה חודשים \ שנים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ואיך יודעים שזה לא מצבר "יבש" שלא צריך מים? למיטב ידיעתי יש גם כאלו. ואני חושב שגם מצברים ללא טיפול.

מה בנוגע לאופציה העדיפה מאלו שמניתי למעלה? (בהנחה שהמצבר לא מת)

תודה

פורסם
ואיך יודעים שזה לא מצבר "יבש" שלא צריך מים? למיטב ידיעתי יש גם כאלו. ואני חושב שגם מצברים ללא טיפול.

מה בנוגע לאופציה העדיפה מאלו שמניתי למעלה? (בהנחה שהמצבר לא מת)

תודה

אם אין פקקים אז זה מה שקראת מצבר "יבש". אם יש פקקים אז תבדוק אם יש מים. כעיקרון אם לא היו מים בכלל אז גם עם כבלים לא היית מצליח להניע, אם הנעת עם כבלים בלי בעיה אז כנראה שבאמת המצבר מת או לחילופין אולי הטעינה של הרכב בעייתית. הייתי מציע לך לקחת את הרכב למישהו שיבדוק את מצב המצבר ויבדוק אם הטעינה של הרכב תקינה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...